Billige fly fra Bodø (BOO) til Oslo (OSL) 279 kr

Bodø - Gardermoen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 279 kr for enveisflyvninger og 560 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Norwegian Air Shuttle
Informasjon om ruten Bodø til Oslo
AvreiseflyplassBodø
AnkomstflyplassGardermoen
Flyselskaper som flyr denne rutenNorwegian Air Shuttle, SAS, Widerøe
Pris for flyreisen560 kr
Avstand798 km

Ofte stilte spørsmål

Det raskeste alternativet fra Bodø (BOO) – Oslo (OSL)

Oslo er byen i Norge som byr på det aller meste. Ikke bare er været og temperaturen i hovedstaden betraktelig bedre enn i Bodø, men det er mange spennende attraksjoner i byen for store og små. Kulturinteresserte kan ta turen til Munchmuseet eller Astrup Fearnley Museet, barnefamilier kan besøke Tusenfryd, mens vennegjenger kan kose seg med en piknik i Frognerparken om sommeren. Når du har bestilt fly til Oslo fra Bodø, er det bare å glede seg til en fantastisk ferie.

Finn billige flybilletter fra Bodø til Oslo

Det er Norwegian og SAS som står for de aller fleste flyvningene fra Bodø til Oslo, selv om Widerøe også har noen få flyvninger. Det er overraskende mange avganger daglig på denne strekningen, noe som betyr at du har stor fleksibilitet når det kommer til avreisetidspunktet. Siden det er såpass mange avganger, er det mulig å finne gode priser på flybilletten hvis du er tidlig ute. Søker du på Internett, finner du raskt de beste prisene på flybilletter.

Litt mer om flyturen fra Nord-Norge til Østlandet

Når du skal fly fra Bodø (BOO) til Oslo (OSL), har du mange forskjellige direkteruter å velge mellom. De første flyvningene er tidlig om morgenen, og de siste er rundt klokken ni om kvelden. Flytiden når du flyr direkte, er på omtrent 1 time og 30 minutter. Må du mellomlande i Trondheim, tar turen rundt tre timer eller mer. Det er imidlertid liten tvil om at det er mye tid å spare på å fly strekningen, siden du med bil må regne med å bruke hele 15 timer på turen.

Litt mer om Bodø lufthavn

Bodø lufthavn er en fin flyplass med mange fasiliteter. Det er flere spisesteder, kiosker og en butikk hvor du handler til duty-free-priser når du reiser innenlands i Norge. Det er også et trådløst nettverk tilgjengelig for reisende, som kan benyttes gratis i opptil to timer. For å komme deg til flyplassen fra sentrum, har du flere forskjellige alternativer. Siden flyplassen ligger så nært sentrum, kan du faktisk gå strekningen på rundt 15 minutter. Det går imidlertid også busser til flyplassen jevnlig, i tillegg til at du kan benytte deg av drosje.

Oslo lufthavn – Norges hovedflyplass

Vel fremme på Oslo lufthavn er det bare å hente eventuell bagasje og bevege seg ut i ankomsthallen, hvor du finner forskjellige spisesteder og kiosker. Det er i tillegg mange andre tjenester i ankomsthallen, blant annet en bankfilial. Når du er klar for å reise kollektivt videre inn til Oslo sentrum, har du valget mellom å ta flytoget, rutetoget eller flybussen. Det er selvfølgelig også mulig å leie bil eller ta drosje. Flytoget er imidlertid det raskeste alternativet, og toget bruker i overkant av 20 minutter på strekningen.

Fly Bodø – Oslo: Utforsk vår flotte hovedstad

I tillegg til alt det vi nevnte innledningsvis, har hovedstaden utrolig mye mer å by på. På nettsiden vår med ting å gjøre i Oslo får du mange andre gode forslag til aktiviteter og severdigheter.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Oslo fra Bodø, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra BOO til OSL!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Bodø til Oslo. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Bodø (BOO)til Oslo(OSL) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Bodø til Oslo. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!