Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Bergen - Trondheim

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Det går billige fly til Trondheim (TRD) fra Bergen (BGO)

Bergen er en virkelig perle blant norske byer, og har et rikt utbud av kultur, friluftsliv, sport og idrett og næringsliv. Byen tiltrekker seg folk fra inn- og utland, og har en rekke kommunikasjonsmuligheter til både fjernt og nær. Det går ferger og hurtigbåter til stort sett hele Norge, busser og bybane, og fra den internasjonale flyplassen Flesland går det fly fra Bergen til Trondheim, Oslo, Stavanger og en rekke andre større og mindre byer i Norge. Det går også en rekke internasjonale ruteflyreiseer fra BGO til Storbritannia og andre europeiske land, i tillegg til charterturer til middelhavsland og flere eksotiske reisemål.

Fra Bergen sentrum og til Flesland lufthavn tar det litt i overkant av 20 minutter med bil eller drosje. Dersom du velger flybussen eller bybanen (fra våren 2017), kan du regne med en reisetid fra Bergen sentrum på rundt 40 minutter. Det går en rekke flyreiser fra Bergen til Trondheim daglig, og hvis man er villig til å mellomlande, er man veldig fleksibel. Bergen lufthavn Flesland er en trivelig flyplass, som tross en rivende utvikling og økt trafikk siden årtusenskiftet, har beholdt mye av sjarmen og småbyfølelsen. Det er et sted der man føler at alle kjenner alle, og hvis man er en noenlunde fast passasjer – for eksempel på flyet mellom Bergen og Trondheim – vil man kjenne igjen mange ansikter etter hvert.

To viktige byer, mange flyruter

Både Bergen og Trondheim er viktige byer, og trafikken mellom dem vokser for hvert år som går. Både nærings- og kulturlivet har en kraftig tilstedeværelse i byene, og en rekke aktører innen disse feltene er helt avhengige av billige flybilletter fra Bergen til Trondheim. For å komme seg til Flesland, hopper du på en flybuss midt i sentrum, eller tar bybanen fra våren 2017. Begge alternativer tar omtrent 40 minutter, men hvis du foretrekker høyere komfort og raskere reise, er en leiebil fra Bergen sentrum å anbefale. Denne kan du plukke opp i bykjernen og levere på flyplassen, bare vær nøye på å velge riktig hente- og leveringssted når du bestiller.

Det går flere direktefly Bergen-Trondheim daglig, og flytiden er på omtrent 50 minutter. Merk at noen flyreiseer innebærer en mellomlanding i Molde eller Ålesund, uten at man trenger å gå ut av flyet. Når man ankommer Trondheim Lufthavn Værnes, kan man belage seg på enten å vente en god stund på kollektivtrafikktilbud inn til sentrum. Vi anbefaler å leie en bil på Værnes og eventuelt levere den i Trondheim sentrum når han er fremme. Sentrum av byen er lite, og det vil ikke være langt fra der du leverer bilen til ditt hotell i Trondheim. Når du så har funnet deg godt til rette, anbefaler vi en runde rundt i byen. Nidarosdomen, Gamle Bybro, Sverresborg og Bakklandet er blant mange spennende aktiviteter og opplevelser i trøndernes hovedstad. For den musikkinteresserte er både Rockheim og Ringve museum sterke anbefalinger, og attraksjoner man lett kan bruke hele dager på å besøke.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Stjørdal fra Bergen, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra BGO til TRD!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Bergen til Stjørdal. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Bergen (BGO)til Stjørdal(TRD) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Bergen til Stjørdal. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!