Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Wien

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Wien

Park Hyatt Vienna
5 out of 5
Am Hof 2, Wien, Wien
Hent priser
0.37 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (173 anmeldelser)
Ridiculously good period.

"The title speaks for itself"…"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2014

Park Hyatt Vienna
Motel One Wien-Staatsoper
Elisabethstrasse 5, Wien, Wien
1 078 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
1.27 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (791 anmeldelser)
Supert hotell til god pris

"Fint hotell med veldig bra beliggenhet rett ved operaen i Wien. Sentralt, fine rom og rent - til en veldig ok pris. (Prøvde ikke frokosten)"…"

Anmeldelse skrevet 10. jun. 2019

Motel One Wien-Staatsoper
Hilton Vienna
5 out of 5
Am Stadtpark 1, Wien, Wien
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 597 kr
per natt
19. apr.–20. apr.
1.61 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (1,860 anmeldelser)
Greit opphold på Hilton Vienna

"Hilton Vienna har bra beliggenhet ved Wien togstasjon, hvor flytoget kommer inn. Hotellet ligger ved Stadtpark, en kort spasertur til Stephansplaz. Service ved innsjekk og ellers var bra og hyggelig. Rommet hadde grei størrelse, med arbeidspult, kontorstol og lenestol. Minibar, klesskap med nok kleshengere, ..."…"

Anmeldelse skrevet 25. nov. 2019

Hilton Vienna
Hilton Vienna Plaza
5 out of 5
Schottenring 11, Wien, Wien
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 521 kr
per natt
20. apr.–21. apr.
0.25 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (1,462 anmeldelser)

"Pleasant stay at Hilton Vienna Plaza, although communication between the departments seems to be a bit rusty i.e Roomservice/Reception etc. A bit inattentive staff in the breakfast. Beautiful rooms."…"

Anmeldelse skrevet 28. okt. 2019

Hilton Vienna Plaza
Hotel Kaiserin Elisabeth
4 out of 5
Weihburggasse 3, Wien, Wien
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 533 kr
per natt
10. apr.–11. apr.
0.89 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (721 anmeldelser)
Meget sentral beliggenhet!

"Flott hotell med meget sentral beliggenhet! Fint rom som ble oppgradert til superior ved ankomst. Dessverre ble komforten noe redusert pga renovering og støy i bygget tvers over gata, allerede i 07-tiden startet musikken og arbeidet. Upåklagelig service, men enkel frokost i forhold til forventningene ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. sep. 2017

Hotel Kaiserin Elisabeth
The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel
5 out of 5
Kaerntner Ring 8, Wien, Wien
Hent priser
1.35 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (1,643 anmeldelser)

"Amazing Hotel! Nice service and very good restaurant!"…"

Anmeldelse skrevet 31. mai 2019

The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel
Austria Trend Parkhotel Schönbrunn
4 out of 5
Hietzinger Hauptstrasse 10-14, Wien, Wien
1 059 kr
per natt
7. mai–8. mai
5.46 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (1,982 anmeldelser)

"Nice hotell but they are doing restoration at the hotel (the room next door) and de startet 0730 inn the morning - not so great!"…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019

Austria Trend Parkhotel Schönbrunn
PhilsPlace
3.5 out of 5
Triester Straße 64, Wien, Wien
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
826 kr
per natt
10. apr.–11. apr.
5.15 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (318 anmeldelser)
Great room

"Great room and service."…"

Anmeldelse skrevet 16. jan. 2019

PhilsPlace
Melia Vienna
5 out of 5
Donau-City-Straße 7, Wien, Wien
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 398 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
4.16 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (901 anmeldelser)
This is a man´s world

"The hotel is obviously both cool and modern, although with a very masculine touch. Black marble and steel dominate the design, making it somewhat less appealing to couples and families. The bar and restaurant at the top are cool, and the food is good, although very expensive. Personally, however, ..."…"

Anmeldelse skrevet 22. jul. 2015

Melia Vienna
AZIMUT Hotel Vienna
4 out of 5
Sonnwendgasse 8, Wien, Wien
624 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
3.41 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (1,836 anmeldelser)
Greit

"Fint opphold. Noe slitt rom og spesielt bad, men service og renhold veier opp for dette. Alt i alt et greit sted å tilbringe ei natt eller to. Området rundt hotellet har jeg ingenting å utsette på, Wien er en fantastisk by!"…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

AZIMUT Hotel Vienna
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Wien
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Wien

Hotell Wien: Hoteller i Wien har ofte høy standard. Det betyr at overnatting i Wien kan nytes på luksushoteller og hoteller med 5 stjerner, eller du kan gå for rimeligere alternativer. Det finnes flere alternativer for billig overnatting i Wien om du ønsker å bruke pengene på andre ting enn overnatting. Byen kan by på en svært kulturrik opplevelse for de som besøker byen.

Begynnelsen på en tidsreise

Leopoldstadt er et område med stor variasjon blant hoteller i Wien – alt fra billig overnatting til fler-stjerners hoteller. Du finner også gode overnattingsmuligheter i området Mariahilf. Her ligger også Wien Westbahnhof, jernbanestasjonen, som gjør området praktisk i forbindelse med flyreiser til Wien. Elven Donau renner gjennom byen, og langs denne kan du finne noen av byens mest luksuriøse hoteller.

Du kan velge og vrake mellom hotellrom i Wien som finnes i alle kategorier. Det er bare begynnelsen på din reise til Wien – en reise i tiden.

Wiens rike historie

I Wien finner du praktfulle slott og bygninger som forteller om en svunnen tid. Du kan besøke vinterpalasset til prins Eugene av Savoy som ble bygget i 1702, eller Belvedere-palassene som er et slottskompleks i barokk stil med tilhørende vakre parkanlegg. Det er også et kunstmuseum. Schönbrunn slott, som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, er også et slikt omfattende slott med fantastiske, enorme parker rundt. Her kan du også besøke en dyrehage som er datert tilbake til 1800-tallet. Her finner du en praktfull kombinasjon av natur, arkitektur og eksotiske dyr. Du kan også besøke Mozart-huset der du kan få vite mer om det musikalske geniet Wolfgang Amadeus Mozart, som er en av verdens største komponister gjennom tidene.

Wiens kulturarv

Mange steder i Wien forteller om en tid der de klassiske musikkhitene virkelig var klassiske musikkstykker, og menneskene snakket om de siste «låtene» til Joseph Haydn, Mozart eller Ludwig van Beethoven. Noen av de største komponistene i verden hadde sitt virke her i Wien med å komponere enkelttoner til vakre melodier, som har gitt gjenklang gjennom hele musikkhistorien. Operahuset i Wien der statsoperaen holder til – Wiener Staatsoper – kan beskues fra utsiden, men også ikke minst fra innsiden og da helst akkompagnert av en konsert. Her har kjente navn som Gustav Mahler, Richard Strauss og Herbert von Karajan satt sitt merke med sitt musikalske talent.

Kunsthistoriches Museum er virkelig en juvel innen Wiens kunstneriske arv. Her finner du kunstverk signert Rembrandt, Rubens, Carvaggio, Vermeer og Brueghel. Du vil kunne få med deg de fleste høyde-punktene på en formiddag, men har du en hel dag til rådighet får du med deg mye mer. I tillegg til rikelig med historie og høykultur, byr Wien på mye annet. Selvfølgelig finner du kaféer, restauranter og butikker en storby verdig. Ved Kettenbrückengasse finner du Wiens største loppemarked. Kanskje nettopp her finner du reisens kuppkjøp.

Om du ønsker større frihet til å utforske byen og området rundt, kan du finne billig bilutleie i Wien. Så når du leter fram til et hotell i Wien som du synes passer, er du klar til å reise til byen som vil ta deg flere hundre år tilbake i tid og hjem igjen i løpet av en dag.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Wien?
Sans Souci Vienna er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 5-stjerners kan blant annet friste med spa med full service og gratis frokost. Det tar dessuten bare 2 minutter å gå til Wien rådhusplass. Noen andre mulige valg basert på anmeldelser fra reisende er Palais Coburg Residenz og HOTEL KAISERHOF WIEN.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Wien hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste romreservasjoner er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det være mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å få tilbud i Wien.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Wien?
Basert på anmeldelser er Motel One Wien-Hauptbahnhof et populært overnattingssted. hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en bar. Andre budsjettvennlige alternativer er Hotel Graf Stadion og Grand Hotel Mercure Biedermeier Wien.
Hva er det beste overnattingsstedet for en tur med hele familien til Wien?
JUFA Hotel Wien City er et populært overnattingssted på Expedia 4-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og klesvaskfasiliteter. Noen andre valgmuligheter hvis du skal reise med barn, er Living Hotel an der Oper og Hotel Corvinus. Attraksjoner som Schönbrunn zoologiske hage og Wurstelprater passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for par i Wien?
Grand Hotel Wien er et overnattingssted 5-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med massasje på rommet og spa med full service. En annen valgmulighet for en romantisk tur er Hotel Bristol, a Luxury Collection Hotel, Vienna.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Wien?
Grand Hotel Mercure Biedermeier Wien er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet 2 restauranter og et helsestudio. Noen andre alternativer hvis du vil ta med kjæledyr, er Lindner Hotel am Belvedere og Hotel Post.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Wien?
SO/ Vienna har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. hotell kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service. The Levante Parliament og Austria Trend Parkhotel Schönbrunn er også to eksklusive valgmuligheter for turen din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Wien?
Mercure Vienna First er et overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både en restaurant og romservice døgnet rundt. Hollmann Beletage Design & Boutique Hotel og The Ring Vienna’s Casual Luxury Hotel er to andre overnattingssteder i boutique-stil.
Hva er det beste overnattingsstedet i Wien for å lære mer om områdets historie?
Basert på vår reiseekspertise er Hotel Austria er et populært overnattingssted 3-stjerners, og det er også en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Andre overnattingssteder i nærheten av historiske severdigheter er Hotel Regina og Das Tigra Hotel. Du kan også besøke kjente landemerker som Den spanske rideskole, Hofburg keiserpalass og Stefansdomen.
Hvordan er det å overnatte i Wien?
Historiefantaster kommer til å like Wien, og reisemålet byr dessuten på spennende museer, berømte kunstverk og en katedral, som de besøkende liker godt. Denne byen kan også friste besøkende med monumenter, arkitektur og teatre. Noen av byens mest populære attraksjoner er Den spanske rideskole, Hofburg keiserpalass og Stefansdomen. I Wien kan du velge mellom 1557 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Wien?
Byen er kjent for interessante museer, kunst og teatre samt kulturelle attraksjoner som Wiener Staatsoper, Belvedere og Stephansplatz. Her finner du dessuten flotte katedraler, viktige monumenter og historiske plasser samt severdigheter som Den spanske rideskole, Hofburg keiserpalass og Stefansdomen. Wiener Prater, Danube-øyen og Wien Stadtpark er noen eksempler på byens vakre natur.
Hvordan utforsker jeg Wien?
Du kan gå til T-banestasjoner i nærheten, som Schottentor U-Bahn-stasjon, Herrengasse U-Bahn-stasjon og Schottenring U-Bahn-stasjon. Hvis du vil se mer av området, kan du ta toget fra Wien Franz-Josefs stasjon, Wien Mitte stasjon eller Wien Praterstern stasjon.

Nylig bestilte hoteller i Wien

Nylige anmeldelser i Wien

Flere reisealternativer