Billige flyreiser til Wien

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 159 kr for enveisflyvninger og 318 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Jan 6, 2020

Flight crew er pene

May 1, 2019

På flyplassen i Wien, fantes ikke en kø til de som har business class.. samme lange kø til alle

Sep 26, 2018

Bagasjen vår stod igjen i Wien, mens vi reiste videre til Innsbruck. Den ble likevel levert samme kveld til vårt hotell.

Fly til Wien

Fly til Wien

Du kommer deg lett med fly til Wien fra norske flyplasser, og det tilbys flere ukentlige flyvninger året rundt til denne flotte hovedstaden. Expedia kan tilby billige flybilletter til Wien, og bestiller du overnatting og leie av bil i samme slengen, kan du spare penger.

Wien har en historie som strekker seg nesten 1 000 år tilbake i tid og kan i dag by på en rekke gamle bygninger og flere museer. Wiens gamle bydel, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, er et av de mest interessante områdene i den forbindelse. Her kan du se kjente attraksjoner som den flotte Stephansdomen og det enorme komplekset Hofburg, hvor du blant annet finner den spanske rideskole. Wien kan besøkes året rundt, men byen er særlig flott rundt jul, når den kan by på noen svært sjarmerende julemarkeder.

Flyvninger til Wien fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte fra Oslo Lufthavn (OSL) til Wien flere ganger i uken, og flyturen tar ca. 2,5 timer. Reiser du fra en annen flyplass i Norge, må du mellomlande i Oslo eller i en by som Amsterdam, Paris eller London for å komme deg til Wien.

Mange turister bestiller flyvninger til Wien om sommeren, som kan by på det fineste været generelt sett. Er du ute etter billige flyreiser til Wien, kan det lønne seg å unngå å reise hit i denne perioden og i fellesferiene og satse på å dra hit om våren eller om høsten.

Fly til Wien lufthavn (VIE)

Wien lufthavn (VIE) er Østerrikes største internasjonale flyplass, og året rundt tilbys det mang en flyvning til og fra en rekke internasjonale destinasjoner her. Du vil således ikke ha problemer med å finne et fly videre herfra, uavhengig av om du skal tilbake til Norge eller til en annen europeisk by etter endt opphold i Wien.

Wien lufthavn (VIE) ligger ca. 18 kilometer sørøst for sentrum av byen. Fra flyplassen kan du komme deg til stasjonen Wien Mitte med flytoget, som tar 16 minutter, eller med S-Bahn, som bruker 25 minutter på turen. Du kan også ta buss til Morzinplatz eller drosje dit du skal. På flyplassen har du også mulighet for bilutleie, som kan være en fin løsning om du vil oppleve de sjarmerende stedene i utkanten av byen, eller mer av Østerrike som har mye flott og by på

Hvor du kan overnatte

Når du har fastsatt datoene for din flyreise til Wien, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Overnatter du i Innere Stadt, vil du befinne deg i samme område som noen av Wiens mest kjente attraksjoner, og du vil dessuten ha kort vei til stasjonen Wien Mitte. Skal du videre med tog eller buss etter endt opphold i Wien, kan det være du heller vil overnatte ved Wien Hauptbahnhof, som ligger i samme område som det flotte slottet Belvedere. Skal du videre med et fly tidlig om morgenen, kan det være du foretrekker å overnatte nær flyplassen, som kun ligger en kort buss- eller togtur unna sentrum.

Uavhengig av hvor du foretrekker å overnatte, kan du bestille både overnatting og flyvninger på Expedia.

Populære flyvninger til Wien

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 159 kr for enveisflyvninger og 318 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.