Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Wien

Wien er Østerrikes hovedstad, og en by full av stolt historie, vakre bygninger, fasjonable kafeer, kunst, kultur og musikk. Med andre ord passer det perfekt for livsnytere i alle aldre å ta en weekendtur til Wien. Byen er et spennende reisemål hele året, og ekstra hyggelig i førjulstiden. Det finnes flere fantastiske julemarkeder å besøke.

Bilutleie Wien – Det å leie bil i en storby som Wien er enkelt, og bruker du søkeverktøyet her på Expedia.no finner du lett en billig leiebil i Wien. Du kan velge om du vil hente den inne i byen eller på flyplassen, og med bil kommer du deg lettvint rundt både i og utenfor hovedstaden.

Leiebil på flyplassen

Når du kommer med fly til Wien, lander du på Wien internasjonale lufthavn, 18 kilometer sørvest for Wien sentrum. Da passer det perfekt å plukke opp en leiebil på flyplassen, og vips, så er du på ditt utvalgte hotell i Wien i løpet av en halvtime. Husk å sjekke mulighetene for parkering på forhånd. Veiene er gode, og selv om det kan være mye trafikk, er Østerrike et greit land å kjøre bil i. Konkurransen på leiebilmarkedet er stor, og det gir gode muligheter for å leie bil billig i Wien.

Velg den perfekte leiebilen for deg

I en hovedstad som Wien finner du alt du måtte ønske av leiebiler, også elbiler. Smart dersom du ikke skal kjøre langt av gårde. Har du tenkt deg opp i fjellene og stå på ski, må du huske å bestille bil med skiboks eller skistativ, og husk plass til bagasje. Er du en ekte livsnyter, kan du for eksempel leie en luksusbil og parkere utenfor en av byens fornemme wienercafeer eller konsertsteder. Utvalget er stort, og Expedia.no hjelper deg til å finne riktig bil til riktig pris.

Utflukter i leiebilen

En av de store fordelene med å ha leiebil i Wien, er friheten den gir deg til å utforske områdene rundt eller å ta en tur opp i fjellene. Det finnes flere flotte ski- og snowboardsteder bare en drøy time utenfor Wien, for eksempel Semmering, Mariensee eller Sankt Corona. Et av de mest populære skistedene i Østerrike, og kåret til et av de beste skistedene i Europa i 2015, er hyggelige Saalbach i de østerrikske Alpene. De er gode på ski og snowboard, gode på bar og afterski, med andre ord et godt valg for oss nordmenn! Ekte skielskere kan også kjøre til Zermatt eller Sölden hvor en kan nyte skiaktiviteter hele året på en isbre.

Wien og rundt

Wien er en fantastisk by for kulturinteresserte, og her bør du definitivt få med deg en konsert. Operaen i Wien, Wien Staatsoper, er en av de mest berømte i verden, så bestill i god tid hvis du drømmer om et besøk her. Eller hva med et kurs i wienervals? Med leiebil i Wien bør du ta en dagstur til den vakre og UNESCO-listede Wachau-dalen langs elva Donau. Da kjører du gjennom små landsbyer med vingårder, vakker natur og mystiske slott og borger. Med andre ord: Wien og Østerrike bør oppleves – med bil!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Wien

Hva er den beste prisen på leiebil i Wien?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Wien .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Wien?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Wien er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Wien?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Wien?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Wien

Utforsk Wien med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!