Bilutleie i Wien

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Wien

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Wien

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Wien
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Wien per dag?
Finn din egen vei i Wien med leiebilpriser så lave som per dag denne uken. Med sånne priser er det ikke vanskelig å finne en bil som oppfyller dine behov.
Kan jeg leie bil på Wien (VIE-Wien internasjonale flyplass)?
Ja, det kan du, og du har mye å velge mellom. Etter at du har landet og hentet bagasjen din, går du bare til leiebilskrankene rett utenfor ankomstområdet. Her kan du bestille en leiebil fra populære selskaper som Hertz, Sixt og Payless. Hvis du vil ha noen flere alternativer, kan du også se hva som er tilgjengelig hos Enterprise og National.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Wien?
Avhengig av avbestillingsreglene kan du få en tilbakebetaling. Mange forhåndsbetalte bestillinger gir mulighet for full refusjon hvis du varsler oss minimum seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i bekreftelsen, er vår kundeservice alltid tilgjengelig.
Hva slags biler kan jeg leie i Wien?
Store, mellomstore eller kompakte biler … Hent nøklene til akkurat den bilen du vil ha! Økonomi er den mest bestilte bilklassen innen leiebiler i Wien. En økonomibil er smart, drivstoffeffektiv og er lekende lett å parkere, noe som gjør den perfekt å farte rundt med i byens travle gater. Og noe av det aller beste er at den er rimelig. Det betyr at du har mer du kan bruke på andre ting, f.eks. å se så mye av reisemålet som mulig.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Wien?
Lei en bil, vri om nøkkelen og gled deg til å oppleve alle attraksjonene i Wien. Det er imidlertid mye mer å se i det omkringliggende området, så turen kan ikke stoppe her. Stikk innom noen andre flotte steder i regionen:

  • Linz kan friste med mange attraksjoner og ligger ca. 150 km fra Wien. Er dette første stopp? Da bør du følge skiltingen mot Linz slottsmuseum, et av byens største høydepunkter.
  • I Wels, ca. 170 km unna, er det også mye å se og gjøre. Trenger du sightseeinginspirasjon? Welios vitenskapssenter er vår favoritt.
  • Kom deg litt bort fra det evige maset i byen ved å dra til Carinthian botaniske senter, omtrent 240 km fra Wien. Dette er et flott sted å dra til for å komme i kontakt med naturen igjen.

Hvorfor skal jeg leie bil i Wien gjennom Expedia?
Fra våre medlemspriser og eksklusive tilbud til våre rimelige pakketilbud – det er massevis av gode grunner til å bestille en bil gjennom Expedia. Er du på vei mot Wien? Der finner du leverandører å velge mellom, med leiebiler for ethvert budsjett. Hvis du vil spare enda mer, kan du kombinere bestillingen av bilutleie med hoteller og flyreiser.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Wien hos Expedia?
Uansett hvilken biltype du er interessert i, kan Expedia hjelpe deg med å få det beste tilbudet. Det er bare å sammenligne tilbudene fra de mest anerkjente bilutleiefirmaene og bestille det alternativet som passer deg best. Hva sier du til å kjøre av gårde med litt ekstra penger i lommeboken? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Wien med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Wien?
Leiebilreglene i Wien krever at sjåfører er minst 19 år. Er du en ung sjåfør? Da kan ekstra kostnader påløpe, og begrensninger kan gjelde. De fleste leverandører krever nemlig et ekstra gebyr av unge sjåfører i tillegg til leiekostnaden. En av begrensningene kan dreie seg om hva slags biler unge sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra selskap til selskap, så det er lurt å sjekke dette før du bestiller.
Hva trenger jeg for å leie bil i Wien?
Før du kan legge ut på veien i Wien, må du ha et førerkort og kredittkort i samme navn. Hvis du ikke vil benytte deg av forsikringen til leiebilselskapet, må du nok også legge frem bevis på egen forsikring. Slike krav kan variere, så du bør lese betingelsene og vilkårene i kontrakten før du bestemmer deg for utleiebyrå.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Wien?
og var de to laveste prisene per dag for leiebiler i Wien de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Wien?
Du kan leie en bil i over en måned i Wien, så det er bare å utvide ferien. Bare oppgi reisedatoene dine på siden vår for langtidsleie av biler for å reservere den ideelle bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Wien hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Wien er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, mens andre ikke er det. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så du bør finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen leverandører legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder som er mellom 21 og 24 år gamle. Les alltid gjennom betingelsene og vilkårene, så du slipper dyre overraskelser.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Wien?
Husk å se på leverandørens vilkår og betingelser før du bestiller forsikring, så får du svar på alt du lurer på om leiebilforsikring.