Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Tur til Vest-Nusa Tenggara

Planlegger du en reise til Vest-Nusa Tenggara? Vår reiseguide for Vest-Nusa Tenggara er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Vest-Nusa Tenggara. Les videre for å skape din pefekte reise til Vest-Nusa Tenggara.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Vest-Nusa Tenggara så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Vest-Nusa Tenggara og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Vest-Nusa Tenggara for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Vest-Nusa Tenggara venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Vest-Nusa Tenggara for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Vest-Nusa Tenggara, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Vest-Nusa Tenggara. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Vest-Nusa Tenggara kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Vest-Nusa Tenggara enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Vest-Nusa Tenggara. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Vest-Nusa Tenggara, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Vest-Nusa Tenggara ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Vest-Nusa Tenggara og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Vest-Nusa Tenggara. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Vest-Nusa Tenggara

Vis alle de 730 overnattingsstedene i Vest-Nusa Tenggara
Pearl of Trawangan 764 kr
Anmeldelse skrevet 31. mar. 2019
Mer informasjon
 
Pearl of Trawangan

Pearl of Trawangan

West Nusa Tenggara, Gili Trawangan, Gili Trawangan
   
  4,5 av 5
  3.5 av 5.0 Stjerner

  Nydelig beliggenhet, veldig fint hotell og hyggelige ansatte. God mat i restauranten, og utrolig deilig frokost. Ordentlig luksus!

  Sheraton Senggigi Beach Resort 925 kr
  Anmeldelse skrevet 20. mar. 2019
  Mer informasjon
   
  Sheraton Senggigi Beach Resort

  Sheraton Senggigi Beach Resort

  Jalan Raya Senggigi Km. 8, Senggigi, Lombok
    
   4,4 av 5
   4.5 av 5.0 Stjerner

   Dette er et flott hotell! Rommene er store, sengene gode, de som jobber på hotellet er hyggelig og bryr seg. Frokosten var veldig god med mye utvalg. Hotellområdet er stort med et stort basseng, spa, treningssenter, tennisbane og resturanter. Ikke mye negativt å si om selve hotellet. Stranden Senggigi ...

   Aston Sunset Beach Resort - Gili Trawangan 541 kr
   Anmeldelse skrevet 16. mai 2019
   Mer informasjon
    
   Aston Sunset Beach Resort - Gili Trawangan

   Aston Sunset Beach Resort - Gili Trawangan

   Gili Trawangan Island, Gili Indah, Gili Trawangan, Gili Trawangan
     
    4,0 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Veldig fint hotell, stille og rolig. Flott bassengområde, men stranden var ikke noe særlig. Frokosten var ikke mye å skryte av, men lunsj og middag var bra. Flott for de som ønsker noe litt annerledes ferie med hesteskyss til dit du ikke orker å gå. Godt valg for en rolig ferie.

    Vila Ombak Hotel 914 kr
    Anmeldelse skrevet 15. aug. 2018
    Mer informasjon
     
    Vila Ombak Hotel

    Vila Ombak Hotel

    Gili Trawangan Island, Gili Trawangan, Gili Trawangan
      
     4,1 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Alt var utmerket!

     Holiday Resort Lombok 679 kr
     Anmeldelse skrevet 27. jul. 2018
     Mer informasjon
      
     Holiday Resort Lombok

     Holiday Resort Lombok

     Jalan Raya Mangsit, Senggigi, Lombok
       
      4,1 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Badeanlegget og hagen, samt nærheten til havet et fint. Ellers er hotellet svært slitt og i dårlig stand. Det trengs mye oppussing her skal hotellet bli et sted man har lyst til å reise tilbake til. Badene på rommene er skitne, slitte og det lukter mye kloakk. Dette gjelder for bad på hele området. ...

      Katamaran Hotel & Resort 1 258 kr
      Anmeldelse skrevet 24. mar. 2019
      Mer informasjon
       
      Katamaran Hotel & Resort

      Katamaran Hotel & Resort

      Jalan Raya Mangsit Beach, Senggigi, Lombok
        
       4,7 av 5
       4.5 av 5.0 Stjerner

       Very friendly and helpfull staff. The hotel was very clean, and so was the pool area. The staff upgraded me & my girlfriends room, and made our trip to Lombok way better. One of my best resort experiences! They also had two great restaurants in the hotel. Both places had great staff, and good food! ...

       Novotel Lombok Resort and Villas 906 kr
       Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       Novotel Lombok Resort and Villas

       Novotel Lombok Resort and Villas

       Pantai Putri Nyale, Mandalika Resort, Kuta, Lombok
         
        4,1 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Exquisite landscaping, local architecture, and stunning setting Love that it’s so eco-friendly - no plastic bottles, or straws.

        Qunci Villas 1 060 kr
        Anmeldelse skrevet 31. mar. 2018
        Mer informasjon
         
        Qunci Villas

        Qunci Villas

        Jl. Raya Mangsit, Senggigi, Lombok
          
         4,7 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Wonderful boutique hotel. Very serviceminded staff. Excellent food in the restaurants and the best breakfast ever! Lovely setting by the sea. Nice, clean beach for swimming/ snorkelling.We tried the qamboja spa which was good value. We had booked 4 nights but ended up staying 6 nights at this wonderful ...

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.