Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Vancouver

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Vancouver

Finn de beste områdene og bydelene i Vancouver for aktivitetene du liker best. Les mer om Vancouver

Hoteller i Vancouver

Sheraton Vancouver Wall Centre
4 out of 5
1088 Burrard St, Vancouver, BC
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 639 kr per natt
0.67 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (2,119 anmeldelser)
Flott hotell

"Flott hotell hvor vi, en familie på 5, bodde i to netter. Store gode rom. Et soverom med to store senger og mulighet for å sitte, et soverom med stor seng, gang og toalett/bad. I gåavstand til det meste i sentrum."…"

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2019

Sheraton Vancouver Wall Centre
Fairmont Pacific Rim
5 out of 5
1038 Canada Place, Vancouver, BC
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 4 353 kr per natt
0.59 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (992 anmeldelser)

"It was an excellent stay! Even though all the amenities and bar/lounges were closed I still had a great experience in my room."…"

Anmeldelse skrevet 29. mai 2020

Fairmont Pacific Rim
Georgian Court Hotel BW Premier Collection
4 out of 5
773 Beatty St, Vancouver, BC
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 339 kr per natt
0.69 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (3,170 anmeldelser)

"This is always our default hotel to stay at. We love it. Great location, amazing staff and usually the most comfortable beds and pillows ever."…"

Anmeldelse skrevet 31. mai 2020

Georgian Court Hotel BW Premier Collection
Hyatt Regency Vancouver
4.5 out of 5
655 Burrard St, Vancouver, BC
Gratis avbestilling
Prisen er 1 413 kr per natt
0.25 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (1,012 anmeldelser)

"I like the hot tub that's outdoors in downtown. meet cool peeps there"…"

Anmeldelse skrevet 10. apr. 2020

Hyatt Regency Vancouver
Hotel Blu Vancouver
4 out of 5
177 Robson Street, Vancouver, BC
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 309 kr per natt
0.63 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (1,661 anmeldelser)
Veldig bra!

"Dette var veldig bra! Rent og pent, stort og godt rom, godt treningsrom og god frokost. Stille og fredelig selv om det var sentralt."…"

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2018

Hotel Blu Vancouver
The Burrard
3 out of 5
1100 Burrard Street, Vancouver, BC
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 807 kr per natt
0.73 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (2,344 anmeldelser)
Bra hotell i trygt miljø

"Hyggelig hotell med god beliggenhet. Gåavstand til shopping, severdigheter og alt annet som man ønsker som turist. Rent og pent hotell i skikkelige og ryddige omgivelser. Rimelig pris for hotell i storby. Anbefales så absolutt."…"

Anmeldelse skrevet 31. mar. 2016

The Burrard
Riviera on Robson Suites Hotel Downtown Vancouver
2.5 out of 5
1431 Robson Street, Vancouver, BC
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 572 kr per natt
1.01 km fra sentrum
3.6/5Good! (980 anmeldelser)

"This hotel offers great value for the money. The rooms were clean, the view was great, and the WIFI was extremely fast. Location's also perfect."…"

Anmeldelse skrevet 26. mai 2020

Riviera on Robson Suites Hotel Downtown Vancouver
Pinnacle Hotel Harbourfront
4 out of 5
1133 Hastings St W, Vancouver, BC
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 310 kr per natt
0.61 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (4,849 anmeldelser)

"Vi hadde veldig kjekt opphold: blide og hyggelige ansatte, fint rom, bra seng, te/kaffe apparat. Wi-Fi på rommet. Parkering. Veldig sentralt. Mange fine spiseplasser i nærheten med forskjellige prisnivå."…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019

Pinnacle Hotel Harbourfront
Coast Vancouver Airport Hotel
3 out of 5
1041 SW Marine Dr, Vancouver, BC
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 967 kr per natt
8.78 km fra sentrum
3.6/5Good! (5,164 anmeldelser)
Noisy room

"I arrived late at the airport and called the complimentary shuttle service, which I very much appreciated. However, I ended up standing outside in the cold waiting for it for almost 30 minutes. I would have appreciated the shuttle service more if the front desk could have told me that it would be ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. mar. 2020

Coast Vancouver Airport Hotel
EXchange Hotel Vancouver
4 out of 5
475 Howe Street, Vancouver, BC
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 219 kr per natt
0.36 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (1,443 anmeldelser)

"utruleg fint moderne hotell med høg standard. litt uferdig, men kjem til å verta topp. frukosten var "light# dvs ikkje brød, egg eller bacon. mykje søtt bakverk, fersk frukt og juice og kaffe."…"

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2018

EXchange Hotel Vancouver
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Vancouver
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Vancouver

Hotell Vancouver: Vancouver er den største av de vestlige canadiske byene, og vel verdt et besøk for enhver globetrotter. Byen har over 600.000 innbyggere, og er derfor en passelig stor by å besøke. Du finner all slags hoteller i Vancouver, og det er også gode muligheter for å finne billing overnatting i Vancouver.

Vancouver – et knutepunkt

Til Vancouver er det lett å reise, da det er mange veier som leder hit. Utallige flyreiser til Canada gjen-nomføres hver eneste dag, og Vancouver har selvsagt egen flyplass som tar imot flyreisende. Det er også mulig å ta båt hit, eller hva med å kjøre bil eller tog fra USA? Det er i tillegg gode muligheter for å leie bil i Vancouver når du først har kommet deg hit, og med bil kan du utforske byen på egen hånd. Da kan det være praktisk å bo på hotell i Vancouver sentrum.

Byen for alle

Vancouver var vert for vinter-OL I 2010, og har i årene som har fulgt levd godt på sin nye status som olympisk vertsby. Turistene var mange her før også, men det er flere som har fått øynene opp for denne vakre canadiske byen de siste fem årene. Det er ikke rart, med tanke på det brede utvalget av aktiviteter og attraksjoner her. Det er ingen tvil om at besøkende i alle aldre vil finne noe å gjøre her som de trives med!

Typiske familieaktiviteter

Når dere eventuelt har funnet hotell i Vancouver, kan dere begynne å utforske det brede aktivitetstilbudet som finnes i byen. Hva med en tur til Vancouver Aquarium, hjem til over 70 000 fascinerende skapninger? En tur hit blir garantert satt pris på, spesielt av de små. En annen vannrelatert aktivitet er et havnecruise langs breddene av Vancouver, en opplevelse vel verdt å bruke tid og penger på. Byen er et spektakulært syn fra havet.

Andre spennende ting å gjøre i Vancouver

Ønsker dere heller å få oversikt over byen med bena godt plantet på jorda, kan dere ta en tur til Van-couver Lookout. Tårnet rager 130 meter over bakken, og gir god anledning til å se ovenfra ting det er lett å gå glipp av til fots eller i båt. 15 minutter fra sentrum ligger Grouse Mountain, et annet utkikkspunkt med taubane som kan tas opp og ned. For de eventyrlystne er dette et glimrende alternativ for å komme seg opp i høyden og beskue den vakre canadiske naturen landet er så kjent for.

Lærerike forlystelser i Vancouver

Vil dere lære noe nytt mens dere er på ferie, har Vancouver flere spennende muligheter. Vancouver Art Gallery lar dere oppleve mesterverk både innen lokal og internasjonal kunst, både av eldre og nyere varianter, samtidig som dere får tid til refleksjon og ettertanke. Science World har både ordinære og interaktive utstillinger hvor dere kan lære mer om vitenskapens verden, eller se en IMAX-film om dere vil. Hva venter du på? Planlegg din storbyferie til Vancouver – nå!

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Vancouver?
Wedgewood Hotel & Spa - Relais & Chateaux er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 5 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og en restaurant. Overnattingsstedet ligger dessuten like i nærheten av Vancouver Art Gallery. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er West End Guest House og Princess and the Pea B&B også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Vancouver hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellbestillinger er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før ankomstdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Vancouver.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Vancouver?
Basert på anmeldelser er Howard Johnson Hotel by Wyndham Vancouver Downtown et populært overnattingssted med 2,5 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. Andre budsjettvennlige alternativer er GEC Granville Suites Downtown og English Bay Hotel.
Hva er det beste hotellet for en tur med hele familien til Vancouver?
Pinnacle Hotel Harbourfront er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et innendørsbasseng og en restaurant. Andre alternativer for barnevennlige ferier er Accent Inn Vancouver Airport Hotel og Accent Inns Burnaby. Attraksjoner som Vancouver akvarium og Playland Amusement Park (fornøyelsespark) passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for par i Vancouver?
Wedgewood Hotel & Spa - Relais & Chateaux er et overnattingssted 5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og en restaurant. Noen andre muligheter for en romantisk ferie er Rosewood Hotel Georgia og Pan Pacific Vancouver.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Vancouver?
Accent Inn Vancouver Airport Hotel er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og et treningssenter. To andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Fairmont Hotel Vancouver og Comfort Inn & Suites.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Vancouver?
Wedgewood Hotel & Spa - Relais & Chateaux er et populært overnattingssted 3 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med en restaurant og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter nær stranden er English Bay Hotel og Sunset Inn and Suites. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Sunset-stranden eller English Bay strand.
Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i Vancouver?
Trump International Hotel & Tower Vancouver har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og spa med full service. Georgian Court Hotel BW Premier Collection og Fairmont Waterfront er også to eksklusive alternativer for ferien din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Vancouver?
OPUS Hotel Vancouver er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. Loden Hotel og The Burrard er noen andre valgmuligheter i boutique-stil.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Vancouver?
Ramada by Wyndham Coquitlam er et populært valg blant golfentusiaster. Dette hotellet kan friste med blant annet en restaurant og innendørsbasseng. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Best Western Plus Langley Inn og Grouse Creek Motel. Hvis du vil øve på golfteknikken, kan du dra til Morgan Creek golfbane, Newlands Golf and Country Club eller Universitetets golfklubb.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man vil bo nær skibakkene i Vancouver?
Basert på reisestatistikken vår er Fairmont Vancouver Airport In-Terminal Hotel er et populært overnattingssted 4,5 stjerner, som er perfekt for en ferie om vinteren. et hotell kan blant annet friste med skioppbevaring og avslapningsbadekar. To andre gode valgmuligheter for skiferien er Wedgewood Hotel & Spa - Relais & Chateaux og Hyatt Regency Vancouver. Vil du tilbringe dagen med ski på beina, kan du dra til Cypress Mountain (fjell), Grouse Mountain eller Mount Seymour.

Nylige anmeldelser i Vancouver

Flere reisealternativer