Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant 321.000 hoteller og 400 flyselskaper over hele verden.


Ferie i Ullared – shopp og utforsk av hjertens lyst

En reise til Ullared, hvor Sveriges mest populære lavprisvarehus ligger, er perfekt for å kombinere rimelig shopping på et lite sted med flotte naturopplevelser.

En weekendtur til Ullared er obligatorisk om du vil oppleve det "ekte Sverige". Det lille tettstedet ligger i hjertet av billedskjønne Hallands län, som er kjent for det store lavprisvarehuset Gekås Ullared. Varehuset har nesten 5 millioner kunder hvert år, og mange av dem kommer igjen flere ganger i året.

I Gekåsbyn, som ligger like ved varehuset, finner du mange overnattingsmuligheter. Det mest populære alternativet er å ta med en campingvogn og overnatte på byens campingplass og feriesenter. Her finner du svømmebassenger, lekeplasser, grillområder og en populær minigolfbane. Det er også flere overnattingssteder i Ullared og området rundt, for eksempel koselige B&B.

Gekås Ullared har sjenerøse åpningstider og selger alt du kan tenke deg: mat, klær, leker, møbler, elektronikk, sminke og mye mer. Stemningen i varehuset er vennlig og jovial, noe som er tatt på kornet i den populære svenske TV-serien "Ullared", som nå har sin sjette sesong. Serien viser ansatte og kunder i varehuset, og ble raskt en stor suksess i hele landet.

Prøv å kombinere shoppingen i Ullared med en tur i det fri – det er flott for å samle krefter før en dag full av shopping, eller for å slappe av etterpå! Padle i kano, oppdag gamle steingraver, eller ta en tur til Yttra Berg naturreservat. For familier er Öströö Fårfarm perfekt for en dagstur. Her kan du gå på sauesafari og besøke gårdsbutikken. Er du musikkinteressert, kan du besøke Grimeton radiostasjon, som har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 2004.

Ullared er et populært reisemål, og er derfor lett å nå. Du kan komme hit med både bil eller buss. Foretrekker du å fly, går det busser fra Jönköping, hvor Ullareds nærmeste flyplass ligger. Den nærmeste store byen er Falkenberg, som ligger 30 km unna. Kjører du, er det flott å ta en kaffepause her.

Ullared er absolutt verdt et besøk eller to! Pass på at du har ledig plass i bagasjen, for du finner helt sikkert gode tilbud. Ikke glem uteklærne slik at du kan nyte den vakre naturen også.


De beste hotelltilbudene i Ullared

Se alle de 28 hotellene i Ullared
Ullared Paradise

Ullared Paradise

Buskabygd 108, Ullared
4,0
av 5, basert på 11 anmeldelser
3.0 av 5.0

Denne campingplassen ligger ved en innsjø og 15 kilometer unna Gekås, Göran Karlssons Motormuseum og Gunnarps kirke. Dessuten ligger Hofgårds Golfklubb og Fegens kapell 25 kilometer unna.

kr 652
Gårdsdröm B&B

Gårdsdröm B&B

Gallagärde 204, Ullared
3,0
av 5, basert på 1 anmeldelser
2.5 av 5.0

Dette bed & breakfast-hotellet ligger i Ullared, 8,7 kilometer unna Gekås og 20 kilometer unna Göran Karlssons Motormuseum og Gunnarps kirke. Fegens kapell ligger 18,8 kilometer unna.

kr 992
Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell

Nils Kreugers väg 5, Varberg
3,9
av 5, basert på 511 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet med et spa ligger i Apelviken, 2,4 kilometer unna Kallbadhuset og 2,7 kilometer unna Varberg slott. Dessuten ligger Getteron og Radiostationen Grimeton 15 kilometer unna.

kr 1,394
Grand Hotel Falkenberg

Grand Hotel Falkenberg

Hotellgatan 1, Falkenberg
3,7
av 5, basert på 752 anmeldelser
3.5 av 5.0

Dette hotellet ligger ved sjøen og 10 minutters gange unna Saint Lawrence kirke, Fotomuseet Olympia og Falkenbergs Museum. Dessuten ligger Falkhallen og Vallarnas friluftsteater kun 15 minutter unna.

kr 1,228
Hotell Gästis

Hotell Gästis

Borgmästaregatan 1, Varberg
4,5
av 5, basert på 316 anmeldelser
3.5 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Varberg og 10 minutters gange unna Kallbadhuset og Varberg slott. Getteron ligger 4,8 kilometer unna.

kr 995
Värdshuset Hwitan

Värdshuset Hwitan

Hotellgatan 1, Falkenberg
4,0
av 5, basert på 33 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Falkenberg og 10 minutters gange unna Saint Lawrence kirke, Fotomuseet Olympia og Falkenbergs Museum. Dessuten ligger Falkhallen og Vallarnas friluftsteater kun 15 minutter unna.

First Camp Kärradal

First Camp Kärradal

Nisebacksvagen 1, Varberg
3.0 av 5.0

Denne campingplassen ligger på stranden og 15 kilometer unna Kallbadhuset, Varberg slott og Getteron. Dessuten ligger Radiostationen Grimeton og Torstensvik strand 20 kilometer unna.

kr 822
Hotell Vesterhavet

Hotell Vesterhavet

Motellvägen 3, Falkenberg
3,4
av 5, basert på 38 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger ved sjøen og 3 kilometer unna Vallarnas friluftsteater, Saint Lawrence kirke og Fotomuseet Olympia. Falkhallen ligger 2,7 kilometer unna.

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.