Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.

Søk blant 321.000 hoteller og 550 flyselskaper over hele verden.


Ferie i Ullared – shopp og utforsk av hjertens lyst

En reise til Ullared, hvor Sveriges mest populære lavprisvarehus ligger, er perfekt for å kombinere rimelig shopping på et lite sted med flotte naturopplevelser.

En weekendtur til Ullared er obligatorisk om du vil oppleve det "ekte Sverige". Det lille tettstedet ligger i hjertet av billedskjønne Hallands län, som er kjent for det store lavprisvarehuset Gekås Ullared. Varehuset har nesten 5 millioner kunder hvert år, og mange av dem kommer igjen flere ganger i året.

I Gekåsbyn, som ligger like ved varehuset, finner du mange overnattingsmuligheter. Det mest populære alternativet er å ta med en campingvogn og overnatte på byens campingplass og feriesenter. Her finner du svømmebassenger, lekeplasser, grillområder og en populær minigolfbane. Det er også flere overnattingssteder i Ullared og området rundt, for eksempel koselige B&B.

Gekås Ullared har sjenerøse åpningstider og selger alt du kan tenke deg: mat, klær, leker, møbler, elektronikk, sminke og mye mer. Stemningen i varehuset er vennlig og jovial, noe som er tatt på kornet i den populære svenske TV-serien "Ullared", som nå har sin sjette sesong. Serien viser ansatte og kunder i varehuset, og ble raskt en stor suksess i hele landet.

Prøv å kombinere shoppingen i Ullared med en tur i det fri – det er flott for å samle krefter før en dag full av shopping, eller for å slappe av etterpå! Padle i kano, oppdag gamle steingraver, eller ta en tur til Yttra Berg naturreservat. For familier er Öströö Fårfarm perfekt for en dagstur. Her kan du gå på sauesafari og besøke gårdsbutikken. Er du musikkinteressert, kan du besøke Grimeton radiostasjon, som har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 2004.

Ullared er et populært reisemål, og er derfor lett å nå. Du kan komme hit med både bil eller buss. Foretrekker du å fly, går det busser fra Jönköping, hvor Ullareds nærmeste flyplass ligger. Den nærmeste store byen er Falkenberg, som ligger 30 km unna. Kjører du, er det flott å ta en kaffepause her.

Ullared er absolutt verdt et besøk eller to! Pass på at du har ledig plass i bagasjen, for du finner helt sikkert gode tilbud. Ikke glem uteklærne slik at du kan nyte den vakre naturen også.


De beste hotelltilbudene i Ullared

Se alle de 36 hotellene i Ullared
Gårdsdröm B&B

Gårdsdröm B&B

Gallagärde 204, Ullared
3,8
av 5, basert på 4 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette bed & breakfast-hotellet i Ullared ligger i samme område som Gekås og Göran Karlssons Motormuseum. I samme region finner du også Gunnarps kirke og Fegens kapell.

596 kr
Ullared Paradise

Ullared Paradise

Buskabygd 108, Ullared
4,1
av 5, basert på 15 anmeldelser
3.5 av 5.0

Campingplass i Ullared ligger nær stranden og Gekås. I samme område finner du dessuten Göran Karlssons Motormuseum og Gunnarps kirke.

Slamrekullen - Ullared

Slamrekullen - Ullared

Nösslinge, Ullared
5,0
av 5, basert på 6 anmeldelser
0.0 av 5.0

Hytta i landlige omgivelser ligger i samme område som Göran Karlssons Motormuseum, Gekås og Hofgårds Golfklubb. I samme region finner du også Radiostationen Grimeton og Gunnarps kirke.

Sweet Dreams Ullared

Sweet Dreams Ullared

Marknadsvägen 4, Ullared
0.0 av 5.0

Dette bed & breakfast-hotellet i Ullared ligger nær Gekås og Göran Karlssons Motormuseum. I samme region finner du også Gunnarps kirke og Hofgårds Golfklubb.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Kungsgatan 24-26, Varberg
4,5
av 5, basert på 558 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet med et spa ligger midt i hjertet av Varberg og 15 minutters gange unna Kallbadhuset, Varberg Fortress og Varberg slott. Dessuten ligger Getteron og Varberg Golf Club 15 kilometer unna.

955 kr
Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell

Nils Kreugers väg 5, Varberg
4,0
av 5, basert på 551 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet med et spa ligger i Apelviken og 3 kilometer unna Kallbadhuset, Varberg Fortress og Varberg slott. Dessuten ligger Getteron og Varberg Golf Club 15 kilometer unna.

Clarion Collection Hotel Fregatten

Clarion Collection Hotel Fregatten

Skeppsgatan 6, Varberg
4,2
av 5, basert på 338 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Varberg og 10 minutters gange unna Kallbadhuset og Varberg Fortress. Dessuten ligger Varberg slott og Getteron kun 5 kilometer unna.

1,478 kr
Hotell Gästis

Hotell Gästis

Borgmästaregatan 1, Varberg
4,4
av 5, basert på 328 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Varberg og 10 minutters gange unna Kallbadhuset, Varberg Fortress og Varberg slott. Getteron ligger 4,8 kilometer unna.

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.