Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 590 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Spar opptil 14% ved å bestille fly + hotell sammen.


Ferie i Ullared – shopp og utforsk av hjertens lyst

En reise til Ullared, hvor Sveriges mest populære lavprisvarehus ligger, er perfekt for å kombinere rimelig shopping på et lite sted med flotte naturopplevelser.

En weekendtur til Ullared er obligatorisk om du vil oppleve det "ekte Sverige". Det lille tettstedet ligger i hjertet av billedskjønne Hallands län, som er kjent for det store lavprisvarehuset Gekås Ullared. Varehuset har nesten 5 millioner kunder hvert år, og mange av dem kommer igjen flere ganger i året.

I Gekåsbyn, som ligger like ved varehuset, finner du mange overnattingsmuligheter. Det mest populære alternativet er å ta med en campingvogn og overnatte på byens campingplass og feriesenter. Her finner du svømmebassenger, lekeplasser, grillområder og en populær minigolfbane. Det er også flere overnattingssteder i Ullared og området rundt, for eksempel koselige B&B.

Gekås Ullared har sjenerøse åpningstider og selger alt du kan tenke deg: mat, klær, leker, møbler, elektronikk, sminke og mye mer. Stemningen i varehuset er vennlig og jovial, noe som er tatt på kornet i den populære svenske TV-serien "Ullared", som nå har sin sjette sesong. Serien viser ansatte og kunder i varehuset, og ble raskt en stor suksess i hele landet.

Prøv å kombinere shoppingen i Ullared med en tur i det fri – det er flott for å samle krefter før en dag full av shopping, eller for å slappe av etterpå! Padle i kano, oppdag gamle steingraver, eller ta en tur til Yttra Berg naturreservat. For familier er Öströö Fårfarm perfekt for en dagstur. Her kan du gå på sauesafari og besøke gårdsbutikken. Er du musikkinteressert, kan du besøke Grimeton radiostasjon, som har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 2004.

Ullared er et populært reisemål, og er derfor lett å nå. Du kan komme hit med både bil eller buss. Foretrekker du å fly, går det busser fra Jönköping, hvor Ullareds nærmeste flyplass ligger. Den nærmeste store byen er Falkenberg, som ligger 30 km unna. Kjører du, er det flott å ta en kaffepause her.

Ullared er absolutt verdt et besøk eller to! Pass på at du har ledig plass i bagasjen, for du finner helt sikkert gode tilbud. Ikke glem uteklærne slik at du kan nyte den vakre naturen også.


De beste hotelltilbudene i Ullared

Se alle de 42 hotellene i Ullared
Gårdsdröm B&B 412 kr
Gårdsdröm B&B

Gårdsdröm B&B

Gallagärde 204, Ullared
   
  4,1
  av 5, basert på 8 anmeldelser
  2.5 av 5.0

  Dette bed & breakfast-hotellet ligger i Ullared, 8,7 kilometer unna Gekås og 20 kilometer unna Göran Karlssons Motormuseum og Gunnarps kirke. Fegens kapell ligger 18,8 kilometer unna.

  Ullared Paradise 910 kr
  Ullared Paradise

  Ullared Paradise

  Buskabygd 108, Ullared
    
   4,0
   av 5, basert på 20 anmeldelser
   3.0 av 5.0

   Denne campingplassen ligger ved en innsjø, 5,6 kilometer unna Gekås og 20 kilometer unna Göran Karlssons Motormuseum og Gunnarps kirke. Dessuten ligger Hofgårds Golfklubb og Fegens kapell 25 kilometer unna.

   "slam Ruller" Vårt Sted i Ullared
   "slam Ruller" Vårt Sted i Ullared

   "slam Ruller" Vårt Sted i Ullared

   , Ullared
     
    5,0
    av 5, basert på 6 anmeldelser
    0.0 av 5.0

    Dette resort-hotellet for romantiske reiser ligger i landlige omgivelser og 15 kilometer unna Göran Karlssons Motormuseum, Gekås og Hofgårds Golfklubb. Dessuten ligger Radiostationen Grimeton og Gunnarps kirke 32 kilometer unna.

    Sweet Dreams Ullared 745 kr
    Sweet Dreams Ullared

    Sweet Dreams Ullared

    Marknadsvägen 4, Ullared
      
     3.0 av 5.0

     Dette bed & breakfast-hotellet ligger i Ullared og 10 minutters gange unna Gekås og Göran Karlssons Motormuseum. Dessuten ligger Hofgårds Golfklubb og Gunnarps kirke 20 kilometer unna.

     Grand Hotel Falkenberg 1,116 kr
     Grand Hotel Falkenberg

     Grand Hotel Falkenberg

     Hotellgatan 1, Falkenberg
       
      3,7
      av 5, basert på 768 anmeldelser
      3.5 av 5.0

      Dette hotellet ligger ved sjøen og 10 minutters gange unna Saint Lawrence kirke, Fotomuseet Olympia og Falkenbergs Museum. Dessuten ligger Falkhallen og Vallarnas friluftsteater kun 15 minutter unna.

      Nya Pallas Hotel 1,399 kr
      Nya Pallas Hotel

      Nya Pallas Hotel

      Åke Tottsgatan 5, Falkenberg
        
       4,1
       av 5, basert på 132 anmeldelser
       3.0 av 5.0

       Dette hotellet i sentrum av byen ligger nær Fotomuseet Olympia, Saint Lawrence kirke og Falkenbergs Museum. I nærheten finner du også Falkhallen og Vallarnas friluftsteater.

       Varbergs Kusthotell 803 kr
       Varbergs Kusthotell

       Varbergs Kusthotell

       Nils Kreugers väg 5, Varberg
         
        4,0
        av 5, basert på 581 anmeldelser
        4.0 av 5.0

        Dette hotellet i Varberg har et spa og ligger nær stranden, Varberg slott, Kallbadhuset og Getteron. I samme region finner du også Radiostationen Grimeton og Hofgårds Golfklubb.

        Hotel Hamngatan 27 1,243 kr
        Hotel Hamngatan 27

        Hotel Hamngatan 27

        Hamngatan 27, Falkenberg
          
         4,8
         av 5, basert på 155 anmeldelser
         3.5 av 5.0

         Dette hotellet ligger midt i hjertet av Falkenberg og få skritt unna Falkenbergs Museum og Saint Lawrence kirke. Dessuten ligger Fotomuseet Olympia og Falkhallen kun 15 minutter unna.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.