Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Ferie i Ullared – shopp og utforsk av hjertens lyst

En reise til Ullared, hvor Sveriges mest populære lavprisvarehus ligger, er perfekt for å kombinere rimelig shopping på et lite sted med flotte naturopplevelser.

En weekendtur til Ullared er obligatorisk om du vil oppleve det "ekte Sverige". Det lille tettstedet ligger i hjertet av billedskjønne Hallands län, som er kjent for det store lavprisvarehuset Gekås Ullared. Varehuset har nesten 5 millioner kunder hvert år, og mange av dem kommer igjen flere ganger i året.

I Gekåsbyn, som ligger like ved varehuset, finner du mange overnattingsmuligheter. Det mest populære alternativet er å ta med en campingvogn og overnatte på byens campingplass og feriesenter. Her finner du svømmebassenger, lekeplasser, grillområder og en populær minigolfbane. Det er også flere overnattingssteder i Ullared og området rundt, for eksempel koselige B&B.

Gekås Ullared har sjenerøse åpningstider og selger alt du kan tenke deg: mat, klær, leker, møbler, elektronikk, sminke og mye mer. Stemningen i varehuset er vennlig og jovial, noe som er tatt på kornet i den populære svenske TV-serien "Ullared", som nå har sin sjette sesong. Serien viser ansatte og kunder i varehuset, og ble raskt en stor suksess i hele landet.

Prøv å kombinere shoppingen i Ullared med en tur i det fri – det er flott for å samle krefter før en dag full av shopping, eller for å slappe av etterpå! Padle i kano, oppdag gamle steingraver, eller ta en tur til Yttra Berg naturreservat. For familier er Öströö Fårfarm perfekt for en dagstur. Her kan du gå på sauesafari og besøke gårdsbutikken. Er du musikkinteressert, kan du besøke Grimeton radiostasjon, som har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 2004.

Ullared er et populært reisemål, og er derfor lett å nå. Du kan komme hit med både bil eller buss. Foretrekker du å fly, går det busser fra Jönköping, hvor Ullareds nærmeste flyplass ligger. Den nærmeste store byen er Falkenberg, som ligger 30 km unna. Kjører du, er det flott å ta en kaffepause her.

Ullared er absolutt verdt et besøk eller to! Pass på at du har ledig plass i bagasjen, for du finner helt sikkert gode tilbud. Ikke glem uteklærne slik at du kan nyte den vakre naturen også.


De beste hotelltilbudene i Ullared

Vis alle de 158 overnattingsstedene i Ullared
Sweet Dreams Ullared 651 kr
Sweet Dreams Ullared

Sweet Dreams Ullared

Marknadsvägen 4, Ullared
   
  2,8
  av 5, basert på 5 anmeldelser
  3.0 av 5.0

  Dette bed & breakfast-hotellet ligger i Ullared og 10 minutters gange unna Gekås og Göran Karlssons Motormuseum. Dessuten ligger Hofgårds Golfklubb og Gunnarps kirke 20 kilometer unna.

  Ullared Paradise 729 kr
  Ullared Paradise

  Ullared Paradise

  Buskabygd 108, Ullared
    
   4,1
   av 5, basert på 25 anmeldelser
   3.0 av 5.0

   Denne campingplassen ligger ved en innsjø, 5,6 kilometer unna Gekås og 20 kilometer unna Göran Karlssons Motormuseum og Gunnarps kirke. Dessuten ligger Hofgårds Golfklubb og Fegens kapell 25 kilometer unna.

   Gårdsdröm B&B 354 kr
   Gårdsdröm B&B

   Gårdsdröm B&B

   Gallagärde 204, Ullared
     
    4,4
    av 5, basert på 17 anmeldelser
    2.5 av 5.0

    Dette bed & breakfast-hotellet ligger i Ullared og 15 kilometer unna Gekås, Göran Karlssons Motormuseum og Gunnarps kirke. Fegens kapell ligger 18,6 kilometer unna.

    Hus i Sentrum av Häljared med Hage
    Hus i Sentrum av Häljared med Hage

    Hus i Sentrum av Häljared med Hage

    , Häljared
      
     0.0 av 5.0

     Dette feriehjemmet ligger i Ullared og 20 kilometer unna Gunnarps kirke, Fegens kapell og Gekås. Göran Karlssons Motormuseum ligger 16,6 kilometer unna.

     "slam Ruller" Vårt Sted i Ullared
     "slam Ruller" Vårt Sted i Ullared

     "slam Ruller" Vårt Sted i Ullared

     , Ullared
       
      5,0
      av 5, basert på 10 anmeldelser
      0.0 av 5.0

      Denne hytta for romantiske reiser ligger i landlige omgivelser og 15 kilometer unna Göran Karlssons Motormuseum, Gekås og Hofgårds Golfklubb. Dessuten ligger Radiostationen Grimeton og Gunnarps kirke 32 kilometer unna.

      Varbergs Stadshotell & Asia Spa 1 198 kr
      Varbergs Stadshotell & Asia Spa

      Varbergs Stadshotell & Asia Spa

      Kungsgatan 24-26, Varberg
        
       4,5
       av 5, basert på 613 anmeldelser
       4.0 av 5.0

       Dette hotellet med et spa ligger midt i hjertet av Varberg og 15 minutters gange unna Kallbadhuset og Varbergs fästning. Dessuten ligger Getteron og Radiostationen Grimeton 15 kilometer unna. Varberg stasjon ligger 6 minutters gange unna.

       Varbergs Kusthotell 894 kr
       Varbergs Kusthotell

       Varbergs Kusthotell

       Nils Kreugers väg 5, Varberg
         
        4,0
        av 5, basert på 638 anmeldelser
        4.0 av 5.0

        Dette hotellet med et spa ligger i nærheten av stranden, 2,4 kilometer unna Varbergs fästning og 2,4 kilometer unna Kallbadhuset. Dessuten ligger Getteron og Radiostationen Grimeton 15 kilometer unna.

        Clarion Collection Hotel Fregatten 1 115 kr
        Clarion Collection Hotel Fregatten

        Clarion Collection Hotel Fregatten

        Skeppsgatan 6, Varberg
          
         4,2
         av 5, basert på 378 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette hotellet, som ligger i sentrum, befinner seg rett ved stranden i Varberg og 10 minutters gange unna Kallbadhuset og Varbergs fästning. Getteron ligger 4,6 kilometer unna. Varberg stasjon ligger 5 minutters gange unna.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.