Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Ullared

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Ullared

Gårdsdröm B&B
2.5 out of 5
Gallagärde 204, Ullared
Hent priser
6.78 km fra sentrum
4/5Very Good! (94 anmeldelser)

"Ok frokost ble servert Greie rom Litt kø på bad om morgen"…"

Anmeldelse skrevet 4. nov. 2019

Gårdsdröm B&B
Ullared Paradise
3 out of 5
Buskabygd 108, Ullared, Halland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 128 kr per natt
4.25 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (59 anmeldelser)

"Det er en fin plass. Men bærer preg av at eiere ikke bryr seg om hyttene. Lister på bade lå i vinduskar, dimebrytere til lysa funket ikke. Kjøleskap var ekstremt skittent og lå masse løse deler på og i kjøleskapet. Hadde di holdt hyttene vedlikehold så hadde det vært et topp sted."…"

Anmeldelse skrevet 7. des. 2019

Ullared Paradise
"slam Ruller" vår Plass i Ullared - Sverige
Nösslinge, Stora Böttås 2, Ullared, Hallands län
Hent priser
7.83 km fra sentrum
5/5Exceptional! (42 anmeldelser)
Vakkert 😍

"Fantastisk opplevelse. Hyggelig vertskap. Flott hytte😍"…"

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2019

"slam Ruller" vår Plass i Ullared - Sverige
Sweet Dreams Ullared
3 out of 5
Marknadsvägen 4, Ullared
Hent priser
1.65 km fra sentrum
3.5/5Good! (24 anmeldelser)
Bra plassering sentralt i Ullared

"Bra plassert i Ullared ."…"

Anmeldelse skrevet 13. sep. 2018

Sweet Dreams Ullared
Alkoven Logi
3 out of 5
Hagabergsvägen 5, Ullared
Prisen er 608 kr per natt
8.56 km fra sentrum
3.8/5Good! (35 anmeldelser)
Kommer gjerne tilbake.

"Følte vi var hjemme når vi kom inn døren. Ankom etter stengetid på kvelden, men alt var i orden som lovet. Fikk et koselig rom i 1 etc. Var gode senger. Lytt mellom rommene, men plaget ikke oss. Frokosten var helt ok. Kunne godt hatt et par påleggslag til. Var lett å finne frem."…"

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2019

Alkoven Logi
2 Roms Overnatting i Ullared
Barkhult, Ullared, Hallands län
Hent priser
7.31 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Ullared
2 Zimmer Unterkunft in Ullared
Holmen 103, Ullared, Hallands län
Hent priser
8.61 km fra sentrum
2 Zimmer Unterkunft in Ullared
4 Person Ferie Hjemme i Ullared
HOLMEN 205, Ullared, Hallands län
Hent priser
8.69 km fra sentrum
4 Person Ferie Hjemme i Ullared
3 Roms Overnatting i Ullared
Egnared Kullen, Ullared, Hallands län
Hent priser
3.72 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Ullared
2 Roms Overnatting i Ullared
Kvarnfallsringen, Ullared, Hallands län
Hent priser
8.3 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Ullared
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Ullared
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Ullared

Hotell Ullared:Ullared kunne ha vært et alminnelig , anonymt tettsted på den svenske gläsbygden, en tre mils vei inn fra kysten av Kattegat, med rundt 500 innbyggere og lite å ta seg til. Men forretningsmannen Göran Karlsson ville det annerledes. At det i dag finnes hoteller i Ullared, er bare en liten del av suksesshistorien hans.

Det lille tettstedet mottar på en vanlig dag nesten 30 000 tilreisende. Det gjør stedet til Sveriges mest besøkte reisemål. Og mange av dem tar inn på hotell i Ullared. Men hva i himmelens navn er det folk kommer hit for?

Folk kommer hit for å handle!

Eventyret startet i 1963. Da åpnet Göran Karlsson og kjæresten hans, Monika Björklund, butikken Ge-Kås Manufaktur i underetasjen til en villa i Ullared. Skjønt noe eventyr var det neppe i begynnelsen. Omsetningen var laber, og det var lite som tydet på at dette skulle bli til noe stort.

Det tok til å endre seg fire år senere. I 1967 annonserte manufakturen for arbeidsfrakker til 3,75 kr, og folk kom langveisfra for å kjøpe. Charterbussene begynte å rulle, noe de har gjort nærmest kontinuerlig siden.

Overnatting i Ullared

I dag er Gekås Ullared det største kjøpesenteret i Norden. I 2015 fikk de besøk av 4,8 millioner kunder. I løpet av en dag kan det komme over 100 busser fulle av kjøpelystne – køen inn i butikken kan være halvannen kilometer lang. I tilknytning til kjøpesenteret har Ullared etter hvert fått flere restauranter og et eget Ullared shoppinghotell – det går for å være verdens første i sitt slag, og flere er planlagt. Og alt sammen på et sted med knapt 750 fastboende!

Kjøpesenteret har bidratt til å sette Ullared ettertrykkelig på kartet også som turistdestinasjon. Her finnes en spennende eventyrpark med klatrebaner i ulike vanskelighetsgrader, en golfbane med 18 hull, et badeanlegg i den nærliggende Musasjön, foruten campingplasser og hytteutleie. Mulighet for idretts- og utelivsaktiviteter er det mange av, blant annet sykling, fotball og ikke minst laksefiske i elven Högvadsån, rett bak varehuset. Området rundt Ullared byr dessuten på fine turmuligheter i det vakre skogslandskapet i Halland.

30 km vest for Ullared ligger kystbyene Varberg og Falkenberg, der førstnevnte blant mye annet er kjent for sine gode surfemuligheter. Hit kommer tusenvis av surfere fra inn- og utland for å prøve sine ferdigheter i Kattegatbølgene. Kyststekningen har hoteller i alle prisklasser og kategorier.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Ullared?
Ullared Paradise er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Et overnattingssted 3 stjerner kan blant annet friste med gratis parkering og private balkonger. Andre muligheter for reisen din er Alkoven Logi og Sweet Dreams Ullared.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Ullared hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellbestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste alternativene i Ullared.
Hvilket overnattingssted er best for en tur med hele familien til Ullared?
Ullared Paradise er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et overnattingssted er et bra valg for familier og kan friste med blant annet kjøkken på rommet og gratis parkering.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Ullared?
Ullared Paradise er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et overnattingssted kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet kjøkken på rommet.
Hva er det beste hotellet hvis du skal på strandferie i Ullared?
Ullared Paradise er et populært overnattingssted 3 stjerner og strand i nærheten. et overnattingssted kan dessuten friste med gratis parkering og kjøkken på rommet. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Ekegårdens strand eller Badplats Fegen.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Ullared?
Ullared har mye å tilby sine besøkende, blant annet shoppingen og museene. I Ullared kan du velge mellom 31 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Ullared?
Et par populære severdigheter er Gekås og Göran Karlssons Motormuseum. Du finner også Fegens kapell og Radiostationen Grimeton (radio-/TV-tårn, verdensarv) i området.
Hvordan er værsesongene i Ullared?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 15 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 1 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Ullared er 742 mm.

Nylige anmeldelser i Ullared

Flere reisealternativer