Leiebiler fra Thrifty i Horten

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Alt du trenger å vite om å leie bil fra Thrifty Car Rental i Horten

Hva er fordelene med å leie bil fra Thrifty Car Rental i Horten gjennom Expedia.no?

På Expedia.no finner du gode tilbud fra Thrifty Car Rental på valgfrie hente- og leveringssteder i Horten (Vestfold og Telemark). Dra nytte av et stort utvalg av biler, rabatter og god kundeservice.

Hvordan får jeg de beste tilbudene fra Thrifty Car Rental i Horten?

På Expedia.no får du gode priser hos Thrifty Car Rental i Horten. Thrifty Car Rental har mange forskjellige biltyper, og prisen varierer basert på reisedatoer og hentested. Økonomibiler og kompakte biler er vanligvis billigere. For å se gode tilbud fra alle leiebilselskapene våre kan du ta en titt på hovesiden vår for leiebiler i Horten.

Hvor har Thrifty Car Rental hentesteder i Horten?

Thrifty Car Rental har flere utleiesteder i Horten. Velg det som er mest praktisk for deg. Det er som regel størst utvalg på flyplassen eller i sentrum. Utleiesteder i nærområdene gjør at du ikke trenger å reise langt. Rull ned for å se utleiesteder i området.

Hva slags biler kan jeg leie hos Thrifty Car Rental i Horten?

Thrifty Car Rental har mange forskjellige biler. Selv om utvalget kan variere blant utleiestedene til Thrifty Car Rental i Horten, vil du likevel ha mye å velge mellom. Du finner alternativer for alle budsjetter og preferanser. Velg mellom rimelige, luksuriøse og mellomstore biler samt SUV-er, kabrioleter, hybridbiler, sportsbiler og sedaner. Uansett hvor du skal, hjelper Expedia.no deg med å komme deg dit.

Hva er avbestillingsreglene?

Thrifty Car Rental har forskjellige avbestillingsregler for ulike biler. Noen kan avbestilles uten ekstra kostnad, mens andre ikke er refunderbare. Det er viktig at du forstår vilkårene i avtalen før du bestiller. Vi anbefaler at du filtrerer på «Gratis avbestilling» når du skal søke.

Hvorfor bør jeg velge Expedia.no når jeg skal leie bil?

Det er ikke hipp som happ hvor du bestiller. Expedia.no har et stort utvalg og de beste leiebilprisene i området. Vi gir deg poeng for hver bestilling og sørger for at du får riktig bil til best mulig pris. Du kan også bestille flyreiser og Horten-hoteller samtidig for å få en pakkereise i Horten til en rimeligere penge.