Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Terento

Du finner alltids noe å gjøre i Terento, til tross for at det ikke er massevis av verdenskjente attraksjoner her. Undersøk mulighetene i forkant av reisen for å få mest mulig ut av ferien.

Spar tid og penger med en pakkereise til Terento

Det er lettere enn noensinne å spare penger – finn et tilbud med fly og hotell hos Expedia. Bestilling av flyreise og hotell er en stor del av reiseplanleggingen. Hos oss kan du sette sammen en pakke som både forenkler prosessen og sparer deg tid og penger. Med pengene du sparer kan du forlenge oppholdet i Terento.

Hadde det ikke vært kjekt å kunne spare opptil $603? Bestill familiens pakkereise i dag!

I vår database med omkring 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden er det lett som en lek å finne den perfekte reisen.

Expedias gode tilbud vil få deg til å drømme om neste ferie.

Hvis det er nødvendig å endre reiseruten, vil vi godta avbestillingen uten skjulte gebyrer for nesten alle bestillinger.

Pakkereiser til Terento

Terento er 55 kilometer fra Innsbruck og rundt 140 kilometer fra Salzburg.

Husk å ta en tur til Chienes. Når du er fremme, bør du besøke den velkjente attraksjonen Brunico-slottene.

I denne regionen vil du finne noen flotte naturlandskaper. To attraksjoner som kan anbefales i nærheten av Terento er Brennerpasset (25 kilometer unna) og Glungezer (45 kilometer unna).

Se hvor entusiastiske lokale fans er når det kommer til sport ved å skaffe noen billetter til en kamp på Centro Biathlon i Rasun Anterselva, som ligger kun 30 kilometer lenger øst for Terento. Når kampen er ferdig, kan du bli med den lokale fansen på en av pubene i nærheten.

Slipp løs adrenalinet på puddersnøen! Terento ligger i kort avstand fra to populære skianlegg, Garmisch-Partenkirchen skiområde og Seceda Ski Area.

Vandoies, som ligger 7 kilometer lenger nordvest, er et populært reisemål i nærheten. Kom innom en gang og besøk Nesselbahn Gondola og Bergbahn Gondola. Hvis du har tid til å se enda mer av denne delen av verden, kan du dra til Pfalzen og ta en titt på Ursuline kirke og Messner Mountain Museum Ripa. Attraksjonene ligger 8 kilometer lenger øst for Terento.

Brunico befinner seg 14 kilometer sørøst for Terento. Dette er regionens sentrum, hvor du kan finne Brunico War Cemetery, South Tyrolean Folklore Museum og Korer Gondola. Kronplatz 2000 Gondola og Kronplatz 1 Gondola er to andre attraksjoner som du kan bruke tid på.

En autentisk reiseopplevelse handler om mye mer enn bare å besøke de kjente severdighetene. Det handler også om poesien, sangene og historien i en region. Du vil glede deg mer over reisen hvis du prøver å huske noen få enkle fraser på italiensk. «Buonasera» er hvordan du sier «God kveld». En annen frase du kan prøve deg på er «Vengo da ...» («Jeg kommer fra ...»).

Få med deg en storslagen opplevelse på Italias nasjonaldag, en dag med festligheter i hele landet som arrangeres hvert år den 2 juni.

Vi skulle alle ønske at feriene aldri tok slutt. Men på ett eller annet tidspunkt må man si et Ciao til Terento. Når du kommer hjem, vil du i det minste ha utallige utrolige opplevelser å fortelle om.

Bolzano (BZO) er flyplassen nærmest Terento. Den ligger omtrent 55 kilometer mot sørvest, så sørg for å være der i god tid før ombordstigningen.

Overnatting i Terento

Det kan være lurt at du sikrer deg et hotell i Terento så snart reisedatoene dine er klare, siden Expedias hotellsider for Terento for tiden ikke har et stort utvalg av overnattingssteder.

Elegante valg som for eksempel Aktiv Vitalhotel Lodenwirt, som ligger i Pustertaler Strasse 1, og Falkensteiner Family Hotel Lido Ehrenburgerhof, som ligger i Via Stazione 7, vil sikkert glede selv de mest kresne reisende. Alternativt er Hotel Apartment Haus Gitschberg i Via Huntsdorf Str. 2 og Residence Hauserhof i Hauserhof 88 to rimeligere alternativer du kan se på.


De beste hotelltilbudene i Terento

Vis alle de 751 overnattingsstedene i Terento
Hotel Dolomitenblick 1 349 kr
Anmeldelse skrevet 30. jul. 2017
Mer informasjon
 
Hotel Dolomitenblick

Hotel Dolomitenblick

Via Walderlaner 6, Terento, BZ
   
  4,8 av 5
  3.5 av 5.0 Stjerner

  Hyggelig betjening og vakkert sted

  Falkensteiner Hotel & Spa Sonnenparadies 1 430 kr
  Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019
  Mer informasjon
   
  Falkensteiner Hotel & Spa Sonnenparadies

  Falkensteiner Hotel & Spa Sonnenparadies

  St Georg Strasse 26, Terento, BZ
    
   4,7 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Struttura situata in un bel contesto paesaggistico. Relax piscine e spa buone.

   Pension Moserhof 806 kr
   Pension Moserhof

   Pension Moserhof

   Peinerstrasse 3, Terento, Südtirol
     
    2.0 av 5.0 Stjerner

    Dette hotellet ligger i Terento og 15 kilometer unna Loden Museum, Chiusa di Rio di Pusteria og Opplevelsesparken Kronaction. Dessuten ligger Brunico-slottene og Isarcodalen 20 kilometer unna.

    Terentnerhof
    Terentnerhof

    Terentnerhof

    Strada de sole 7, Terento, BZ
      
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet ligger nær skiløypene i Terento, 6,8 kilometer unna Loden Museum og 20 kilometer unna Kronplatz Ferieområde og Opplevelsesparken Kronaction. Dessuten ligger Brunico War Cemetery og Brunico-slottene 20 kilometer unna.

     Chalet Schmied
     Chalet Schmied

     Chalet Schmied

     Pustertaler Sonnenstrasse 12, Terento, Alto Adige
       
      3.0 av 5.0 Stjerner

      Denne hytta med et spa ligger på fjellet, 4,8 kilometer unna Loden Museum og 10 kilometer unna Opplevelsesparken Kronaction og Chiusa di Rio di Pusteria. Dessuten ligger Brunico-slottene og Kronplatz Ferieområde 20 kilometer unna.

      Pension Wirt am Bach
      Pension Wirt am Bach

      Pension Wirt am Bach

      Simon Aichner Strasse 6, Terento
        
       2.0 av 5.0 Stjerner

       Dette pensjonatet ligger i Terento og 15 kilometer unna Opplevelsesparken Kronaction, Loden Museum og Chiusa di Rio di Pusteria. Dessuten ligger Brunico-slottene og Kronplatz Ferieområde 20 kilometer unna.

       Residence Treyer
       Residence Treyer

       Residence Treyer

       St. Georgs Strasse 11, Terento, Alto Adige
         
        0.0 av 5.0 Stjerner

        Denne leiligheten ligger i Terento, 4,7 kilometer unna Loden Museum og 10 kilometer unna Opplevelsesparken Kronaction og Chiusa di Rio di Pusteria. Dessuten ligger Brunico-slottene og Kronplatz Ferieområde 20 kilometer unna.

        Naturhotel Edelweiss
        Naturhotel Edelweiss

        Naturhotel Edelweiss

        Via Unterdorf 6, Terento, Provincia di Bolzano - Alto Adige
          
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Dette hotellet ligger i Terento og 10 kilometer unna Loden Museum, Opplevelsesparken Kronaction og Chiusa di Rio di Pusteria. Dessuten ligger Brunico-slottene og Kronplatz Ferieområde 20 kilometer unna.