Bilde tatt av Kylie Mcintyre

Ferieboliger i Tana

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Tana

Levajok Fjellstue Adventures
3 out of 5
13 Grenvegen, Tana, Troms og Finnmark, 9826
Prisen er 1 290 kr per natt fra 9. feb. til 10. feb.
1 290 kr
per natt
9. feb.–10. feb.
Hvis du bor i denne hytta i Tana, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Les anmeldelser ...
4,5/5 Wonderful! (8 anmeldelser)
Trivelig opphold
"Det var visstnok en mulig lekkasje i hytta vi egentlig skulle ha, så vi ble uten kostnader oppgradert til en større hytte. Alt var veldig rent og fint, og hytta hadde alt man trenger både til kortere og lengre opphold. Siden vi bare hadde én overnatting fikk vi ikke benyttet oss av de øvrige ..."

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2021

Levajok Fjellstue Adventures
Tana Familiecamping
2 out of 5
Várjjatgeaidnu 392, Tana, Troms og Finnmark, 9845
Du kan bo på denne campingplassen under turen til Tana. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en badstue. Tana tingrett er en populær ...
4,3/5 Excellent! (19 anmeldelser)
Sensommer 2022
"Eneste kunne vært kost og støvbrett i hyttene. Der er begrenset rengjøring i hyttene iflg stedet selv. De fleste turister gjør litt renhold før de forlater. Micro på felleskjøkken hadde vært ok. Ellers flott og fredelig sted å slappe av på."

Anmeldelse skrevet 31. aug. 2022

Tana Familiecamping
Holiday Village Valle
3.5 out of 5
Ellintie 25, Utsjoki, 99980
Prisen er 1 885 kr per natt fra 8. mar. til 9. mar.
1 885 kr
per natt
8. mar.–9. mar.
Hvis du bor i dette landlige småhuset med fasiliteter for forretningsreisende i Utsjoki, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), ...
4,6/5 Exceptional! (11 anmeldelser)
"Aivan ihana sijainti joen varrella mahtavine maisemineen! Itse kokkaavana toivoisin päivitystä aterimille. Rauhallinen ja mukava paikka!"

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2020

Holiday Village Valle

Logg på og spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller

Nuorgam Holiday Village
3 out of 5
Nuorgamintie 4401, Utsjoki, 99990
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Utsjoki, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) ...
4,5/5 Wonderful! (33 anmeldelser)
"Leiligheten var fin, vi var fornøyde. Men bildene stemte ikke med rommene vi fikk. Stue virket større på bildene på nettstedet, var også annerledes møblert."

Anmeldelse skrevet 24. sep. 2019

Nuorgam Holiday Village
Vacation home Karetörmä in Utsjoki - 6 persons, 2 bedrooms
Prisen er 6 930 kr per natt fra 10. mar. til 11. mar.
6 930 kr
per natt
10. mar.–11. mar.
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Utsjoki. Stedet har blant annet en badstue, parkeringsplasser og en TV. Populære severdigheter som Skaidejavri-innsjøen ...
Vacation home Karetörmä in Utsjoki - 6 persons, 2 bedrooms
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Tana
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Tana du kanskje er interessert i

Levajok Fjellstue Adventures

Levajok Fjellstue Adventures

3 out of 5
13 Grenvegen, Tana, Troms og Finnmark, 9826
Levajok Fjellstue Adventures
Tana Familiecamping

Tana Familiecamping

2 out of 5
Várjjatgeaidnu 392, Tana, Troms og Finnmark, 9845
Tana Familiecamping
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 290 kr for en feriebolig i , og opptil 6 930 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 4.5? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Tana?

Ja, vil tilbyr ferieboliger i nærheten av de mest populære attraksjonene i Tana. Det er også mulig å finne et alternativ som ligger litt mindre sentralt, hvis du ønsker deg et mer avslappende opphold. Tana er kjent for museene.

Hva er den beste ferieboligen Tana kan tilby?

Vacation home Karetörmä in Utsjoki - 6 persons, 2 bedrooms: Denne ferieboligen nær Tana ligger ved en innsjø og har peis og muligheter for klesvask, slik at du skal finne deg til rette under oppholdet ditt. På kjøkkenet finner du blant annet oppvaskmaskin, stekeovn og mikrobølgeovn.

Hva kan jeg finne på i Tana?

Polmak museum er en av de kulturelle attraksjonene i området. Hvis du liker å være utendørs, bør du ta turen til Skaidejavri-innsjøen. I nærområdet finner du dessuten Tana tingrett, som også er verdt et besøk.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Tana?

Ferieboliger er private boliger som du kan bestille for noen dager eller et lengre opphold i Tana. Hvis du leier en feriebolig, har du ofte tilgang til fasiliteter som vaskemaskin og grill, så du har det like koselig som hjemme. Dersom du er opptatt av at det skal være grundig rengjort, kan det å leie en feriebolig gi deg mer privatliv vekk fra fulle heiser og folksomme lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å reise ut i verden. Du får dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, noe som gjør dette til et veldig godt valg for barnefamilier eller til en tur med vennegjengen.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Tana
Expedia-verifiserte anmeldelser