Reiser til Syd-Tirol

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Mest populære reisemål i Syd-Tirol

De mest populære hotellene i Syd-Tirol

Parkhotel Laurin
Parkhotel Laurin
4 out of 5
Via Laurin, 4, Bolzano, BZ, 39100
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 664 kr per natt fra 19. feb. til 20. feb.
1 664 kr
per natt
19. feb.–20. feb.
4,7/5 Exceptional! (878 anmeldelser)
Deilig luksus!
"MEGET flott hotell! Stor og luftig rom, null støy. Fantastisk hage m små benker, basseng, loung bar og restaurant. Stort utvalg ved frokosten, vi måtte dra tidlig å ba om en sandwich hver. Fikk en flott matbag med drikke, frukt, youghert og sandwich. Enestående service!"

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2019

Parkhotel Laurin
Four Points by Sheraton Bolzano
Four Points by Sheraton Bolzano
4 out of 5
Via Buozzi 35, Bolzano, BZ, 39100
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 031 kr per natt fra 28. jan. til 29. jan.
2 031 kr
per natt
28. jan.–29. jan.
4,3/5 Excellent! (671 anmeldelser)
Vedlig bra, for gjennomreise.
"På gjennomreise. Veldig bra forretnings / konferanse hotell. Fantastisk mat i restauranten og en meget kunnskapsrik betjening. Egen parkering i kjelleren mot ekstrabetaling, ellers parkering på gaten i industriområdet. Bonus: Salewa / Dynafit fabrikken ligger her. Ikke mye billigere men veldig bra ..."

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2015

Four Points by Sheraton Bolzano
Residence Antares
Residence Antares
Via Meisules 195, Selva di Val Gardena, 39048
Prisen er 1 892 kr per natt fra 29. jan. til 30. jan.
1 892 kr
per natt
29. jan.–30. jan.
4,4/5 Excellent! (122 anmeldelser)
Spacious renovated apartment
"Spent one night in a spacious apartment that seemed newly renovated. Free parking and great central location. Did not try the breakfast buffet (€12). Very satisfied - this was my second stay here!"

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2020

Residence Antares
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Syd-Tirol?
Opplev det beste av Syd-Tirol fra bare . Vi har et stort utvalg av flyreiser, leiebiler og hoteller som passer alle slags reisende. Du kan få større rabatter hvis du legger til noen få opplevelser til din pakkereise.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Syd-Tirol?
En av de beste måtene å spare penger og tid på er å kombinere bestillingene dine hos Expedia. Flyreiser, hoteller, leiebiler og aktiviteter – vi har alt du måtte behøve. Velg en kombinasjon som passer dine behov, så kan du spare stort. Vi er klar over at ikke alle har samme behov og ønsker. Derfor tilbyr vi over 500 flyselskaper og over 1 000 000 hoteller rundt om i verden, så du kan skreddersy din helt unike pakkereise til Syd-Tirol.Hvor bør man bo i Syd-Tirol? Plan de Corones er et flott feriested. Finn et bra hotell og utforsk byens attraksjoner og severdigheter, som Brunico-slottene.
Hvilke er de beste hotellene i Syd-Tirol?
Når du ser etter hoteller i Plan de Corones med god service og bra fasiliteter, bør du se nærmere på Hotel Goldene Rose og Active Hotel Sonne. Hvis du også skal en tur innom Sør-Tyrolsk vinvei, kan du få en god natts søvn på Stadt Hotel Citta eller Stiegl Scala Hotel.
Når på året er det best å besøke Syd-Tirol?
Det finnes ingen dårlig tid på året for å reise til Syd-Tirol. Men hvis du er ute etter å spare penger, bør du vurdere å reise i . Prisene på hotell og fly ligger på sitt høyeste i . Syd-Tirol er fullt av liv i , så hvis du vil unngå store folkemasser, bør du reise hit i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Syd-Tirol?
Hvis du bestiller reisen din tidlig hos Expedia, har du én ting mindre å bekymre deg over. De fleste flyselskaper tilbyr priser opptil et år innen avreise. Dette er vanligvis det billigste tidspunktet å bestille på. Hvis du bestiller i siste liten, kan du være heldig og finne gode tilbud på flybilletter til Syd-Tirol få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Syd-Tirol fra Expedia?
Det avhenger av hvilken type reise du drømmer om. Pakkereisetilbud til Syd-Tirol kan inkludere flyreise, leiebil og hotell. Du kan sette sammen komponentene du vil for å lage den pakkereisen som passer best for deg. For å spare enda mer kan du legge til aktiviteter og opplevelser etter at du har bestilt.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Syd-Tirol?
Den enkleste måten å planlegge reisen din på, er ved å bestille en pakkereise til Syd-Tirol. Du kan også få store besparelser når du kombinerer flyreiser, hotell og leiebil. Og hvorfor ikke legge til en dagstur eller aktivitet når bestillingen er klar?
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Syd-Tirol hos Expedia?
Ja. Med over 500 flyselskaper å velge blant i verden, kan du velge og vrake. Sjekk ut de mange alternativene for å finne flyselskapet som best passer ditt budsjett og dine behov.
Kan jeg reise til Syd-Tirol akkurat nå?
For å få den mest oppdaterte informasjonen om reiser til Syd-Tirol kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der finner du nyttig informasjon om karantenekrav, reiserestriksjoner og mye annet.