Reiser til Stryn 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De mest populære hotellene i Stryn

Stryn Hotell
Stryn Hotell
3 out of 5
Visnesvegen 1, Stryn, Vestland
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 650 kr per natt fra 2. nov. til 3. nov.
1 650 kr
per natt
2. nov.–3. nov.
8/10 Very Good! (609 anmeldelser)
"Super fornøyd med personalet"

Anmeldelse skrevet 27. aug. 2023

Stryn Hotell
Hotel Videseter
Hotel Videseter
2.5 out of 5
Oppstryn, Road 258, Stryn, Sogn og Fjordane
7,6/10 Good! (154 anmeldelser)
"Good service ."

Anmeldelse skrevet 9. jun. 2023

Hotel Videseter
Hjelle Hotel
Hjelle Hotel
2.5 out of 5
Hjellevegen 240, Stryn
9,2/10 Wonderful! (272 anmeldelser)
Nydelig hotell på et nydelig sted
"Ved innsjekk ble vi møtt av en særdeles hyggelig hotelleier. Viste seg i tillegg at vi hadde fått øverste karnapp værelse og sannsynligvis beste hotellrommet de hadde. Stor romslig balkong med fantastisk utsikt - stort bad og nydelig himmelseng. Vi fikk også reservert bord i restauranten og fikk ..."

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2023

Hjelle Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Stryn?
Mindre enn du kanskje tror. Du kan faktisk få priser fra bare . Ved å sette sammen hotell, flyreise og leiebil til en skreddersydd pakkereise er reisen til Stryn bare noen klikk unna.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Stryn?
Vil du gjerne spare så mye som mulig, kan du kombinere bestillingene dine til en pakkereise i Stryn. Uansett om du ser etter hoteller, flyreiser, leiebil eller utflukter, kan du bestille alt på ett og samme sted – og valgmulighetene er nesten uendelige. Expedia gir deg tilgang til over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i hele verden. Fly med hvem du vil, bestill overnatting der du vil og spar mye penger – hva mer kan man vel ønske?
Hvor bør man bo i Stryn?
Bo i nærheten av det meste. Mange reisende bestiller hotell i nærheten av berømte attraksjoner, som Stryn Sommerski, Briksdalbreen og Jostedalsbreen nasjonalparksenter.
Hvilke er de beste hotellene i Stryn?
Få en god start på ferieturen ved å bestille et opphold på Stryn Hotell, som er et av de mest populære overnattingsstedene i Stryn. Et annet bra alternativ er Villa Visnes.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Stryn?
Søk på Expedia for å sammenligne flypriser så snart reisedatoene er på plass. Vanligvis kan du bestille billett hele tolv måneder i forveien. Hvis du ikke finner ditt foretrukne flyselskap, eller du bestiller i siste liten, er det ingen grunn til panikk. Billige billetter til Stryn blir noen ganger tilgjengelig bare få uker innen avreisedatoen.
Hva inkluderer en pakkereise til Stryn fra Expedia?
Uansett om du ser etter hoteller og flyreiser eller leiebiler, kan Expedia hjelpe med å lage en pakkereise til Stryn som er perfekt for deg. Planlegger du å reise bort en uke eller to? Da bør du se nærmere på en pakkereise med leiebil, hotell og fly. Hvis du planlegger en kortere ferie, passer det kanskje bedre å bestille et tilbud med flybillett og hotell. Når du har bestilt, kan du også legge til utflukter og aktiviteter. Med våre pakkereiser er det lett å planlegge og spare penger.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Stryn?
Det å bestille alle deler av reisen din sammen er en smart måte å spare på. Du kan kombinere leiebiler, flybilletter og hoteller til én oversiktlig pakkereise. Men hoteller er ikke det eneste alternativet. Expedia har alle typer overnattingssteder, inkludert ferieboliger som villaer ved stranden og ferieboliger for korttidsleie. Mulighetene er nærmest uendelige.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Stryn hos Expedia?
Ja, det kan du. Med over 500 flyselskaper å velge blant globalt sett, er det bare å velge og vrake. Ta en titt på alternativene for å finne det flyselskapet som er best egnet ut fra dine ønsker.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Stryn hvis jeg ikke kan reise?
Det er umulig å forutse hva morgendagen bringer, så derfor er det godt å vite at du kan endre eller avbestille pakkereisen til Stryn. Hvis bestillingen ble gjort i løpet av de siste 24 timene, har du muligens krav på en refusjon. Hvis bestillingen er gjort for mer enn 24 timer siden, kan det hende at hotellet, flyselskapet eller bilutleiefirmaet vil kreve et gebyr. Ta en titt på vår kundeserviceportal for mer informasjon.

Populære steder å besøke