Bilutleie i Bømlo

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Bømlo

Bilde tatt av Terje Stegen

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Bømlo

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Bømlo
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Bømlo?
Den laveste dagsprisen for en leiebil i Bømlo denne uken var . Hvis du kjører selv, får du fleksibiliteten til å dra til de severdighetene du selv ønsker.
Kan jeg leie bil på Haugesund (HAU-Karmøy)?
Når du har ankommet Haugesund (HAU-Karmøy), er det bare å sette kursen mot Sixt eller Hertz, som begge ligger like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du kjøre av sted og oppleve alt Bømlo har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Bømlo?
Vi er klar over at fleksibilitet på reisen er viktig. Derfor tilbyr de fleste forhåndsbetalte bestillinger muligheten til full refusjon hvis du avbestiller minimum seks timer før hentetidspunktet. Det kan være lurt å se gjennom bilens leieavtale, da det kan være noen unntak. Hvis du ikke finner opplysningene der, kan du gå til vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Bømlo?
Lei en bil, hent nøklene og gjør deg klar til å oppleve alle attraksjoner og severdigheter i Bømlo. Det er imidlertid mye mer å se og gjøre i området rundt, så turen kan ikke stoppe her. Stikk også innom noen andre interessante steder i regionen:

  • Med en gang du stopper i Stavanger, vil du føle den gode atmosfæren i byen, som ligger 90 km fra Bømlo. Der kan du utforske mange spennende attraksjoner, som Kongeparken.
  • Ca. 90 km unna finner du Bergen, et annet sted du bør legge til på listen din. Du må ikke glemme å ta turen til Fløyen når du først er i byen.
  • Ingen ferie er komplett uten en tur til Jostedalsbreen National Park. Denne vakre naturseverdigheten ligger ca. 240 km fra Bømlo. Det er bare å la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Bømlo gjennom Expedia?
Med alt fra eksklusive tilbud til medlemspriser kan du oppnå gode besparelser når du leier en bil gjennom Expedia. Og med leverandører å velge blant i Bømlo kan du finne en perfekt bil. Men vi tilbyr ikke bare fantastiske priser på bilutleie. Du kan også legge til hoteller, flyreiser og aktiviteter for å sette sammen din helt egen pakkereise til Bømlo. Jo mer du kombinerer, desto større blir besparelsene.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Bømlo hos Expedia?
Uansett hva slags bil du ønsker, kan Expedia hjelpe deg med å finne det beste tilbudet. Du behøver bare å sammenligne tilbudene fra de mest anerkjente bilutleiefirmaene og velge det alternativet som passer best for deg. Kunne du tenke deg å kjøre av gårde med litt ekstra penger i lommeboken? Da kan du slå sammen bestillingen på leiebil i Bømlo med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Bømlo?
Du må være minst 19 år for å kjøre av gårde i en leiebil i Bømlo. Unge sjåfører kan kanskje bare leie noen bilkategorier, for eksempel mellomstore biler og kompaktbiler. Det er vanligvis høyere aldersgrenser for større biler som SUV-er. Mange leiebilselskaper krever dessuten ekstra gebyrer for unge sjåfører. Les nøye gjennom reglene før bestilling, og legg til eventuelle ekstra kostnader i budsjettet.
Hva trenger jeg for å leie bil i Bømlo?
I de fleste tilfeller trenger du gyldig førerkort og et kredittkort i samme navn når du skal hente nøklene til leiebilen. Du må også legge frem forsikringsbevis hvis du ikke ønsker å benytte deg av selskapets forsikring. Disse kravene kan variere fra selskap til selskap, så ikke glem å sjekke betingelsene og vilkårene.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Bømlo?
Med utleiepriser så lave som og per dag i Bømlo de siste sju dagene kommer du deg ut på veien før du vet ordet av det.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Bømlo?
Ja, og du kan finne den perfekte bilen for deg blant våre langtidsleietilbud. Bare oppgi reisedatoene dine, så finner vi gode valgmuligheter fra kjente leiebilselskaper.
Hvor kan jeg leie bil i Bømlo hvis jeg er under 25?
Hvis du er en ung sjåfør på utkikk etter leiebil i Bømlo, bør du lese gjennom policyene til bilutleiebyråene du vurderer. Noen leier kanskje ut til sjåfører under 25, og andre ikke. Du må kanskje betale ekstra hvis du er mellom 21 og 24. For å slippe uønskede kostnader ved henting er det lurt å vite hva som gjelder for deg.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Bømlo?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer veldig ut fra enkelte faktorer, inkludert ting som alder på sjåføren og type bil. Pass på å undersøke leverandørens vilkår og betingelser før du tar en endelig avgjørelse.