Bilutleie i Stord

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Stord

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Stord

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Stord
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva er prisen per dag for å leie bil på Stord?
Den laveste dagsprisen for å leie en bil på Stord er . Dette er basert på priser fra den siste uken. Ta en titt på vårt store utvalg med alt fra budsjettvennlige biler til biler i luksusklassen.
Kan jeg leie bil på Stord (SRP-Sørstokken)?
Med Hertz og Budget ikke langt unna Stord (SRP-Sørstokken) er det lett å komme seg av flyet og ut på veien.
Hva skjer hvis jeg må avbestille bilen jeg har leid på Stord?
Når du avbestiller minst seks timer før henting, er de fleste bestillinger kvalifisert for full tilbakebetaling. Det gjelder imidlertid ikke for alle bestillinger, så det er viktig at du gjør deg kjent med policyen. Se gjennom bekreftelsen for nærmere opplysninger, eller besøk kundeservicesiden vår for mer informasjon.
Hvorfor bør jeg leie bil på Stord gjennom Expedia?
Bestiller du leiebil gjennom Expedia, vil du spare penger på våre eksklusive tilbud, medlemspriser og bonusprogrammer. Og med leverandører på Stord som du kan velge mellom, har du mange muligheter når du skal finne leiebil. Men vi har ikke bare fantastiske priser på leiebiler. Du kan legge til blant annet flyreiser, hoteller og aktiviteter i bestillingen for å lage den perfekte Stord-feriepakke. Jo mer du samler i bestillingen, jo mer sparer du!
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Stord gjennom Expedia?
Uansett hva slags biltype du vil leie, hjelper Expedia deg med å finne det beste tilbudet. Bare sammenlign tilbud fra anerkjente bilutleiebyråer og bestill alternativet som passer best for deg. Kunne du tenke deg å spare enda mer? Da kan du samle leiebil, fly og hotell i én pakke for reisen til Stord.
Hvor gammel må man være for å leie bil på Stord?
For å kjøre rundt på de vakre kystveiene på Stord må du være 19 år. Sjåfører som er under 25 år gamle, må ofte betale et ekstra gebyr på grunn av økt risiko for ulykker. Dette varierer fra leverandør til leverandør, så ikke glem å lese betingelsene og vilkårene.
Hva trenger du for å leie bil på Stord?
Det viktigste er gyldig førerkort og kredittkort. Begge må være i sjåførens navn. Hvis du ikke vil benytte deg av leiebilselskapets forsikringsavtale, må du legge frem bevis på en alternativ forsikring. Du finner all informasjonen og alle detaljene du trenger, i forsikringspolisen.
Hva er den laveste prisen for leiebil på Stord?
De siste sju dagene kunne du ha leid en bil på Stord for bare per dag. Den nest beste prisen denne perioden var .
Kan jeg leie bil i en måned eller lenger på Stord?
Ja, du kan utforske det vakre landskapet på Stord i én måned eller lenger hvis du leier bil gjennom oss. Bare oppgi reisedatoene dine samt hentested og avleveringssted, så finner vi de mest konkurransedyktige prisene for langtidsleie.
Hvor kan jeg leie bil på Stord hvis jeg er under 25?
Sørg for at du leser aldersreglene til leiebilleverandøren du vil bruke på Stord. Leverandører krever som regel et ekstra gebyr hvis sjåføren er mellom 21 og 24 år. Derfor er det viktig at du forstår hvor mye ekstra du må betale. Ingen liker problemer ved henting, så sørg for at du leser betingelsene og vilkårene før du bekrefter bestillingen.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Stord?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer ofte ut fra forskjellige faktorer, som for eksempel bilkategori og alder på sjåføren. Det er alltid anbefalt å lese nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du tar en endelig avgjørelse.