Bilutleie i Stø

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Stø

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Stø

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Stø
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Stø per dag?
Finn din egen vei i Stø med leiebilpriser fra per dag denne uken. Med priser som dette er det ikke vanskelig å finne en bil som oppfyller dine behov.
Kan jeg leie bil på Stokmarknes (SKN-Skagen)?
Hertz og Budget ligger i nærheten av Stokmarknes (SKN-Skagen). Etter at du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av gårde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Stø?
Vi er klar over at ting kan endre seg i siste minutt. Derfor har du ofte rett på full tilbakebetaling for forskuddsbetalte bestillinger hvis du avbestiller minst seks timer før hentetidspunktet. Avbestillingsreglene for leiebilen skal inneholde all informasjonen du behøver. Hvis du ikke kan finne svaret der, er vår kundeservice til rådighet døgnet rundt.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Stø?
Alle vet at Stø er en av de fremste destinasjonene i Øksnes. Men det finnes også flere andre flotte steder å utforske hvis du leier bil og legger ut på landeveien. Her er noen ideer som gjør at bilturen får en perfekt start:

  • Ca. 170 km fra Stø finner du Tromsø, som er på reiseplanen til mange. Med severdigheter som Tromso Lapland mangler det ikke på ting å gjøre her.
  • Rundt 110 km unna ligger Narvik, et annet reisemål du også bør få med deg. Husk å ta turen til Narvikfjellet når du først er i området.
  • Ingen reise er komplett uten å stikke innom Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark. Denne velkjente naturseverdigheten ligger omtrent 260 km fra Stø. La skuldrene senke seg, og nyt den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Stø gjennom Expedia?
Expedia er stedet å gå til for å leie bil. Vi har leiebilselskaper å velge mellom i Stø, og vi gjør alt for å gi deg de beste prisene. Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du tjene opp fordeler og poeng hver gang du bestiller, og du kan spare mer ved å sette sammen bestillingene dine til en pakkereise til Stø. Bilutleie, ferieboliger, hoteller, flyreiser, aktiviteter og utflukter: Expedia har alt du trenger, samlet på ett og samme sted.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Stø hos Expedia?
Å finne det beste tilbudet på bilutleie i Stø er lekende lett hos Expedia. Velg bilklasse, legg til et par detaljer og sammenlign prisene fra de mest anerkjente leverandørene. Hvorfor ikke legge til flyreiser og hoteller i bestillingen? Du kan få store besparelser ved å sette sammen bestillingene dine til en pakke.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Stø?
Leiebilreglene i Stø krever at sjåfører er minst 19 år. Er du en ung sjåfør? Da kan det påløpe ekstra kostnader, og begrensninger kan gjelde. Mange leiebilselskaper krever nemlig et gebyr for unge sjåfører i tillegg til prisen for å leie bilen. Én begrensning kan være hvilke biltyper unge sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra leverandør til leverandør, så du bør sjekke dette før du bestiller.
Hva trenger jeg for å leie bil i Stø?
Nesten alle leiebilselskaper krever disse to tingene: førerkort og kredittkort i ditt navn. Vil du ikke bruke selskapets forsikring, kreves det også bevis på egen forsikring. Les nøye gjennom avtalen, så du vet hva du trenger for å hente nøklene.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Stø?
og var de to beste daglige prisene tilbudt leiebilkunder i Stø de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Stø?
Du kan leie en bil i en måned eller lenger i Stø, så det er bare å forlenge den etterlengtede ferien. Bare oppgi informasjonen din på siden vår for langtidsleie av biler for å finne den perfekte bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Stø hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, og det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet en leverandør i Stø som leier ut til sjåfører under 25? Flott! Bare vær obs på at noen av dem krever ekstra gebyrer av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner informasjonen du trenger, i vilkårene og betingelsene for hver bil du vurderer å leie.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Stø?
Først og fremst bør du bestemme deg for bil, så bør du se på leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om den passer for deg.