Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Sør-Amerika

Sol deg på vakre strender, kjør på ski, se fantastisk fotball og opplev de spennende tradisjonene til de innfødte kulturene.  

Med alt fra dampende het regnskog til snødekte fjell, moderne byer og eldgamle ruiner, er Sør-Amerika kontrastenes land. Her kan du tilbringe dager eller uker i forskjellige land for å oppleve kulturen, skjønnheten og varmen dette spennende kontinentet kan by på. 

Ta en storbyferie og opplev moderne kunst, arkitektur og den spennende blandingen av europeisk og innfødt kultur i en av verdens mest berømte byer, Buenos Aires, som er hovedstad i Argentina. Lær deg noen spanske fraser og ta en prat med de lokale innbyggerne, eller se en oppvisning i den lidenskapelige dansen tango, som Argentina er så kjent for. For store friluftsopplevelser kan du besøke Tierra del Fuego og Patagonia, en region som består av deler av både Argentina og Chile

Brasil er så stort at det dekker nesten halve kontinentet. På Atlanterhavskysten finner du en rekke strender, blant annet Rio de Janeiros berømte Ipanema, i tillegg til flere mer ukjente skatter som Baia do Sancho og Lopes Mendes. Reiser du til innlandet og Amazonas, kan du oppleve regnskogturer, økoturisme og vannsport på Amazonaselven. Overraskende dypt inne i regnskogen kan du også besøke det over 100 år gamle renessansepregede operahuset i Manaus, som nå er hjem til et filharmonisk orkester. Er du fotballinteressert, så bør du absolutt få med deg en fotballkamp i Brasil, som er hjemlandet til fotballegender som Pelé, Ronaldo og en rekke andre spillere.

Lær mer om Sør-Amerikas spennende historie i jesuittruinene i La Santísima Trinidad de Paraná i Paraguay, de førkolumbiske ruinene i El Fuerte de Samaipata i Bolivia, den muromringede kolonibyen Cartagena i Colombia og ikke minst inkaenes fjellfestning Machu Picchu, som ligger i Peru

Sør-Amerika kan også by på en overflod av store naturopplevelser. Vil du se høye fjell og dramatiske fossefall, så kan du besøke Chapada Diamantina nasjonalpark i Brasil. Titicacasjøen ligger høyt oppe i Andesfjellene, mellom Peru og Bolivia. Angelfossen i Venezuela er med sine 979 meter verdens høyeste fossefall. Sett beina på hver side av ekvator i Ecuador og se om du føler deg svimmel.

Opplev de fantastiske kulturene, tradisjonene, folkedraktene og ikke minst maten til de innfødte folkeslagene, som for eksempel quechua- og guaranífolket. Blant Sør-Amerikas kulinariske spesialiteter inkluderer argentisk biff med en deilig dulce de leche-dessert. I Brasil kan du spise så mye du vil på en churrascaria, der du som regel får et stort utvalg kjøtt å velge mellom. Nyt maten med en den brasilianske, sukkerbaserte cocktailen capirinha. Prøv også feijoada, som er en brasiliansk bønnestuing lagd av svarte bønner, og som tradisjonelt serveres på søndager.

I Sør-Amerika smelter historie, natur og kultur sammen i et festfyrverkeri av opplevelser.vekkeUansett hvilken årstid du besøker kontinentet på, er menneskene du møter alltid like varme. Tar du en reise til Sør-Amerika på våren, så kan du også få med deg det berømte karnevalet.


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.