Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Pakkereiser til Sør-Amerika

Sol deg på vakre strender, kjør på ski, se fantastisk fotball og opplev de spennende tradisjonene til de innfødte kulturene.  

Med alt fra dampende het regnskog til snødekte fjell, moderne byer og eldgamle ruiner, er Sør-Amerika kontrastenes land. Her kan du tilbringe dager eller uker i forskjellige land for å oppleve kulturen, skjønnheten og varmen dette spennende kontinentet kan by på. 

Ta en storbyferie og opplev moderne kunst, arkitektur og den spennende blandingen av europeisk og innfødt kultur i en av verdens mest berømte byer, Buenos Aires, som er hovedstad i Argentina. Lær deg noen spanske fraser og ta en prat med de lokale innbyggerne, eller se en oppvisning i den lidenskapelige dansen tango, som Argentina er så kjent for. For store friluftsopplevelser kan du besøke Tierra del Fuego og Patagonia, en region som består av deler av både Argentina og Chile

Brasil er så stort at det dekker nesten halve kontinentet. På Atlanterhavskysten finner du en rekke strender, blant annet Rio de Janeiros berømte Ipanema, i tillegg til flere mer ukjente skatter som Baia do Sancho og Lopes Mendes. Reiser du til innlandet og Amazonas, kan du oppleve regnskogturer, økoturisme og vannsport på Amazonaselven. Overraskende dypt inne i regnskogen kan du også besøke det over 100 år gamle renessansepregede operahuset i Manaus, som nå er hjem til et filharmonisk orkester. Er du fotballinteressert, så bør du absolutt få med deg en fotballkamp i Brasil, som er hjemlandet til fotballegender som Pelé, Ronaldo og en rekke andre spillere.

Lær mer om Sør-Amerikas spennende historie i jesuittruinene i La Santísima Trinidad de Paraná i Paraguay, de førkolumbiske ruinene i El Fuerte de Samaipata i Bolivia, den muromringede kolonibyen Cartagena i Colombia og ikke minst inkaenes fjellfestning Machu Picchu, som ligger i Peru

Sør-Amerika kan også by på en overflod av store naturopplevelser. Vil du se høye fjell og dramatiske fossefall, så kan du besøke Chapada Diamantina nasjonalpark i Brasil. Titicacasjøen ligger høyt oppe i Andesfjellene, mellom Peru og Bolivia. Angelfossen i Venezuela er med sine 979 meter verdens høyeste fossefall. Sett beina på hver side av ekvator i Ecuador og se om du føler deg svimmel.

Opplev de fantastiske kulturene, tradisjonene, folkedraktene og ikke minst maten til de innfødte folkeslagene, som for eksempel quechua- og guaranífolket. Blant Sør-Amerikas kulinariske spesialiteter inkluderer argentisk biff med en deilig dulce de leche-dessert. I Brasil kan du spise så mye du vil på en churrascaria, der du som regel får et stort utvalg kjøtt å velge mellom. Nyt maten med en den brasilianske, sukkerbaserte cocktailen capirinha. Prøv også feijoada, som er en brasiliansk bønnestuing lagd av svarte bønner, og som tradisjonelt serveres på søndager.

I Sør-Amerika smelter historie, natur og kultur sammen i et festfyrverkeri av opplevelser.vekkeUansett hvilken årstid du besøker kontinentet på, er menneskene du møter alltid like varme. Tar du en reise til Sør-Amerika på våren, så kan du også få med deg det berømte karnevalet.


De beste hotelltilbudene i Sør-Amerika

Vis alle de 68 847 overnattingsstedene i Sør-Amerika
Rochester Classic 449 kr
Anmeldelse skrevet 3. nov. 2019
Mer informasjon
 
Rochester Classic

Rochester Classic

Esmeralda 542, Buenos Aires, Capital Federal
   
  3,7 av 5
  3.5 av 5.0 Stjerner

  The hotel was neat but not as well kept as it could have been. There were some broken items in the room, particularly the bathroom. It all worked but it was just not top form.

  Regal Pacific Buenos Aires 949 kr
  Anmeldelse skrevet 18. des. 2018
  Mer informasjon
   
  Regal Pacific Buenos Aires

  Regal Pacific Buenos Aires

  25 De Mayo, 764, Buenos Aires, Capital Federal
    
   4,4 av 5
   4.5 av 5.0 Stjerner

   Hotellet var rent og pent, meget hyggelig betjening som gjorde sitt til at oppholdet ble meget bra. Pass på at du sjekker priser på mat og drikke før du bestiller da de har mye høyere priser en det som er vanlig.

   Almacruz Hotel y Centro de Convenciones (Ex Galerías) 723 kr
   Anmeldelse skrevet 8. feb. 2020
   Mer informasjon
    
   Almacruz Hotel y Centro de Convenciones (Ex Galerías)

   Almacruz Hotel y Centro de Convenciones (Ex Galerías)

   San Antonio 65, Santiago, Region Metropolitana
     
    4,0 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Hvorfor i all verden har dere solgt oss et rom med 3 dobbelsenger og til den prisen?? Hotellrommene trenger oppgradering, men hyggelig servicepersonell oppveier for myeå

    Argentina Tango Hotel 249 kr
    Anmeldelse skrevet 22. feb. 2020
    Mer informasjon
     
    Argentina Tango Hotel

    Argentina Tango Hotel

    Suipacha 545, Buenos Aires, Capital Federal
      
     2,7 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Da vi sjekker inn fikk vi ingen nøkkel til rommet. Rommet var stort, men gammelt og slitt. Badet var helt forferdelig , skittent og det lakk fra vasken. Når vi skulle på rommet måtte en fra resepsjonen låse opp døra vår. Det var ikke alltid det var noen i resepsjonen heller. Dette kan ikke være et ...

     Mercure Santiago Centro
     Anmeldelse skrevet 18. des. 2018
     Mer informasjon
      
     Mercure Santiago Centro

     Mercure Santiago Centro

     Av. Libertador Bernardo O Higgins, 632, Centro, Santiago, Region Metropolitana
       
      4,1 av 5
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Good service, good breakfast. Located close to shopping and to the subway. The swimming pool with a connecting bar/lounge was used every day. In all a perfect stay for us as a family.

      Globales Republica
      Anmeldelse skrevet 19. nov. 2015
      Mer informasjon
       
      Globales Republica

      Globales Republica

      Cerrito 370, Buenos Aires, Capital Federal
        
       3,7 av 5
       3.5 av 5.0 Stjerner

       Vi bodde der to ganger i løpet av en 14 dagers periode, og den første gangen var rommet lite og lå på baksiden, mens derimot den siste gangen betalte vi noe mer og hadde utsikt mot senrtum og Obelisco. Her var alt mye bedre og det var absolutt verdt prisforskjellen. Noe støy fra ttrafikken, men ingen ...

       Departamentos Amoblados Torre Tagle
       Anmeldelse skrevet 19. aug. 2012
       Mer informasjon
        
       Departamentos Amoblados Torre Tagle

       Departamentos Amoblados Torre Tagle

       Monjitas 744, Santiago, Region Metropolitana
         
        3,8 av 5
        3.5 av 5.0 Stjerner

        Nice and large, but dirty appartment. No english speaking reseptionist. Large plus for self laundry service. Great location near Placa de Armas, grocery store and lots of restaurants.

        Hilton Buenos Aires 1 199 kr
        Anmeldelse skrevet 14. jan. 2014
        Mer informasjon
         
        Hilton Buenos Aires

        Hilton Buenos Aires

        Av Macacha Guemes 351, Buenos Aires, Capital Federal
          
         4,4 av 5
         4.5 av 5.0 Stjerner

         Betjeningen var for lite serviceinnstilt. De må lære seg å smile mere og se på den de henvender seg til. De trenger et kurs. I USA. Ellers bra.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.