Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Sør-Amerika

Sol deg på vakre strender, kjør på ski, se fantastisk fotball og opplev de spennende tradisjonene til de innfødte kulturene.  

Med alt fra dampende het regnskog til snødekte fjell, moderne byer og eldgamle ruiner, er Sør-Amerika kontrastenes land. Her kan du tilbringe dager eller uker i forskjellige land for å oppleve kulturen, skjønnheten og varmen dette spennende kontinentet kan by på. 

Ta en storbyferie og opplev moderne kunst, arkitektur og den spennende blandingen av europeisk og innfødt kultur i en av verdens mest berømte byer, Buenos Aires, som er hovedstad i Argentina. Lær deg noen spanske fraser og ta en prat med de lokale innbyggerne, eller se en oppvisning i den lidenskapelige dansen tango, som Argentina er så kjent for. For store friluftsopplevelser kan du besøke Tierra del Fuego og Patagonia, en region som består av deler av både Argentina og Chile

Brasil er så stort at det dekker nesten halve kontinentet. På Atlanterhavskysten finner du en rekke strender, blant annet Rio de Janeiros berømte Ipanema, i tillegg til flere mer ukjente skatter som Baia do Sancho og Lopes Mendes. Reiser du til innlandet og Amazonas, kan du oppleve regnskogturer, økoturisme og vannsport på Amazonaselven. Overraskende dypt inne i regnskogen kan du også besøke det over 100 år gamle renessansepregede operahuset i Manaus, som nå er hjem til et filharmonisk orkester. Er du fotballinteressert, så bør du absolutt få med deg en fotballkamp i Brasil, som er hjemlandet til fotballegender som Pelé, Ronaldo og en rekke andre spillere.

Lær mer om Sør-Amerikas spennende historie i jesuittruinene i La Santísima Trinidad de Paraná i Paraguay, de førkolumbiske ruinene i El Fuerte de Samaipata i Bolivia, den muromringede kolonibyen Cartagena i Colombia og ikke minst inkaenes fjellfestning Machu Picchu, som ligger i Peru

Sør-Amerika kan også by på en overflod av store naturopplevelser. Vil du se høye fjell og dramatiske fossefall, så kan du besøke Chapada Diamantina nasjonalpark i Brasil. Titicacasjøen ligger høyt oppe i Andesfjellene, mellom Peru og Bolivia. Angelfossen i Venezuela er med sine 979 meter verdens høyeste fossefall. Sett beina på hver side av ekvator i Ecuador og se om du føler deg svimmel.

Opplev de fantastiske kulturene, tradisjonene, folkedraktene og ikke minst maten til de innfødte folkeslagene, som for eksempel quechua- og guaranífolket. Blant Sør-Amerikas kulinariske spesialiteter inkluderer argentisk biff med en deilig dulce de leche-dessert. I Brasil kan du spise så mye du vil på en churrascaria, der du som regel får et stort utvalg kjøtt å velge mellom. Nyt maten med en den brasilianske, sukkerbaserte cocktailen capirinha. Prøv også feijoada, som er en brasiliansk bønnestuing lagd av svarte bønner, og som tradisjonelt serveres på søndager.

I Sør-Amerika smelter historie, natur og kultur sammen i et festfyrverkeri av opplevelser.vekkeUansett hvilken årstid du besøker kontinentet på, er menneskene du møter alltid like varme. Tar du en reise til Sør-Amerika på våren, så kan du også få med deg det berømte karnevalet.


Guide til Sør-Amerika


De beste hotelltilbudene i Sør-Amerika

Vis alle de 40 354 overnattingsstedene i Sør-Amerika
Rochester Classic 360 kr
Rochester Classic

Rochester Classic

Esmeralda 542, Buenos Aires
   
  3,7
  av 5, basert på 404 anmeldelser
  3.5 av 5.0

  Dette hotellet ligger i El Centro og 10 kilometer unna Galerias Pacifico, Obelisco og Teatro Colon. Dessuten ligger Florida-gaten og Casa Rosada 10 kilometer unna.

  Regal Pacific Buenos Aires 1 062 kr
  Regal Pacific Buenos Aires

  Regal Pacific Buenos Aires

  25 De Mayo, 764, Buenos Aires
    
   4,4
   av 5, basert på 1 017 anmeldelser
   4.5 av 5.0

   Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i El Centro og 10 kilometer unna Borges kultursenter, Casa Rosada og Torre de los Ingleses. Teatro Colon ligger 1,8 kilometer unna.

   Hotel Concorde
   Hotel Concorde

   Hotel Concorde

   25 De Mayo 630, Buenos Aires
     
    3,3
    av 5, basert på 318 anmeldelser
    3.0 av 5.0

    Dette hotellet ligger i El Centro og 10 kilometer unna Lavalle gate, Plaza de Mayo og Teatro Colon. Dessuten ligger Obelisco og Florida-gaten kun 10 kilometer unna.

    Galerías Hotel 937 kr
    Galerías Hotel

    Galerías Hotel

    San Antonio 65, Santiago
      
     4,0
     av 5, basert på 243 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Dette hotellet ligger i Santiago sentrum og få skritt unna San Franciscos kirke, Santiago kommunale teater og San Francisco kolonitidsmuseum. Dessuten ligger University of Chile og Palacio de la Moneda kun 10 kilometer unna.

     Argentina Tango Hotel 324 kr
     Argentina Tango Hotel

     Argentina Tango Hotel

     Suipacha 545, Buenos Aires
       
      2,8
      av 5, basert på 732 anmeldelser
      3.0 av 5.0

      Dette hotellet ligger i El Centro og 10 kilometer unna Lavalle gate, Obelisco og Teatro Colon. Dessuten ligger Plaza de Mayo og Florida-gaten kun 10 kilometer unna.

      Mercure Santiago Centro 867 kr
      Mercure Santiago Centro

      Mercure Santiago Centro

      Av. Libertador Bernardo O Higgins, 632, Santiago
        
       4,2
       av 5, basert på 492 anmeldelser
       3.5 av 5.0

       Dette hotellet ligger i Santiago sentrum og 10 kilometer unna Pontifical (katolsk universitet), Lastarria handelsdistrikt og Santa Lucia-åsen. Dessuten ligger Nasjonalarkiv og San Franciscos kirke 10 kilometer unna.

       Globales Republica
       Globales Republica

       Globales Republica

       Cerrito 370, Buenos Aires
         
        3,7
        av 5, basert på 1 090 anmeldelser
        3.5 av 5.0

        Dette hotellet ligger i El Centro, 1 kilometer unna Buenos Aires katedral og 10 kilometer unna Obelisco og Teatro Colon. Dessuten ligger Plaza de Mayo og Galerias Pacifico 10 kilometer unna. 9 de Julio stasjon og Carlos Pellegrini stasjon ligger fem minutters gange unna.

        Departamentos Amoblados Torre Tagle 419 kr
        Departamentos Amoblados Torre Tagle

        Departamentos Amoblados Torre Tagle

        Monjitas 744, Santiago
          
         3,8
         av 5, basert på 268 anmeldelser
         3.5 av 5.0

         Dette leilighetshotellet ligger i Santiago sentrum og 10 kilometer unna Plaza de Armas, Palacio de la Moneda og University of Chile. Dessuten ligger O'Higgins Park og Nasjonalstadion kun 10 kilometer unna.