Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Buenos Aires

Med et bredt utvalg av spennende severdigheter er Buenos Aires et sted der du vil ha mange ting å se og gjøre.

Spar tid og penger med en pakkereise til Buenos Aires

Bestill en pakke med fly og hotell hos Expedia og spar mer. Vi vil gjerne gjøre reiseprosessen enklere for deg ved å kombinere bestillingene dine på hotell og flyreise så du kan spare penger. Tenk på alt du kan gjøre i Buenos Aires med pengene du sparer.

Bevisste kunder som bestiller en pakkereise kan spare så mye som $603.

Hos oss kan du velge blant opptil 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden.

Du får fantastiske priser for oppholdet i Buenos Aires hos Expedia.

Nesten alle hotellbestillinger hos oss kan endres uten ekstra gebyrer.

Pakkereiser til Buenos Aires

Antallet mennesker som bor i denne delen av Buenos Aires er omtrent 13 100 000.

Oppdag barndommens gleder på Tierra Santa og Parque de la Costa. Museo de los Ninos og Argentisk kinomuseum er også vel verdt en tur hvis du vil ha enda mer moro.

Du vil finne mange lokale og eksotiske dyr som skuler tilbake på deg mens du utforsker Buenos Aires zoologiske hage og Lujan dyrehage. Hvis du kunne tenke deg å se noen fargerike fugler og eksotiske dyr mens du er her, kan du dra til Buenos Aires zoologiske hage eller Lujan dyrehage.

Ønsker du å oppleve litt fart og moro? Prøv lykken på Trilenium kasino, og opplev den pulserende stemningen.

Carlos Thays botaniske hage og El Rosedal rosehage kan by på velstelte hageutstillinger og et variert utvalg av plantearter for planteinteresserte besøkende. Ta en tur til Carlos Thays botaniske hage og El Rosedal rosehage for å se det lokale plantelivet.

Når det er tid for en pause, lag litt lunsj og dra til et av områdets grønne steder, som Plaza San Martin eller Den japanske hagen. Det finnes også nok plass til å slappe av i gresset ved Barrancas de Belgrano og Plaza de los Dos Congresos.

Det har blitt sagt at «Naturen er ikke et sted å besøke. Den er et hjem.» Ha dette på minnet når du beundrer Costanera Sur Ecological Reserve.

Museene i nærområdet kan vise til fascinerende historier. Rusle rundt i gangene mens du ser på de varierte samlingene på Skipsmuseet Presidente Sarmiento Frigate og Politimuseet. Det kan også være verdt å ta en titt på Museo Casa Carlos Gardel og Uruguay skipsmuseum.

Galileo Galilei planetarium huser et flott utvalg av vitenskapelige gjenstander, og er verdt å bruke litt tid på.

Besøkende som er interessert i hvordan vår naturlige verden har utviklet seg bør sette av en morgen til å utforske gjenstandene på Etnografisk museum. I Buenos Aires har du sjansen til å se imponerende utstillinger og eksemplarer på Etnografisk museum.

Buenos Aires myldrer av kunstnerisk energi, og skilter med gallerier og utstillingslokaler på nesten hvert eneste gatehjørne. Besøk Museo de Arte Latinoamericano de Buenos Aires og Fundacion Proa og se det beste av hva dette kreative reisemålet har å by på. Etterpå, hvis du har nok energi, kan du gjøre deg ferdig for ettermiddagen på Museo Xul Solar og Museo Nacional De Arte Decorativo.

Ta en reise tilbake til fortiden og oppdag hemmeligheter fra flere år siden på Cabildo eller Mitre-museet. Argentinas nasjonale historiske museum og La Reconquista-museet er også gode alternativer. Virker disse bra? Du kan fortsette utforskingen på Argentinas nasjonale historiske museum og La Reconquista-museet.

For å finne ut mer om hendelsene og menneskene som formet dette stedet, kan du dra til Universitetet i Buenos Aires eller Palacio del Congreso de la Nación Argentina. Du får kanskje også lyst til å ta et par bilder på Torre de los Ingleses og Banco de la Nacion Argentina. Dra til områdets historiske monumenter og lær om det som var.

Puente de Boca er en enestående konstruksjon som har vært et viktig overgangspunkt for beboerne på begge sider av vannet.

De imponerende herregårdene og palassene rundt omkring i regionen er alltid populært blant både store og små. Du kan beundre interiørdetaljene og ta en liten pustepause i hagene og på gårdsplassene på Casa Rosada, Palacio Pizzurno og Palacio Pizzurno.

Opplev områdets spirituelle side og nyt den rolige atmosfæren i Buenos Aires katedral og Den anglikanske katedralen. Hvis du er interessert i å se på flere religiøse steder, kan du ta en tur til Basilica de Nuestra Senora de la Merced og Kong Fahd islamske kultursenter. Du kan også stikke innom Basilica de Nuestra Senora de la Merced eller Kong Fahd islamske kultursenter.

Ser du etter noe utenom det vanlige? Besøk National Library, Maritimt senter eller Borges kultursenter. Tror du at du har sett alt som er å se i Buenos Aires? Ikke glem National Library, Maritimt senter og Borges kultursenter.

Overnatting i Buenos Aires

Det vil være lett å finne et sted å overnatte i Buenos Aires, ettersom byen er hovedstad i Argentina, og derfor har et svært godt hotellutvalg. Det finnes 479 hoteller i Buenos Aires på Expedias nettsider.

Populære hoteller i Buenos Aires inkluderer Four Seasons Hotel Buenos Aires i Posadas 1086/88 og Palacio Duhau - Park Hyatt Buenos Aires, som ligger i Av. Alvear 1661. Alternativt, hvis du ser etter noe mer økonomisk, bør du vurdere et opphold på ibis Buenos Aires Obelisco i Avenida Corrientes 1344 eller Eco Pampa Hostel i Guatemala 4778 - Palermo.

Hvis du er her bare for en kort stund, og kun har tid til å besøke høydepunktene, kan det være enklere å bo på Hilton Buenos Aires eller Intercontinental Buenos Aires, som begge ligger i kort avstand fra Casa Rosada.


Guide til Buenos Aires


De beste hotelltilbudene i Buenos Aires

Vis alle de 1 234 overnattingsstedene i Buenos Aires
Savoy Hotel 772 kr
Anmeldelse skrevet 4. mar. 2019
Mer informasjon
 
Savoy Hotel

Savoy Hotel

Av. Callao 181, Buenos Aires, Capital Federal
   
  4,4 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Rent og pent historisk hotell med sjel fra mer enn 100 år tilbake. Gangavstand til særverdigheter for de som liker å gå. Bra frokost og mulighet for mat hele dagen. Utmerket service. Må tegne med støy fra gaten.

  Holiday Inn Buenos Aires Ezeiza Airport 823 kr
  Anmeldelse skrevet 19. jan. 2017
  Mer informasjon
   
  Holiday Inn Buenos Aires Ezeiza Airport

  Holiday Inn Buenos Aires Ezeiza Airport

  Martin Miguel De Guemes 4718, Autopista Riccheri Km. 20, Ciudad Evita, Buenos Aires
    
   4,2 av 5
   3.5 av 5.0 Stjerner

   Just what you expect from an airport hotel. They put the cot for our baby in the wrong room, but moved it as soon as we asked for it. Good breakfast. Good restaurant, although not the friendliest service. Only a little more expensive, but way better, than Posada de las Aguilas.

   Hilton Buenos Aires 1 290 kr
   Anmeldelse skrevet 14. jan. 2014
   Mer informasjon
    
   Hilton Buenos Aires

   Hilton Buenos Aires

   Av Macacha Guemes 351, Buenos Aires, Capital Federal
     
    4,4 av 5
    4.5 av 5.0 Stjerner

    Betjeningen var for lite serviceinnstilt. De må lære seg å smile mere og se på den de henvender seg til. De trenger et kurs. I USA. Ellers bra.

    Libertador Hotel 789 kr
    Anmeldelse skrevet 27. jul. 2014
    Mer informasjon
     
    Libertador Hotel

    Libertador Hotel

    Av. Cordoba 690, Buenos Aires, Capital Federal
      
     4,0 av 5
     4.5 av 5.0 Stjerner

     Booket dette hotellet to siste nettene av en tre ukers ferietur til Argentina. Beliggenheten og Sheraton-navnet i tillegg til spa og svømmebasseng var avgjørende. Sto ikke noe om at hotellet var under renovering, men det viste seg at det ikke gikk heis fra grunnplanet, fordi resepsjonen var under ...

     ibis Buenos Aires Congreso 311 kr
     Anmeldelse skrevet 27. jan. 2014
     Mer informasjon
      
     ibis Buenos Aires Congreso

     ibis Buenos Aires Congreso

     Hipolito Yrigoyen 1592, Buenos Aires, Capital Federal
       
      3,9 av 5
      3.0 av 5.0 Stjerner

      bra beliggenhet, helt ok hotell / service

      Alvear Palace Hotel-Leading Hotels of the World 2 842 kr
      Anmeldelse skrevet 19. jun. 2019
      Mer informasjon
       
      Alvear Palace Hotel-Leading Hotels of the World

      Alvear Palace Hotel-Leading Hotels of the World

      Avenida Alvear 1891, Buenos Aires, Capital Federal
        
       4,8 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Lovely room! Delicious breakfast included. Easy check in and check out.

       Claridge Hotel 517 kr
       Anmeldelse skrevet 3. mar. 2019
       Mer informasjon
        
       Claridge Hotel

       Claridge Hotel

       Tucuman 535, Buenos Aires, Capital Federal
         
        3,9 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Nice Hotell.Helpfull stav.The bathroom. was little. but the rom was ok

        Hotel Bristol 300 kr
        Anmeldelse skrevet 8. jul. 2015
        Mer informasjon
         
        Hotel Bristol

        Hotel Bristol

          
         4,0 av 5
         3.5 av 5.0 Stjerner

         Yngre mann i resepsjonen snakket meget godt engelsk og var svært serviceminded. Sjekket inn for meg og printet boardingkort.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.