Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Buenos Aires

Med et bredt utvalg av spennende severdigheter er Buenos Aires et sted der du vil ha mange ting å se og gjøre.

Spar tid og penger med en pakkereise til Buenos Aires

Bestill en pakke med fly og hotell hos Expedia og spar mer. Vi vil gjerne gjøre reiseprosessen enklere for deg ved å kombinere bestillingene dine på hotell og flyreise så du kan spare penger. Tenk på alt du kan gjøre i Buenos Aires med pengene du sparer.

Bevisste kunder som bestiller en pakkereise kan spare så mye som $603.

Hos oss kan du velge blant opptil 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden.

Du får fantastiske priser for oppholdet i Buenos Aires hos Expedia.

Nesten alle hotellbestillinger hos oss kan endres uten ekstra gebyrer.

Pakkereiser til Buenos Aires

Antallet mennesker som bor i denne delen av Buenos Aires er omtrent 13 100 000.

Oppdag barndommens gleder på Tierra Santa og Parque de la Costa. Museo de los Ninos og Argentisk kinomuseum er også vel verdt en tur hvis du vil ha enda mer moro.

Du vil finne mange lokale og eksotiske dyr som skuler tilbake på deg mens du utforsker Buenos Aires zoologiske hage og Lujan dyrehage. Hvis du kunne tenke deg å se noen fargerike fugler og eksotiske dyr mens du er her, kan du dra til Buenos Aires zoologiske hage eller Lujan dyrehage.

Ønsker du å oppleve litt fart og moro? Prøv lykken på Trilenium kasino, og opplev den pulserende stemningen.

Carlos Thays botaniske hage og El Rosedal rosehage kan by på velstelte hageutstillinger og et variert utvalg av plantearter for planteinteresserte besøkende. Ta en tur til Carlos Thays botaniske hage og El Rosedal rosehage for å se det lokale plantelivet.

Når det er tid for en pause, lag litt lunsj og dra til et av områdets grønne steder, som Plaza San Martin eller Den japanske hagen. Det finnes også nok plass til å slappe av i gresset ved Barrancas de Belgrano og Plaza de los Dos Congresos.

Det har blitt sagt at «Naturen er ikke et sted å besøke. Den er et hjem.» Ha dette på minnet når du beundrer Costanera Sur Ecological Reserve.

Museene i nærområdet kan vise til fascinerende historier. Rusle rundt i gangene mens du ser på de varierte samlingene på Skipsmuseet Presidente Sarmiento Frigate og Politimuseet. Det kan også være verdt å ta en titt på Museo Casa Carlos Gardel og Uruguay skipsmuseum.

Galileo Galilei planetarium huser et flott utvalg av vitenskapelige gjenstander, og er verdt å bruke litt tid på.

Besøkende som er interessert i hvordan vår naturlige verden har utviklet seg bør sette av en morgen til å utforske gjenstandene på Etnografisk museum. I Buenos Aires har du sjansen til å se imponerende utstillinger og eksemplarer på Etnografisk museum.

Buenos Aires myldrer av kunstnerisk energi, og skilter med gallerier og utstillingslokaler på nesten hvert eneste gatehjørne. Besøk Museo de Arte Latinoamericano de Buenos Aires og Fundacion Proa og se det beste av hva dette kreative reisemålet har å by på. Etterpå, hvis du har nok energi, kan du gjøre deg ferdig for ettermiddagen på Museo Xul Solar og Museo Nacional De Arte Decorativo.

Ta en reise tilbake til fortiden og oppdag hemmeligheter fra flere år siden på Cabildo eller Mitre-museet. Argentinas nasjonale historiske museum og La Reconquista-museet er også gode alternativer. Virker disse bra? Du kan fortsette utforskingen på Argentinas nasjonale historiske museum og La Reconquista-museet.

For å finne ut mer om hendelsene og menneskene som formet dette stedet, kan du dra til Universitetet i Buenos Aires eller Palacio del Congreso de la Nación Argentina. Du får kanskje også lyst til å ta et par bilder på Torre de los Ingleses og Banco de la Nacion Argentina. Dra til områdets historiske monumenter og lær om det som var.

Puente de Boca er en enestående konstruksjon som har vært et viktig overgangspunkt for beboerne på begge sider av vannet.

De imponerende herregårdene og palassene rundt omkring i regionen er alltid populært blant både store og små. Du kan beundre interiørdetaljene og ta en liten pustepause i hagene og på gårdsplassene på Casa Rosada, Palacio Pizzurno og Palacio Pizzurno.

Opplev områdets spirituelle side og nyt den rolige atmosfæren i Buenos Aires katedral og Den anglikanske katedralen. Hvis du er interessert i å se på flere religiøse steder, kan du ta en tur til Basilica de Nuestra Senora de la Merced og Kong Fahd islamske kultursenter. Du kan også stikke innom Basilica de Nuestra Senora de la Merced eller Kong Fahd islamske kultursenter.

Ser du etter noe utenom det vanlige? Besøk National Library, Maritimt senter eller Borges kultursenter. Tror du at du har sett alt som er å se i Buenos Aires? Ikke glem National Library, Maritimt senter og Borges kultursenter.

Det finnes så mange som 427 steder å tilbringe nettene i Buenos Aires. Besøk Expedias hotellsider for Buenos Aires for å finne de beste tilbudene.

To eksempler på eksklusive hoteller i Buenos Aires er Four Seasons Hotel Buenos Aires i Posadas 1086/88 og Palacio Duhau - Park Hyatt Buenos Aires i Av. Alvear 1661.

Maitre Hotel Boutique i Arce 385 og Pampa Hostel i Iberá 2858 er noen hoteller det er verdt å undersøke hvis du ser etter et billigere alternativ.

Ingen tur til Buenos Aires ville vært komplett uten å sette av litt tid til Teatro Colon. Hvis du foretrekker å bo i nærheten av denne ikoniske attraksjonen, er Alvear Art Hotel og Hotel Avenida begge i nærheten.


Guide til Buenos Aires


De beste hotelltilbudene i Buenos Aires

Vis alle de 1 562 overnattingsstedene i Buenos Aires
Holiday Inn Buenos Aires Ezeiza Airport 999 kr
Anmeldelse skrevet 23. mai 2019
Mer informasjon
 
Holiday Inn Buenos Aires Ezeiza Airport

Holiday Inn Buenos Aires Ezeiza Airport

Martin Miguel De Guemes 4718, Autopista Riccheri Km. 20, Ciudad Evita, Buenos Aires
   
  4,2 av 5
  3.5 av 5.0 Stjerner

  Et veldig bra hotell og et supert rom men varmt og kald kranene i dusj og badekar var ikke i orden, men ellers helt topp

  NH City Buenos Aires 758 kr
  Anmeldelse skrevet 29. apr. 2019
  Mer informasjon
   
  NH City Buenos Aires

  NH City Buenos Aires

  Bolivar 160, Buenos Aires, Capital Federal
    
   4,2 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   God beliggenhet. Hotellet har fem stjerner men følte ikke at oppholdet her holdt mål til det. Litt slitte rom og hotellet bærer generelt preg av at det trenger oppussing. Resepsjonen har grei engelsk kompetanse, men fraråder folk som ikke kan spansk om å bestille noe fra roomservice. Vi måtte bestille ...

   Sheraton Buenos Aires Hotel and Convention Center 1 348 kr
   Anmeldelse skrevet 24. jan. 2020
   Mer informasjon
    
   Sheraton Buenos Aires Hotel and Convention Center

   Sheraton Buenos Aires Hotel and Convention Center

   San Martin / 1225 1275, Buenos Aires, Capital Federal
     
    4,0 av 5
    4.5 av 5.0 Stjerner

    Awesome buffet breakfast, concierge staff and doormen, housekeeping, and pool staff. Excellent location and taxi service.

    Palacio Duhau - Park Hyatt Buenos Aires 3 982 kr
    Anmeldelse skrevet 12. jan. 2020
    Mer informasjon
     
    Palacio Duhau - Park Hyatt Buenos Aires

    Palacio Duhau - Park Hyatt Buenos Aires

    Av. Alvear 1661, Buenos Aires, Capital Federal
      
     4,7 av 5
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Hervorragend-stilvoll-effektiv Gezieltere Einweisung hinsichtlich der Technik im Room wäre denkbar

     Savoy Hotel 814 kr
     Anmeldelse skrevet 4. mar. 2019
     Mer informasjon
      
     Savoy Hotel

     Savoy Hotel

     Av. Callao 181, Buenos Aires, Capital Federal
       
      4,4 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Rent og pent historisk hotell med sjel fra mer enn 100 år tilbake. Gangavstand til særverdigheter for de som liker å gå. Bra frokost og mulighet for mat hele dagen. Utmerket service. Må tegne med støy fra gaten.

      Hilton Buenos Aires 1 508 kr
      Anmeldelse skrevet 14. jan. 2014
      Mer informasjon
       
      Hilton Buenos Aires

      Hilton Buenos Aires

      Av Macacha Guemes 351, Buenos Aires, Capital Federal
        
       4,4 av 5
       4.5 av 5.0 Stjerner

       Betjeningen var for lite serviceinnstilt. De må lære seg å smile mere og se på den de henvender seg til. De trenger et kurs. I USA. Ellers bra.

       Dazzler by Wyndham Buenos Aires Polo 811 kr
       Anmeldelse skrevet 18. nov. 2018
       Mer informasjon
        
       Dazzler by Wyndham Buenos Aires Polo

       Dazzler by Wyndham Buenos Aires Polo

         
        4,6 av 5
        3.5 av 5.0 Stjerner

        Vi hadde det helt fantastisk på Dazzler Polo, de ansatte var utrolig hjelpsomme når det kom til alt fra å booke tangoshow til å hjelpe med transport og annet. Rommene var i super stand, og frokosten var suveren. Bassenget kunne vært renset litt bedre, men var helt brukbart.

        El Conquistador Hotel 473 kr
        Anmeldelse skrevet 15. feb. 2019
        Mer informasjon
         
        El Conquistador Hotel

        El Conquistador Hotel

        Suipacha 948, Buenos Aires, Capital Federal
          
         3,9 av 5
         3.5 av 5.0 Stjerner

         Sentralt hotell og kort vei til de fleste områdene. Hotellet har tynne vegger, så en del bråk fra andre rom og ute kan høres.

         De beste tingene å gjøre i Buenos Aires

         Se de 23 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Buenos Aires