Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Medellin

Planlegg en reise til Medellin og opplev denne byens naturlige, historiske og kulturelle attraksjoner.

Spar tid og penger med en pakkereise til Medellin

Expedia kan hjelpe deg å spare både tid og penger med en pakkereise. Dette er en lett måte å spare tid og penger på. Du behøver bare å velge flyreise og overnattingssted, og så kombinere de to i en pakke. Du kan forlenge oppholdet i i Medellin takket være pengene du får til overs.

$603 i potensielle besparelser er tilgjengelig for deg som bestiller en pakkereise.

Vi har som mål at det skal være enkelt for deg å planlegge en reise. Vår internasjonale database med rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 verden rundt hjelper deg med nettopp dette.

Nå er et godt tidspunkt for å planlegge ferien. Hos Expedia kan du finne noen av de mest konkurransedyktige prisene og pakkereisene.

Du kan avbestille eller gjøre endringer i nesten alle hotellbestillinger, uten å måtte betale et avbestillingsgebyr til oss.

Pakkereiser til Medellin

Befolkningen i denne delen av Andesregionen utgjør ca. 2 000 000 mennesker.

Reisemålet ligger ca. 18 kilometer vest for Guarne og 240 kilometer nordvest for Bogotá, landets hovedstad.

Du kan ta hele familien med til Juan Pablo II luftpark, et flott sted for å få litt tid sammen med de minste.

Barna dine vil ha det kjempegøy i selskap med de pelskledde, fjærkledde og skjellkledde skapningene på Santa Fe zoologiske park. Du kan ta med deg et kart i informasjonsskranken, slik at du raskt finner dyreartene du gjerne vil få med deg.

Botaniske samlinger, vakre trær og svingete alléer venter hageentusiaster i Medellin botaniske hage og Joaquin Antonio Uribe botaniske hage. Ta et besøk til Medellin botaniske hage og Joaquin Antonio Uribe botaniske hage for å oppleve lokale blomster og planter.

I Botero-plassen skulpturpark kan du slappe av ute i det fri. Pies Descalzos-parken og Poblado park er stedet for deg hvis du vil spille ballspill med gode venner.

Trenger du litt tid borte fra bylivets stress og mas? Ta turen til Guatape-klippen eller El Volador-åsen. Naturentusiaster vil også sette pris på et besøk til Arvi-parken og La Piedra Del Penol. Arvi-parken og La Piedra Del Penol anbefales også av naturelskere.

Se et fascinerende utvalg av gjenstander på utstilling på Planetario Medellín og Explora park, to av de mest populære vitenskapsmuseene. Planetario Medellín og Explora park er kjent for sine samlinger av vitenskapelige utstillinger og gjenstander.

Gjenstandene på Miguel Angel Builes Ethnographic Museum er mer enn bare interessante å se på, men de spiller også en viktig rolle når det gjelder å forstå vår naturlige verden. Hvis du har lyst til å finne ut mer om kultur- og naturhistorie, kan du besøke Miguel Angel Builes Ethnographic Museum.

Ønsker du å se litt kunst? Her kan du oppdage gallerier for alt mulig. Omgi deg med den kreative atmosfæren på Antioquia-museet eller Medellin museum for moderne kunst. Etterpå, hvis du ikke er for sliten, kan du gjøre deg ferdig for ettermiddagen på El Castillo-museet og Pedro Nel Gomez-huset museum.

Palacio de la Cultura og Universitetet i Antioquia er verdt å se nærmere på selv om du ikke er så lidenskapelig interessert i historie. Du får kanskje også lyst til å ta et par bilder på Pueblito Paisa og Puente Viejo. Der kan du få vite mer om det som en gang var.

Opplev områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i La Candelaria-kirken eller Katedralen i Medellin. Hvis du er interessert i å undersøke et par flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Santa Fe de Antioquia katedral og Vår frue av Chinquinquiras kirke. Du kan også sjekke om det er noen omvisninger på Santa Fe de Antioquia katedral og Vår frue av Chinquinquiras kirke.

Uansett om de er nye eller gamle, grønne eller grå, så er torg steder som sier oss mange ting om en by. Hvis du vurderer en spasertur, så ikke glem å sett av tid til San Antonio-parken, Berrio park eller Bolivar-plassen på veien.

Coltejer-bygningen er et unikt landemerke for de som liker å utforske stedet de besøker.

I Medellin er det noen interessante minnesmerker hvor du kan tenke tilbake på gamle dager. Tilbring en lærerik stund på Barbosa-katedralen eller San Jeronimo kirke.

Besøk Oviedo kjøpesenter og Santa Fe kjøpesenter og du vil snart oppdage hvorfor dette området er kjent som et fantastisk sted for shopping. Du blir sikkert også imponert av det store utvalget på Nasjonalpalasset og La Strada kjøpesenter.

Carlos Vieco teater og Jose Gutierrez Gomez Medellin metropolitanske teater er to svært populære arenaer for scenekunst som ofte besøkes av både turister og kunstinteresserte lokalinnbyggere. Carlos Vieco teater og Jose Gutierrez Gomez Medellin metropolitanske teater byr på en rekke flotte forestillinger for kulturinteresserte i Medellin.

Uansett om du har reist til Medellin for å dra på ferie eller i forbindelse med jobb, kommer du ikke til å angre på at du gikk innom Parque Biblioteca Belen eller Leon de Grieff-biblioteket.

Overnatting i Medellin

Det vil være enkelt for deg å bestille det perfekte hotellet i Medellin. Expedia har så mange som 120 overnattingsalternativer i denne fantastiske byen.

De som setter pris på tidløs klasse og stil, er garantert en flott opplevelse på The Charlee Hotel i Calle 9a 37 16 og InterContinental Medellin i Calle 16 28-51 Variante Las Palmas. Alternativt, hvis du har et stramt budsjett, kan du vurdere et opphold på Hotel Plaza Granada i Calle 14 No 30 - 144 eller Hostal Casa Ram i Calle 11 A No 42-05.


Guide til Medellin


De beste hotelltilbudene i Medellin

Vis alle de 712 overnattingsstedene i Medellin
Dann Carlton Medellin Hotel 678 kr
Anmeldelse skrevet 26. jan. 2016
Mer informasjon
 
Dann Carlton Medellin Hotel

Dann Carlton Medellin Hotel

Carrera 43a No.7-50, Avenida El Poblado, Medellin, Antioquia
   
  4,1 av 5
  4.5 av 5.0 Stjerner

  The hotel is located in the Poblado, the area is safe and nice; if you want to go for a walk. The metro station is closed by. The people in the hotel will treat you in the best possible way and they are friendly and helpful. I am sure we will be back to this hotel :)

  Viaggio Medellín Grand Select 543 kr
  Anmeldelse skrevet 11. jul. 2019
  Mer informasjon
   
  Viaggio Medellín Grand Select

  Viaggio Medellín Grand Select

  Carrera 43 No 14 - 81, Medellin
    
   4,3 av 5
   3.5 av 5.0 Stjerner

   The best staff , wonderful location , very clean, comfortable, amazing

   Binn Hotel 830 kr
   Anmeldelse skrevet 12. jul. 2019
   Mer informasjon
    
   Binn Hotel

   Binn Hotel

   Carrera 25 No. 10-51, Poblado, Medellin, Antioquia
     
    4,6 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Every one was very helpful, the pozza place is awesome

    NH Collection Medellín Royal 635 kr
    Anmeldelse skrevet 9. feb. 2019
    Mer informasjon
     
    NH Collection Medellín Royal

    NH Collection Medellín Royal

    Carrera 42 No 5 Sur 130, El Poblado, Medellin, Antioquia
      
     4,4 av 5
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Nice, economic and silent hotel (double windows), very close to the Santa Fe mall and Avenida Poblado. Friendly staff. Nothing fancy. Outdoor restaurant is a plus, but the food is mediocre and they use too much salt in every dish, even compared to any Latin-American standard we are used to. The most ...

     Novotel Medellín El Tesoro (ex Atton) 620 kr
     Anmeldelse skrevet 10. jul. 2019
     Mer informasjon
      
     Novotel Medellín El Tesoro (ex Atton)

     Novotel Medellín El Tesoro (ex Atton)

     Cra 25a # 1 a sur 45, Medellin, Antioquia
       
      4,5 av 5
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Love this place!! Is in a shopping mall, so is very convenient, breakfast is awesome and service is GREAT!!

      Art Hotel Medellín 486 kr
      Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      Art Hotel Medellín

      Art Hotel Medellín

      Carrera 41 #9-31, Medellin, Antioquia
        
       3,8 av 5
       3.5 av 5.0 Stjerner

       Me encanto todo ,lo que mas me gusto su gente ,servicio y locación!

       Hotel Du Parc Royal 1 083 kr
       Anmeldelse skrevet 13. okt. 2015
       Mer informasjon
        
       Hotel Du Parc Royal

       Hotel Du Parc Royal

       Calle 9 Nº 41 - 36, Medellin, Antioquia
         
        4,3 av 5
        4.5 av 5.0 Stjerner

        Hotellet er helt greit. Hyggelig betjening og servicen er god. Rundt hotellet er det litt for mye bråk etter min smak.En del trafikkstøy. En vinkelsliper vekket oss 06.30. Frokosten var heller ikke særlig imponerende. Mye av det begrensede utvalget var også tomt, selv om vi kom en time før frokostensslutt. ...

        The Charlee Hotel 1 608 kr
        Anmeldelse skrevet 7. apr. 2018
        Mer informasjon
         
        The Charlee Hotel

        The Charlee Hotel

        Calle 9a 37 16, Medellin, Antioquia
          
         4,2 av 5
         4.5 av 5.0 Stjerner

         Absolutely amazing. The Staff was great and very service-minded. The rooms was excellent and the facilities was superb!

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.