Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Medellin

Planlegg en reise til Medellin og opplev denne byens naturlige, historiske og kulturelle attraksjoner.

Spar tid og penger med en pakkereise til Medellin

Expedia kan hjelpe deg å spare både tid og penger med en pakkereise. Dette er en lett måte å spare tid og penger på. Du behøver bare å velge flyreise og overnattingssted, og så kombinere de to i en pakke. Du kan forlenge oppholdet i i Medellin takket være pengene du får til overs.

$603 i potensielle besparelser er tilgjengelig for deg som bestiller en pakkereise.

Vi har som mål at det skal være enkelt for deg å planlegge en reise. Vår internasjonale database med rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 verden rundt hjelper deg med nettopp dette.

Nå er et godt tidspunkt for å planlegge ferien. Hos Expedia kan du finne noen av de mest konkurransedyktige prisene og pakkereisene.

Du kan avbestille eller gjøre endringer i nesten alle hotellbestillinger, uten å måtte betale et avbestillingsgebyr til oss.

Pakkereiser til Medellin

Befolkningen i denne delen av Andesregionen utgjør ca. 2 000 000 mennesker.

Reisemålet ligger ca. 18 kilometer vest for Guarne og 240 kilometer nordvest for Bogotá, landets hovedstad.

Du kan ta hele familien med til Juan Pablo II luftpark, et flott sted for å få litt tid sammen med de minste.

Barna dine vil ha det kjempegøy i selskap med de pelskledde, fjærkledde og skjellkledde skapningene på Santa Fe zoologiske park. Du kan ta med deg et kart i informasjonsskranken, slik at du raskt finner dyreartene du gjerne vil få med deg.

Botaniske samlinger, vakre trær og svingete alléer venter hageentusiaster i Medellin botaniske hage og Joaquin Antonio Uribe botaniske hage. Ta et besøk til Medellin botaniske hage og Joaquin Antonio Uribe botaniske hage for å oppleve lokale blomster og planter.

I Botero-plassen skulpturpark kan du slappe av ute i det fri. Pies Descalzos-parken og Poblado park er stedet for deg hvis du vil spille ballspill med gode venner.

Trenger du litt tid borte fra bylivets stress og mas? Ta turen til Guatape-klippen eller El Volador-åsen. Naturentusiaster vil også sette pris på et besøk til Arvi-parken og La Piedra Del Penol. Arvi-parken og La Piedra Del Penol anbefales også av naturelskere.

Se et fascinerende utvalg av gjenstander på utstilling på Planetario Medellín og Explora park, to av de mest populære vitenskapsmuseene. Planetario Medellín og Explora park er kjent for sine samlinger av vitenskapelige utstillinger og gjenstander.

Gjenstandene på Miguel Angel Builes Ethnographic Museum er mer enn bare interessante å se på, men de spiller også en viktig rolle når det gjelder å forstå vår naturlige verden. Hvis du har lyst til å finne ut mer om kultur- og naturhistorie, kan du besøke Miguel Angel Builes Ethnographic Museum.

Ønsker du å se litt kunst? Her kan du oppdage gallerier for alt mulig. Omgi deg med den kreative atmosfæren på Antioquia-museet eller Medellin museum for moderne kunst. Etterpå, hvis du ikke er for sliten, kan du gjøre deg ferdig for ettermiddagen på El Castillo-museet og Pedro Nel Gomez-huset museum.

Palacio de la Cultura og Universitetet i Antioquia er verdt å se nærmere på selv om du ikke er så lidenskapelig interessert i historie. Du får kanskje også lyst til å ta et par bilder på Pueblito Paisa og Puente Viejo. Der kan du få vite mer om det som en gang var.

Opplev områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i La Candelaria-kirken eller Katedralen i Medellin. Hvis du er interessert i å undersøke et par flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Santa Fe de Antioquia katedral og Vår frue av Chinquinquiras kirke. Du kan også sjekke om det er noen omvisninger på Santa Fe de Antioquia katedral og Vår frue av Chinquinquiras kirke.

Uansett om de er nye eller gamle, grønne eller grå, så er torg steder som sier oss mange ting om en by. Hvis du vurderer en spasertur, så ikke glem å sett av tid til San Antonio-parken, Berrio park eller Bolivar-plassen på veien.

Coltejer-bygningen er et unikt landemerke for de som liker å utforske stedet de besøker.

I Medellin er det noen interessante minnesmerker hvor du kan tenke tilbake på gamle dager. Tilbring en lærerik stund på Barbosa-katedralen eller San Jeronimo kirke.

Besøk Oviedo kjøpesenter og Santa Fe kjøpesenter og du vil snart oppdage hvorfor dette området er kjent som et fantastisk sted for shopping. Du blir sikkert også imponert av det store utvalget på Nasjonalpalasset og La Strada kjøpesenter.

Carlos Vieco teater og Jose Gutierrez Gomez Medellin metropolitanske teater er to svært populære arenaer for scenekunst som ofte besøkes av både turister og kunstinteresserte lokalinnbyggere. Carlos Vieco teater og Jose Gutierrez Gomez Medellin metropolitanske teater byr på en rekke flotte forestillinger for kulturinteresserte i Medellin.

Uansett om du har reist til Medellin for å dra på ferie eller i forbindelse med jobb, kommer du ikke til å angre på at du gikk innom Parque Biblioteca Belen eller Leon de Grieff-biblioteket.

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal bo i Medellin, kan du se nærmere på vårt hotelltilbud i byen. Vi har så mange som 119 forskjellige hoteller og leiligheter å velge mellom i denne svært populære byen.

To eksempler på eksklusive hotellalternativer i Medellin er The Charlee Hotel i Calle 9a 37 16 og InterContinental Medellin i Calle 16 28-51 Variante Las Palmas. Alternativt er Hostal Casa Ram i Calle 11 A No 42-05 og The Garden of Blues Hostel i cr 34 nro 7 -46 to mer budsjettvennlige alternativer du kan se på.


Guide til Medellin


De beste hotelltilbudene i Medellin

Vis alle de 1 125 overnattingsstedene i Medellin
The Click Clack Hotel Medellin 925 kr
Anmeldelse skrevet 20. okt. 2019
Mer informasjon
 
The Click Clack Hotel Medellin

The Click Clack Hotel Medellin

Calle 10B # 37-29, Medellin, Antioquia
   
  4,1 av 5
  0.0 av 5.0 Stjerner

  El servicio del personal de la recepción muy amable y rápido. La habitación tiene un buen tamaño y la limpieza estuvo impecable. Recomendado!

  Novotel Medellín El Tesoro (ex Atton) 524 kr
  Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019
  Mer informasjon
   
  Novotel Medellín El Tesoro (ex Atton)

  Novotel Medellín El Tesoro (ex Atton)

  Cra 25a # 1 a sur 45, Medellin, Antioquia
    
   4,6 av 5
   3.5 av 5.0 Stjerner

   El hotel está muy bien ubicado justo al lado del centro comercial. Las habitaciones tienen buen tamaño. Mi único comentario es que el room service es muy lento. Tuve que llamar varias veces para que trajeran lo que pedia.

   Dann Carlton Medellin Hotel 686 kr
   Anmeldelse skrevet 26. jan. 2016
   Mer informasjon
    
   Dann Carlton Medellin Hotel

   Dann Carlton Medellin Hotel

   Carrera 43a No.7-50, Avenida El Poblado, Medellin, Antioquia
     
    4,1 av 5
    4.5 av 5.0 Stjerner

    The hotel is located in the Poblado, the area is safe and nice; if you want to go for a walk. The metro station is closed by. The people in the hotel will treat you in the best possible way and they are friendly and helpful. I am sure we will be back to this hotel :)

    Hotel Du Parc Royal 856 kr
    Anmeldelse skrevet 13. okt. 2015
    Mer informasjon
     
    Hotel Du Parc Royal

    Hotel Du Parc Royal

    Calle 9 Nº 41 - 36, Medellin, Antioquia
      
     4,3 av 5
     4.5 av 5.0 Stjerner

     Hotellet er helt greit. Hyggelig betjening og servicen er god. Rundt hotellet er det litt for mye bråk etter min smak.En del trafikkstøy. En vinkelsliper vekket oss 06.30. Frokosten var heller ikke særlig imponerende. Mye av det begrensede utvalget var også tomt, selv om vi kom en time før frokostensslutt. ...

     The Charlee Hotel 1 458 kr
     Anmeldelse skrevet 7. apr. 2018
     Mer informasjon
      
     The Charlee Hotel

     The Charlee Hotel

     Calle 9a 37 16, Medellin, Antioquia
       
      4,2 av 5
      4.5 av 5.0 Stjerner

      Absolutely amazing. The Staff was great and very service-minded. The rooms was excellent and the facilities was superb!

      Movich Hotel Las Lomas 739 kr
      Anmeldelse skrevet 28. des. 2018
      Mer informasjon
       
      Movich Hotel Las Lomas

      Movich Hotel Las Lomas

      Glorieta Aeropuerto Internacional, Jose Maria Cordova, Rionegro, Antioquia
        
       4,5 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Fint flyplasshotell med gode muligheter for å slappe av etter reisen. Svømmebasseng, bar, restaurant, flyplasstransport. Utrolig frokostbuffet med omelettbar. Rio Negro er kjøligere enn Medellin, men helt fint å bade i oppvarmet basseng.

       Hotel San Fernando Plaza 633 kr
       Anmeldelse skrevet 17. jun. 2015
       Mer informasjon
        
       Hotel San Fernando Plaza

       Hotel San Fernando Plaza

       Carrera 42a No. 1-15, Medellin, Antioquia
         
        4,3 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Location is good and facilities nice, but cleanliness is not their priority. Somebody's toe nails on the floor and hair in the bath tub was quite disgusting. The arrogant and unprofessional staff causes an uncomfortable atmosphere. I didn't feel welcome and I felt that I was a bother to them when ...

        NH Collection Medellín Royal 527 kr
        Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019
        Mer informasjon
         
        NH Collection Medellín Royal

        NH Collection Medellín Royal

        Carrera 42 No 5 Sur 130, El Poblado, Medellin, Antioquia
          
         4,5 av 5
         5.0 av 5.0 Stjerner

         We had a great stay, the rooms are delicate and nicely designed. We had everything we needed in the room. It was a comfortable stay. The only thing we would change was the process of check in and check out. It could have been a lot smoother.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.