Sortland

Hoteller i Sortland

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hotell i Sortland

Hus med Fantastisk Utsikt!!
Eidsfjorden, Sortland, Nordland (county)
Hent priser
4.9/5Enestående! (17 anmeldelser)
Perfect location / Perfect cabin / Perfect hosts

"We stayed at May and Remi's cabin three years ago, and it was the obvious choice for us to pay yet another visit - to beautiful Vesteralen. Again, as before, Remi made it very easy for us to decide because of his rapid and helpful responses to all our detailed questions. The cabin is a home-from-home ..."…"

Anmeldelse skrevet 25. apr. 2018

Hus med Fantastisk Utsikt!!
Stor og Eksklusiv Feriebolig i Vakre Vesteraalen
Bremnesveien, Nevernes, Sortland, Nordland (county)
Hent priser
5/5Enestående! (6 anmeldelser)
Kjempefin feriebolig i vakre Vesterålen.

"Vi var her i ei uke og boligen svarte til forventningene, det har alt du trenger. Er det varmt så er bassenget nydelig. Litt kjølig i lufta, da koste vi oss i boblebadet. Gapahuken hadde en nydelig utsikt, det samme har huset. Rundt i distriktet er vakre Vesterålen, hva trenger du mer enn det. Vi ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2018

Stor og Eksklusiv Feriebolig i Vakre Vesteraalen
Vesteralen Sjohushotel
Vesteralsveien 75, Anstadsjøen, Sortland
Hent priser
Vesteralen Sjohushotel
Hotell Sortland
Vesterålsgata 59, Sortland
Hent priser
Hotell Sortland

Finner du ikke det du er ute etter?

Prøv å sortere med disse alternativene.

Topp Moderne Feriehus med Alle Fasiliteter i Idylliske Omgivelser ved Sjøen
Vesterlandet 161, Godfjorden, Sortland, Nordland (county)
Hent priser
5/5Enestående! (5 anmeldelser)
Herzlicher Empfang am traumhaften Fjord

"Karin und Jörg sind die besten Vermieter der Welt! Sie hatten für jede Frage ein offenes Ohr und uns in ihrem Ferienhaus empfangen, als würden wir zur Familie gehören. Das Ferienhaus ist äusserst komfortabel und traumhaft gelegen, zum Meer sind es nur ein paar Meter. Die Kinder liebten den Angelausflug, ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2019

Topp Moderne Feriehus med Alle Fasiliteter i Idylliske Omgivelser ved Sjøen
Strand Hotell
Strandgata 34, Sortland
Hent priser
Strand Hotell
Clarion Collection Hotel Arcticus
4 out of 5
Havnegata 3, Harstad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 014 kr
per natt
8. nov.–9. nov.
4.2/5Utmerket! (234 anmeldelser)

"Helt greit hotell. Absolutt negativt med tykt vegg til veggteppe på golvet. Måtte lete etter resepsjonist ved utsjekk."…"

Anmeldelse skrevet 21. jun. 2019

Clarion Collection Hotel Arcticus
Bø Art Studio
3.5 out of 5
Bøness, Sortland, Nordland
Hent priser
4.3/5Utmerket! (3 anmeldelser)

"The property is well appointed and very nicely curated in a beautiful setting. The proprietor is very friendly and extremely helpful. For us it served as a very nice base while we explored the area for a few days. What is not immediately obvious from the photos is that this property is right next ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019

Bø Art Studio
Brygga Gjestehus
3 out of 5
Magnus gate 5, Harstad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
957 kr
per natt
23. okt.–24. okt.
4.2/5Veldig bra! (25 anmeldelser)
Kommer igjen ved neste opphold i Harstad

"God mottakelse ved ankomst av hyggelig vert, God seng å sove i, Litt kjølig på badet. Frokost med stekte egg og eggerøre samt annet pålegg så denne var god. Utsjekk veldig enkel og grei. Pris ivar under det jeg hadde forventet . God informasjon om gjestehuset ved ankomst,"…"

Anmeldelse skrevet 7. jun. 2019

Brygga Gjestehus
Tjeldsundbrua Kro & Hotell
3 out of 5
Tjeldsundbrua 214, Evenskjer, Skånland, Troms
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 130 kr
per natt
6. nov.–7. nov.
4.1/5Veldig bra! (18 anmeldelser)
Behagelig overnatting

"Jeg bodde på Tjeldsundbrua i 2 netter i forbindelse med en jobbreise. Hyggelig betjening, god mat og god seng. Det er lytt mellom rommene men da jeg overnattet var det heldigvis ganske stille."…"

Anmeldelse skrevet 21. feb. 2019

Tjeldsundbrua Kro & Hotell
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Sortland
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Sortland

Hotell Sortland: Sortland er et lite sted med et begrenset antall hoteller. Uavhengig av om du planlegger et opphold i Sortland i forbindelse med en skiferie, for å se midnattssolen eller for å utforske den flotte naturen, kan det lønne seg å være tidlig ute med å bestille hotellrom her.

Sortland: Blå bygninger og vakker natur

Idylliske Sortland i Vesterålen i Nordland er kjent for sine blå bygninger og er et populært turistreisemål, særlig på grunn av den flotte naturen her. Det er ett av svært få områder i Nordland som har sett en oppgang i antallet innbyggere de siste årene, og handelen og turismen blomstrer her.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Sortland

Sortland er først og fremst et paradis for den naturinteresserte, men det finnes i tillegg flere innendørs aktiviteter og attraksjoner du kan få med deg her. Er du her om vinteren, kan du for eksempel stå på ski i alpinbakken på Ånstadblåheia, ta deg en tur innom Sortlandshallen for en varmende svømmetur i bassenget der, prøve å få et glimt av nordlyset, se de blåmalte bygningene i sentrum, eller besøke Sortland Museum, som byr på ulike interessante historiske utstillinger året rundt.

Om sommeren kan du i stedet ta turen fra ditt overnattingssted til Ramnflauget, som er et av de beste stedene for å se midnattssolen i Sortland. Føler du deg sprek, kan du dessuten bestige fjellet Reka, som ligger ved Eidsfjorden, og som har et svært spesielt utseende som skiller seg ut fra resten av landskapet. Fjellet ligger kun ca. 600 meter over havet, men turen opp ditt regnes for å være meget krevende. Foretrekker du en litt mer avslappende aktivitet, kan du bruke tiden din på å fiske i stedet eller spille en runde golf på Vesterålen Golfklubbs bane. Noen få kilometer utenfor Sortland finner du dessuten Inga Sámi Siida, hvor du kan bli nærmere kjent med reindriftsamene og bli med på å blant annet merke kalver, føre reinsdyrflokkene over fjellet og overnatte i en lavvo.

Mat og uteliv

Som følge av at Sortland ligger ved kysten, kan det være naturlig å smake en lokal sjømatrett på et av spisestedene her. Foretrekker du pizza eller pasta, vil du imidlertid ikke ha problemer med å finne dette på menyen i Sortlands sentrum heller.

Livet om kvelden i Sortland er ikke det aller livligste sammenlignet med andre større byer, men til gjengjeld kan du sitte utendørs om sommeren og nyte synet av den flotte midnattssolen samtidig som du har noe forfriskende å drikke i hånden. I september hvert år kan du dessuten oppleve Sortland Jazzfestival her.

Dra på shopping fra ditt hotell i Sortland

Sortland har et imponerende utvalg av shoppingmuligheter tatt den beskjedne størrelsen i betraktning, og det finnes faktisk flere butikker per innbygger her enn i byer som Bodø og Tromsø. Uavhengig av om du foretrekker å handle på et kjøpesenter eller i individuelle butikker i nærheten av Sortlands overnattingssteder, vil du lett kunne finne det du er på utkikk etter her.

Hotellbestilling: Sortland

Søk etter et hotell i Sortland. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Sortland ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Sortland.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Sortland. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Sortland for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Sortland . Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Sortland.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Sortland