Hoteller i Sortland

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hotellguide for Sortland

Hotell Sortland: Sortland er et lite sted med et begrenset antall hoteller. Uavhengig av om du planlegger et opphold i Sortland i forbindelse med en skiferie, for å se midnattssolen eller for å utforske den flotte naturen, kan det lønne seg å være tidlig ute med å bestille hotellrom her.

Sortland: Blå bygninger og vakker natur

Idylliske Sortland i Vesterålen i Nordland er kjent for sine blå bygninger og er et populært turistreisemål, særlig på grunn av den flotte naturen her. Det er ett av svært få områder i Nordland som har sett en oppgang i antallet innbyggere de siste årene, og handelen og turismen blomstrer her.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Sortland

Sortland er først og fremst et paradis for den naturinteresserte, men det finnes i tillegg flere innendørs aktiviteter og attraksjoner du kan få med deg her. Er du her om vinteren, kan du for eksempel stå på ski i alpinbakken på Ånstadblåheia, ta deg en tur innom Sortlandshallen for en varmende svømmetur i bassenget der, prøve å få et glimt av nordlyset, se de blåmalte bygningene i sentrum, eller besøke Sortland Museum, som byr på ulike interessante historiske utstillinger året rundt.

Om sommeren kan du i stedet ta turen fra ditt overnattingssted til Ramnflauget, som er et av de beste stedene for å se midnattssolen i Sortland. Føler du deg sprek, kan du dessuten bestige fjellet Reka, som ligger ved Eidsfjorden, og som har et svært spesielt utseende som skiller seg ut fra resten av landskapet. Fjellet ligger kun ca. 600 meter over havet, men turen opp ditt regnes for å være meget krevende. Foretrekker du en litt mer avslappende aktivitet, kan du bruke tiden din på å fiske i stedet eller spille en runde golf på Vesterålen Golfklubbs bane. Noen få kilometer utenfor Sortland finner du dessuten Inga Sámi Siida, hvor du kan bli nærmere kjent med reindriftsamene og bli med på å blant annet merke kalver, føre reinsdyrflokkene over fjellet og overnatte i en lavvo.

Mat og uteliv

Som følge av at Sortland ligger ved kysten, kan det være naturlig å smake en lokal sjømatrett på et av spisestedene her. Foretrekker du pizza eller pasta, vil du imidlertid ikke ha problemer med å finne dette på menyen i Sortlands sentrum heller.

Livet om kvelden i Sortland er ikke det aller livligste sammenlignet med andre større byer, men til gjengjeld kan du sitte utendørs om sommeren og nyte synet av den flotte midnattssolen samtidig som du har noe forfriskende å drikke i hånden. I september hvert år kan du dessuten oppleve Sortland Jazzfestival her.

Dra på shopping fra ditt hotell i Sortland

Sortland har et imponerende utvalg av shoppingmuligheter tatt den beskjedne størrelsen i betraktning, og det finnes faktisk flere butikker per innbygger her enn i byer som Bodø og Tromsø. Uavhengig av om du foretrekker å handle på et kjøpesenter eller i individuelle butikker i nærheten av Sortlands overnattingssteder, vil du lett kunne finne det du er på utkikk etter her.

Hotellbestilling: Sortland

Søk etter et hotell i Sortland. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Sortland ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Sortland.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Sortland. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Sortland for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Sortland . Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Sortland.

Flere reisealternativer

Ofte stilte spørsmål