Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Sortland

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Sortland

Lofoten Gate Hostel
2 out of 5
Sjøveien 12, Lødingen
Prisen er 419 kr per natt
40.89 km fra sentrum
3.8/5Good! (5 anmeldelser)
Good stay

"The Staff were really nice and helpful and we got to stay on our own in a big room with very many beds. Place answered to all our expectations considering the cheap price. Room was pretty old but beds were soft and clean."…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2019

Lofoten Gate Hostel
Clarion Collection Hotel Arcticus
4 out of 5
Havnegata 3, Harstad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 090 kr per natt
44.09 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (287 anmeldelser)
Smokie-konsert og bosted på en og samme plass.

"Upåklagelig hotellstandard med unntak av kveldsmat/middag på kveld. Til tross for fullt hotell, stille og uforstyrret på rom. Fine rom. God frokost."…"

Anmeldelse skrevet 16. feb. 2020

Clarion Collection Hotel Arcticus
Skagakaia-Vesterålen
3 out of 5
Bø i Vesterålen, Bø, Nordland
Prisen er 1 000 kr per natt
43.72 km fra sentrum
5/5Exceptional! (3 anmeldelser)
Koselig på Skagakaia

"Veldig hyggelig vertskap og fantastiske omgivelser og stemning!"…"

Anmeldelse skrevet 21. okt. 2019

Skagakaia-Vesterålen
Hotell Sortland
Vesterålsgata 59, Sortland
Hent priser
4.53 km fra sentrum
Hotell Sortland
Strand Hotell
Strandgata 34, Sortland
Hent priser
4.71 km fra sentrum
Strand Hotell
2 Roms Overnatting i Sortland
Vik, Jennestad, Sortland, Nordland (county)
Hent priser
8.67 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Sortland
4 Star Holiday Home in Hennes
3.5 out of 5
INDRE STRAUMFJORD, Sortland, Nordland (county)
Hent priser
17.52 km fra sentrum
4 Star Holiday Home in Hennes
Bø Art Studio
3.5 out of 5
Bøness, Sortland, Nordland
Hent priser
10.38 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (3 anmeldelser)

"The property is well appointed and very nicely curated in a beautiful setting. The proprietor is very friendly and extremely helpful. For us it served as a very nice base while we explored the area for a few days. What is not immediately obvious from the photos is that this property is right next ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019

Bø Art Studio
Stor og Eksklusiv Feriebolig i Vakre Vesteraalen
Bremnesveien, Nevernes, Sortland, Nordland (county)
Hent priser
9.28 km fra sentrum
5/5Exceptional! (10 anmeldelser)
Kjempefin feriebolig i vakre Vesterålen.

"Vi var her i ei uke og boligen svarte til forventningene, det har alt du trenger. Er det varmt så er bassenget nydelig. Litt kjølig i lufta, da koste vi oss i boblebadet. Gapahuken hadde en nydelig utsikt, det samme har huset. Rundt i distriktet er vakre Vesterålen, hva trenger du mer enn det. Vi ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2018

Stor og Eksklusiv Feriebolig i Vakre Vesteraalen
4 Stjerners Feriehus i Hennes
INDRE STRAUMFJORD, Sortland, Nordland (county)
Hent priser
17.52 km fra sentrum
4 Stjerners Feriehus i Hennes
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Sortland
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Sortland

Hotell Sortland: Sortland er et lite sted med et begrenset antall hoteller. Uavhengig av om du planlegger et opphold i Sortland i forbindelse med en skiferie, for å se midnattssolen eller for å utforske den flotte naturen, kan det lønne seg å være tidlig ute med å bestille hotellrom her.

Sortland: Blå bygninger og vakker natur

Idylliske Sortland i Vesterålen i Nordland er kjent for sine blå bygninger og er et populært turistreisemål, særlig på grunn av den flotte naturen her. Det er ett av svært få områder i Nordland som har sett en oppgang i antallet innbyggere de siste årene, og handelen og turismen blomstrer her.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Sortland

Sortland er først og fremst et paradis for den naturinteresserte, men det finnes i tillegg flere innendørs aktiviteter og attraksjoner du kan få med deg her. Er du her om vinteren, kan du for eksempel stå på ski i alpinbakken på Ånstadblåheia, ta deg en tur innom Sortlandshallen for en varmende svømmetur i bassenget der, prøve å få et glimt av nordlyset, se de blåmalte bygningene i sentrum, eller besøke Sortland Museum, som byr på ulike interessante historiske utstillinger året rundt.

Om sommeren kan du i stedet ta turen fra ditt overnattingssted til Ramnflauget, som er et av de beste stedene for å se midnattssolen i Sortland. Føler du deg sprek, kan du dessuten bestige fjellet Reka, som ligger ved Eidsfjorden, og som har et svært spesielt utseende som skiller seg ut fra resten av landskapet. Fjellet ligger kun ca. 600 meter over havet, men turen opp ditt regnes for å være meget krevende. Foretrekker du en litt mer avslappende aktivitet, kan du bruke tiden din på å fiske i stedet eller spille en runde golf på Vesterålen Golfklubbs bane. Noen få kilometer utenfor Sortland finner du dessuten Inga Sámi Siida, hvor du kan bli nærmere kjent med reindriftsamene og bli med på å blant annet merke kalver, føre reinsdyrflokkene over fjellet og overnatte i en lavvo.

Mat og uteliv

Som følge av at Sortland ligger ved kysten, kan det være naturlig å smake en lokal sjømatrett på et av spisestedene her. Foretrekker du pizza eller pasta, vil du imidlertid ikke ha problemer med å finne dette på menyen i Sortlands sentrum heller.

Livet om kvelden i Sortland er ikke det aller livligste sammenlignet med andre større byer, men til gjengjeld kan du sitte utendørs om sommeren og nyte synet av den flotte midnattssolen samtidig som du har noe forfriskende å drikke i hånden. I september hvert år kan du dessuten oppleve Sortland Jazzfestival her.

Dra på shopping fra ditt hotell i Sortland

Sortland har et imponerende utvalg av shoppingmuligheter tatt den beskjedne størrelsen i betraktning, og det finnes faktisk flere butikker per innbygger her enn i byer som Bodø og Tromsø. Uavhengig av om du foretrekker å handle på et kjøpesenter eller i individuelle butikker i nærheten av Sortlands overnattingssteder, vil du lett kunne finne det du er på utkikk etter her.

Hotellbestilling: Sortland

Søk etter et hotell i Sortland. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Sortland ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Sortland.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Sortland. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Sortland for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Sortland . Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Sortland.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Sortland?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Hotell Sortland et av de beste valgene for turen din. Et hotell kan blant annet friste med gratis frokost og gratis parkering. Strand Hotell er nok en valgmulighet for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Sortland hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner er refunderbare hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det være mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Sortland.
Hva er det beste hotellet for familier i Sortland?
Strand Hotell er et populært valg for familier på Expedia. Dette hotellet kan blant annet friste med en restaurant og gratis parkering.
Hvordan er det å overnatte i Sortland?
De som reiser til Sortland, har nok av severdigheter og aktiviteter å velge mellom. I Sortland kan du velge mellom 16 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Sortland?
Blant severdighetene i storregionen finner du Gullesfjord, Meløya og Hurtigrutemuseet.
Hvordan er værsesongene i Sortland?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 11 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -1 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Sortland er 733 mm.

Nylige anmeldelser i Sortland

Flere reisealternativer