Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Sjusjøen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Sjusjøen

4 Roms Overnatting i Sjusjøen
Sjusjøen Setergrend, Ringsaker, Innlandet
Hent priser
0.97 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Sjusjøen
5 Roms Overnatting i Sjusjøen
Sjusjøen Setergrend, Ringsaker, Innlandet
Hent priser
0.9 km fra sentrum
5 Roms Overnatting i Sjusjøen
3 Roms Overnatting i Sjusjøen
Sjusjøen Setergrend, Ringsaker, Innlandet
Hent priser
0.88 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Sjusjøen
3 Roms Overnatting i Sjusjøen
Fjellstua, Ringsaker, Innlandet
Hent priser
1.12 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Sjusjøen
1 Roms Overnatting i Sjusjøen
Sjusjøen Setergrend, Ringsaker, Innlandet
Hent priser
0.9 km fra sentrum
1 Roms Overnatting i Sjusjøen
2 Roms Overnatting i Sjusjøen
Sjusjøen pihl 644, Ringsaker, Innlandet
Hent priser
1 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Sjusjøen
3 Roms Overnatting i Sjusjøen
Sjusjølia 31, Ringsaker, Innlandet
Hent priser
1.1 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Sjusjøen
3 Roms Overnatting i Sjusjøen
Kvandalsvei, Ringsaker, Innlandet
Hent priser
1.03 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Sjusjøen
4 Roms Overnatting i Sjusjøen
Sjusjølia 43, Ringsaker, Innlandet
Hent priser
1.07 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Sjusjøen
4 Roms Overnatting i Sjusjøen
Rømåsen, Ringsaker, Innlandet
Hent priser
0.91 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Sjusjøen
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Sjusjøen
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Sjusjøen

Hotell Sjusjøen: Sjusjøen er en innsjø og et hytteområde som ligger i Ringsaker kommune i Hedmark. Det er et viktig friluftsområde som er kjent for å ha en stabil vinter med mye snø. Bruker du Expedia når du skal ordne deg med hotell i Sjusjøen vil du få opp ett hotell i området, samt en rekke hoteller i den nærliggende byen Lillehammer. Med Expedia er du sikret et billig hotellrom i Sjusjøen.

Hotellet ligger sentralt plassert i området, og det har 3 stjerner. På hotellet er det en bar, restaurant og et forretningssenter, samt at hotellets gjester har tilgang til en badstue. Du har også tilgang på gratis parkering ved hotellet, så det er ikke noe problem å ankomme hotellet med bil.

Hotellet er designet for både fritidsreiser og forretningsreiser, og ligger flott plassert rett ved Sjusjøen. Det har 56 rom fordelt på 3 etasjer, og en varm og hyggelig atmosfære. På hotellrommene er det moderne bekvemmeligheter, som hårtørker og dusj. Hotellet er et ideelt valg dersom du er på jakt etter et sjarmerende, komfortabelt og bekvemmelig overnattingssted i Sjusjøen.

Litt mer om Sjusjøen

Det er på vinteren Sjusjøen er mest populært som feriested for norske turister, og da spesielt for alle som er glade i å gå på ski. Birkebeineren sin løype passerer Sjusjøen, noe som er et av områdets årlige høydepunkter. Det er også et alpinanlegg i området, som du kan lese mer om nedenfor.

Sjusjøen Skisenter

Sjusjøen Skisenter er paradis for alle som er glade i langrenn og alpin. Området ble i 2012 og 2013 kåret til Norges beste langrennssted, og det er kanskje ikke så rart med tanke på de 350 kilometerne med preparerte løyper i flott natur. Det er skiløyper både i skogen og på fjellet, noe som gir deg varierte muligheter. Løypene er godt skiltet, så du trenger ikke bekymre deg for å gå deg bort. Skisenteret har i tillegg 3 heiser og 7 nedfarter, der den lengste nedfarten er 2200 meter og har en fallhøyde på rundt 250 meter. De minste kan kose seg i de to barnebakkene, mens de litt eldre kan slå seg løs i terrengparken. Det er bade kafé, restaurant og muligheter for after-ski i sesongen, så det er nok av ting man kan kose seg med når heisene stenger for dagen.

Sjusjøen på sommerstid

Selv om Sjusjøen helt klart er mest populært som reisemål på vinterstid, er det også mye man kan finne på i området på sommerstid. Det er en rekke turstier man kan begir seg ut på i området, og man kan prøve fiskelykken i et av de mange tjernene. Sjusjøen Mountain Bike Park er et annet alternativ, som nok vil appellere til den mer eventyrlystne. Her er det en flott rundløype på 4,5 km man kan prøve ut, og det er muligheter for å leie utstyr dersom man ikke har med noe selv.

Hotellbestilling: Sjusjøen

Søk etter et hotell i Sjusjøen. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Sjusjøen ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Sjusjøen.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Sjusjøen. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Sjusjøen for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Sjusjøen. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Sjusjøen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Sjusjøen?
Basert på preferansene til Expedias kunder er 1 Roms Overnatting i Sjusjøen et av de beste overnattingsstedene i Sjusjøen. Andre alternativer for reisen din er blant annet 4 Roms Overnatting i Sjusjøen og 3 Roms Overnatting i Sjusjøen.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Sjusjøen hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste rombestillinger kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før ankomstdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i Sjusjøen.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Sjusjøen?
Det finnes mye å se og oppleve for reisende som drar til Sjusjøen. I Sjusjøen kan du velge mellom 45 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Sjusjøen?
Blant severdighetene i storregionen finner du Sjusjøen Skisenter, Nevra Ski og Hafjell Alpinsenter. Du finner også Hunderfossen familiepark og Lilleputthammer i området.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Sjusjøen?
De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 13 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Sjusjøen er 990 mm.

Nylige anmeldelser i Sjusjøen

Flere reisealternativer