Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Hafjell

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Hafjell

Hafjell Resort Jaertunet
Prisen er 2 434 kr per natt
0.75 km fra sentrum
Hafjell Resort Jaertunet
Hafjell Resort Alpin Apartments Solsiden
Prisen er 1 526 kr per natt
0.79 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (8 anmeldelser)

"Hyggelig og imøtekommende i resepsjonen. Med 3 barn fikk vi utdelt tegne saker og gratis is. Enkle og greie leiligheter. 5min. Kjøring fra Hunderfossen"…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019

Hafjell Resort Alpin Apartments Solsiden
Hafjell Resort Alpinlandsby Pluss
Prisen er 1 392 kr per natt
1.1 km fra sentrum
4/5Very Good! (2 anmeldelser)

"Like den umiddelbare nærheten til Lilleputt Hammer"…"

Anmeldelse skrevet 15. jun. 2019

Hafjell Resort Alpinlandsby Pluss
Hafjell Resort Alpin Apartments Sørlia
Prisen er 1 392 kr per natt
1.32 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (7 anmeldelser)

"Nøkkelen hentes på et annen hotell så ble en ekstra kjøretur, men ellers veldig bra"…"

Anmeldelse skrevet 19. aug. 2019

Hafjell Resort Alpin Apartments Sørlia
Clarion Collection Hotel Hammer
3.5 out of 5
Storgata 108 B, Lillehammer
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 390 kr per natt
13.95 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (429 anmeldelser)
Flott hotell med god mat inkludert

"Veldig fornøyd med dette hotellet. God atmosfære og hyggelige ansatte. Det at hotellet har frokost, ettermiddagskaffe og kaker og middag inkludert i prisen er veldig stort pluss. Masse god mat og noe å velge i for en hver. Vi testet også saunaen etter skitur. Vi kommer gjerne tilbake, et flott ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Clarion Collection Hotel Hammer
Hafjell Hotell
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 070 kr per natt
1.27 km fra sentrum
3.8/5Good! (351 anmeldelser)

"Hyggelig betjening, stille og rolig, rent og veldig god frokostbuffet."…"

Anmeldelse skrevet 21. feb. 2020

Hafjell Hotell
Scandic Hafjell
4 out of 5
Prisen er 801 kr per natt
1.21 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (563 anmeldelser)
topp frokost

"Koselig hotel med fantastisk bra frokost."…"

Anmeldelse skrevet 23. jan. 2020

Scandic Hafjell
Scandic Lillehammer Hotel
4 out of 5
Turisthotelvegen 6, Lillehammer
Prisen er 981 kr per natt
14.16 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (770 anmeldelser)
Alt fungerte supert

"Meget bra innsjekk , hyggelig betjening og topp opphold"…"

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2020

Scandic Lillehammer Hotel
11 Person Holiday Home in Øyer
Nermo Hotell
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 440 kr per natt
0.15 km fra sentrum
3.6/5Good! (54 anmeldelser)

"Leide 3-roms leilighet. Veldig fint, men ski in - ski out."…"

Anmeldelse skrevet 28. feb. 2017

Nermo Hotell
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Hafjell
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Hafjell

Hotell Hafjell: Hafjell er et fjell som ligger i Øyer kommune i Oppland. For turister er det Hafjell Alpinsenter som gjør dette fjellet så interessant. Hafjell er hovedsakelig et reismål om vinteren, selv om det er muligheter for downhillsykling på sommerstid. Bruk Expedia når du skal bestiller hotell til oppholdet i Hafjell, og du har gode muligheter til å finne et billig hotell i Hafjell.

Det er flere hoteller i området rundt Hafjell Alpinsenter, men dersom du vil bo så nære skianlegget som mulig velger du et hotell i Granrudmoen, tettstedet som ligger omtrent 1 km fra skianlegget. Vil du bo i en større by med et bedre hotellutvalg, er Lillehammer et alternativ.

Dersom du bare skal stå på ski under oppholdet ditt, kan det være greit å velge et hotell som ligger nær skianlegget. Har du derimot planer om å gå litt i fjellet kombinert med litt byliv, er nok et hotell i Lillehammer et bedre valg. Du kan velge mellom dyrevennlige hoteller, romantiske hoteller, spa-hoteller og luksushoteller.

Hafjell – opplevelser i fjellet

Hafjell er et fjell som strekker seg 1065 moh., og som ligger flott plassert midt i Norge. Det er et fjell som bruke av mange, både til å stå på ski, til flotte fotturer i fjellet, fantastiske sykkelturer i terrenget samt at det er mange hytter rundt om i fjellet. Mange kombinerer fjellet med et besøk til Hunderfossen Familiepark – hele Norges eventyrpark.

Hafjell Alpinsenter

Hafjell Alpinsenter ligger omtrent 15 km nord for Lillehammer, og er et av de største alpinanleggene i Norge. Det ble arrangert både slalåm og storslalåm i anlegget under OL i 1994, noe som sier litt om kvaliteten til dette anlegget. Anlegget åpnet i 1988, og i 1991 var utbyggingen i forbindelse med OL fullført.

Anlegget består av 30 løyper, som er betjent av 3 stolheiser, en gondolbane og 11 skitrekk. Det er også en terrengpark i Hafjell, og i 2013 ble den av DN kåret til Norges beste terrengpark. Senteret eies av Alpinco, det samme selskapet som også eier Kvitfjell Alpinanlegg. Fordelen med dette er at det går gratis skibuss mellom anleggene, en tur som tar omtrent 30 minutter.

Hafjell Bike Park

Selv om det er skikjørerne som dominerer i Hafjell på vinterstid, er det syklistene som benytter seg av området resten av året. Hafjell Bike Park er kjent som en av Norges aller beste arenaer for downhillsykling. Parken benytter seg av heisene til skianlegget, så man slippe den tunge sykkelturen oppover. Det er 14 løyper med kan sykle, og høydeforskjellen er på hele 830 meter. Det er forskjellige vanskelighetsgrad på løypene, så du trenger ikke være redd selv om du er nybegynner. Også de mer vågale har nok av teknisk krevende løyper de kan prøve seg på. Det er muligheter for å låne både sykkel og utstyr, så det at du ikke har utstyr selv er ingen hindring!

Hotellbestilling: Hafjell

Søk etter et hotell i Hafjell. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Hafjell ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Hafjell.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Hafjell. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Hafjell for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Hafjell. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Hafjell.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Hafjell?
Hafjell Hotell er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis parkering. Noen andre mulige valg basert på anmeldelser er blant annet Scandic Hafjell og Nermo Hotell.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Hafjell hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste rombestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før planlagt ankomst. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste alternativene i Hafjell.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Hafjell?
Scandic Hafjell er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering. Hafjell Hotell er også et bra valg for familieturen. Lilleputthammer er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Hafjell?
Nermo Hotell er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet golfbane og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for deg og kjæledyret ditt er Scandic Hafjell og Hafjell Hotell.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man vil bo nær skibakkene i Hafjell?
Basert på reisestatistikken vår er Nermo Hotell er et populært overnattingssted 3 stjerner, som er perfekt for en ferie om vinteren. et hotell kan blant annet friste med skimuligheter rett utenfor og gratis wi-fi. To andre gode valgmuligheter hvis du vil bo rett ved skiløypene, er Hafjell Hotell og Scandic Hafjell. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til Hafjell Alpinsenter.
Hva er det beste spahotellet i Hafjell?
Nermo Hotell er blant de beste spahotellene med golfbane, restaurant og bar/lounge. Hva med å koble av i badstuen? Scandic Hafjell er et annet populært spahotell i Hafjell.
Hvordan er det å overnatte i Hafjell?
Hafjell kan by på skimuligheter og spisesteder, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over fornøyelsesparken, underholdningstilbudet og barene. I Hafjell kan du velge mellom 10 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Hafjell?
Skigåing er en lokal aktivitet, og Hafjell Alpinsenter er verdt et besøk. Du bør også legge til Lilleputthammer på listen over ting du bør se.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Hafjell?
De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 13 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Hafjell er 990 mm.

Nylige anmeldelser i Hafjell

Flere reisealternativer