Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Ferie på Sardinia

Denne uavhengige italienske regionen er kjent for luksuriøse strender og vill, urørt natur. 

Den store middelhavsøya Sardinia har noen av Italias vakreste strender. De aller mest glamorøse havresortene finner du på østsiden av øya. Hvis du vil ha en litt annerledes opplevelse i løpet av din ferie på Sardinia, bør du utforske den urørte naturen. Her kan du finne avsidesliggende grotter, digre granittklipper og gamle ruiner etter de forskjellige sivilisasjonene som har levd her i århundrenes løp. 

Opplev Sardinias Costa Smeralda, eller Smaragdkysten. Du vil med en gang finne ut hvorfor denne destinasjonen er populær blant kjendiser og millionærer. Glitrende, hvit sand møter dypt, smaragdgrønt vann. Langs denne kyststripen finner du noen av Europas dyreste resorter.

Fiskehavnen Alghero har beholdt sin unike karakter til tross for populariteten blant turistene. Byen er også kjent som "Barcelonetta" (lille Barcelona) på grunn av den spanske atmosfæren. Byens flotte historiske sentrum er et av de best bevarte på Sardinia. I nærheten finner du også de flotte strendene Le Bombarde og Lazaretto.

Dra til øyas sentrum, en relativt urørt region som er kjent for flotte muligheter til å gå tur og titte på fugler. I disse avsidesliggende områdene har de fastboende fortsatt en tradisjonell livsstil, og mange familier livnærer seg fortsatt som gjetere. Nuoro, en av de største byene i innlandet, er et fint sted å stoppe på vei til den nærliggende fjellkjeden Gennargentu og regionens mindre byer og landsbyer.

Ikke gå glipp av de mystiske nuragiske kompleksene på forskjellige steder over hele øya. Disse forhistoriske ruinene ble bygget av den nuragiske sivilisasjonen, et samfunn som bare fantes på Sardinia mellom 1500 og 500 f.kr. Et av de største kompleksene er Nuraghe Su Nuraxi i landsbyen Barumini. Dette stedet står på UNESCOs verdensarvliste.

Juli og august er de travleste månedene på Sardinia. Reis til Sardinia utenfor hovedsesongen, for eksempel mellom april og juni eller september og oktober, for å unngå folkemengdene. På Sardinia finnes flyplassen Aeroporto-Cagliari-Elmas, som har gode flyforbindelser til Italia og resten av Europa. Det går an å reise rundt på øya med buss og tog, men offentlig transport kan være upålitelig. Vurder å leie en bil for å få bedre fleksibilitet.


De beste hotelltilbudene i Sardinia

Vis alle de 13 387 overnattingsstedene i Sardinia
Jazz Hotel 916 kr
Anmeldelse skrevet 18. jul. 2019
Mer informasjon
 
Jazz Hotel

Jazz Hotel

Via Degli Astronauti, 2, Olbia, OT
   
  4,6 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Flott hotell med god mat god service, men litt tett opp mot flyplassen. Aircondition virket ikke på rommet, men vi fikk da nytt rom.

  Aquadulci Hotel
  Anmeldelse skrevet 22. jul. 2014
  Mer informasjon
   
  Aquadulci Hotel

  Aquadulci Hotel

  Localita Capo Spartivento, Chia, Domus de Maria, CA
    
   4,6 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Hotellet er toppers. Bra beliggenhet med kort avstand til en flott strand. Tilstand, kvalitet, service er som det skal være. Av ting å være obs på så er man nødt til å ha bil, fordi hotellet ligger et godt stykke unna andre restauranter og butikker, og restauranten på hotellet hadde kun en fire retters ...

   Regina Margherita Hotel 1 015 kr
   Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019
   Mer informasjon
    
   Regina Margherita Hotel

   Regina Margherita Hotel

   Viale Regina Margherita 44, Cagliari, CA
     
    4,4 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Litt hard seng. God frokostbuffet. Hyggelig personale. De burde bytte ut plastglassene med glass, både på rommet og på frokostbuffeten.

    Sporting Hotel Tanca Manna
    Anmeldelse skrevet 2. jul. 2015
    Mer informasjon
     
    Sporting Hotel Tanca Manna

    Sporting Hotel Tanca Manna

    Loc Tanca Manna - Fraz Di Cannigione, Arzachena, OT
      
     3,4 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Middagsmenyen i hotellets restaurant er førsteklasses både i sammensetning og generelt valg, vanligvis tre retter å velge mellom i hver kategori (++ Forrett, Primo og sekondo), hvorav den ene er en vegetarrett + dessert. Full pensjon er ett godt alternativ. Personellet er meget hyggelige og positive. ...

     Hotel Santa Gilla 1 677 kr
     Anmeldelse skrevet 26. jul. 2014
     Mer informasjon
      
     Hotel Santa Gilla

     Hotel Santa Gilla

     Via Ustica 13, Loc. Residenza del Sole, Capoterra, CA
       
      4,2 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      God beliggenhet, 5 min til stranden, Supermarket i nærheten, bussstopp til Calgari15 min . Fantastisk personal (Ipolaria og Varlo). veldig behjelpelige, professionale, flinke. Maten på hotellet er OK. Basseng OK

      Hotel Oleandro 1 199 kr
      Anmeldelse skrevet 29. sep. 2019
      Mer informasjon
       
      Hotel Oleandro

      Hotel Oleandro

      Via Su Campidanesu 2, Villasimius
        
       4,3 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Ruhig gelegen, Frühstück war in Ordnung. Grosses Badezimmer aber keine Ablagefläche

       Sardegna Hotel, Suites & Restaurant 840 kr
       Anmeldelse skrevet 29. jul. 2018
       Mer informasjon
        
       Sardegna Hotel, Suites & Restaurant

       Sardegna Hotel, Suites & Restaurant

       Via Lunigiana 50, Cagliari, CA
         
        4,1 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Veldig fornøyd med rommet rent og ikke minst stort. God hjelp i resepsjonen ang buss og div vi lurte på. Ta buss 1eller 9 inn til byen. God mat på hoteles resturang

        Residence Buganvillea
        Anmeldelse skrevet 30. jul. 2018
        Mer informasjon
         
        Residence Buganvillea

        Residence Buganvillea

        Via Lido 77, Alghero, SS
          
         3,9 av 5
         0.0 av 5.0 Stjerner

         Hvis forventningene er lave, blir du positivt overrasket! God beliggenhet i forhold til strand og bysentrum. Det er en gåtur på ca 2 km etter strandpromenaden, men den er bare koselig. Hotellet har et hyggelig bassengområdet. Det er aircondition både i soverom og i oppholdsrom (velfungerende), og ...