Italia kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Reiser til Sardinia 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Sardinia med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Sardinia. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Oppdag områdene i Sardinia

Finn de beste områdene og bydelene i Sardinia for aktivitetene du liker best. Les mer om Sardinia

De mest populære hotellene i Sardinia

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Hotel Soleado
Hotel Soleado
4 out of 5
Via Lido 17-19, Alghero, SS
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 432 kr per natt fra 27. sep. til 28. sep.
3.8/5Good! (315 anmeldelser)
Greit hotell rett ved stranden

"Grei frokost og grei beliggenhet rett ved stranden."…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019

Hotel Soleado
Resort Grande Baia
Resort Grande Baia
4 out of 5
Localita Montepetrosu SS 125, Comune San Teodoro, San Teodoro, OT
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 765 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
3.9/5Good! (245 anmeldelser)
OK hotel, but not the food

"Nice and fresh hotel/resort, but boring suroundings.The local beach was OK, bot not so sandy and nice as expected. OK breakfast, but stay away from the dinner-restaurants! Expencive and food without taste. Thet do not even know the difference between beef and lamb! Order something we thaught would ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2017

Resort Grande Baia
Hotel Excelsior
Hotel Excelsior
4 out of 5
via Amendola 7, La Maddalena, OT
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 488 kr per natt fra 25. okt. til 26. okt.
4.5/5Wonderful! (351 anmeldelser)
Greit valg

"God service og fint hotell. Ligger rett v fergen, så utsikten er ikke akkurat magisk. Ellers svært kort avstand til alt. Frokosten var under middels."…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2014

Hotel Excelsior

Ferie på Sardinia

Denne uavhengige italienske regionen er kjent for luksuriøse strender og vill, urørt natur.  Den store middelhavsøya Sardinia har noen av Italias vakreste strender. De aller mest glamorøse havresortene finner du på østsiden av øya. Hvis du vil ha en litt annerledes opplevelse i løpet av din ferie på Sardinia, bør du utforske den urørte naturen. Her kan du finne avsidesliggende grotter, digre granittklipper og gamle ruiner etter de forskjellige sivilisasjonene som har levd her i århundrenes løp. 

Opplev Sardinias Costa Smeralda, eller Smaragdkysten. Du vil med en gang finne ut hvorfor denne destinasjonen er populær blant kjendiser og millionærer. Glitrende, hvit sand møter dypt, smaragdgrønt vann. Langs denne kyststripen finner du noen av Europas dyreste resorter.

Fiskehavnen Alghero har beholdt sin unike karakter til tross for populariteten blant turistene. Byen er også kjent som "Barcelonetta" (lille Barcelona) på grunn av den spanske atmosfæren. Byens flotte historiske sentrum er et av de best bevarte på Sardinia. I nærheten finner du også de flotte strendene Le Bombarde og Lazaretto.

Dra til øyas sentrum, en relativt urørt region som er kjent for flotte muligheter til å gå tur og titte på fugler. I disse avsidesliggende områdene har de fastboende fortsatt en tradisjonell livsstil, og mange familier livnærer seg fortsatt som gjetere. Nuoro, en av de største byene i innlandet, er et fint sted å stoppe på vei til den nærliggende fjellkjeden Gennargentu og regionens mindre byer og landsbyer.

Ikke gå glipp av de mystiske nuragiske kompleksene på forskjellige steder over hele øya. Disse forhistoriske ruinene ble bygget av den nuragiske sivilisasjonen, et samfunn som bare fantes på Sardinia mellom 1500 og 500 f.kr. Et av de største kompleksene er Nuraghe Su Nuraxi i landsbyen Barumini. Dette stedet står på UNESCOs verdensarvliste.

Juli og august er de travleste månedene på Sardinia. Reis til Sardinia utenfor hovedsesongen, for eksempel mellom april og juni eller september og oktober, for å unngå folkemengdene. På Sardinia finnes flyplassen Aeroporto-Cagliari-Elmas, som har gode flyforbindelser til Italia og resten av Europa. Det går an å reise rundt på øya med buss og tog, men offentlig transport kan være upålitelig. Vurder å leie en bil for å få bedre fleksibilitet.