Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Sanur Beach

God plass, vakkert blått vann og en landsby med avslappet atmosfære gjør denne stranden til en rolig oase i det ellers så travle Sør-Bali.

Geografisk sett ligger Sanur Beach mindre enn 15 km fra de sterke lysene fra Kuta Beach, men på andre måter ligger de milevis fra hverandre. Selv om det er et av Balis første hotellområder, har Sanur Beach og landsbyen klart å beholde sin avslappede, rolige atmosfære. Det gjør dette til et populært reisemål for familier og par i alle aldre.

Sanur Beach er kjent for sin vakre sandstrand, rolig blått vann og fantastiske soloppganger. Stranden er beskyttet av et korallrev og gir derfor ideelle badeforhold for familier med små barn. Ta en morgentur langs den 5 km lange strandpromenaden. Padle i kano, vindsurfe, fiske og snorkle, eller bli med en charterbåt og seil ut i horisonten.

Dykkere elsker de flotte dykkestedene i området, blant annet Nusa Penida og Nusa Lembongan. Noen dykkefirmaer har også programmer for å hjelpe barn og personer med funksjonshemminger til å oppleve livet under havoverflaten.

Landsbyen Sanur er liten, men har en avslappet atmosfære. Den har beholdt sin tradisjonelle balinesiske karakter. Det er mindre folk her, og roen og freden gjør den til en avslappende base etter en dag med opplevelser i regionen. Bo på luksushotell eller i en bortgjemt bungalow, og sov bare noen få skritt fra stranden. Nyt sjømaten på en av de mange lokale restaurantene.

Besøk Le Mayeur Museum som ligger rett på stranden for en dose med historie og kunst. Museet ligger i det som en gang var hjemmet til den belgiske kunstneren Adrien Jean Le Mayeur de Merpres. Han levde og malte her i over 20 år fra begynnelsen av 1930-årene. Museet drives nå av indonesiske myndigheter.

Noen få dager i juli hvert år finner Bali International Kite Festival sted i Sanur. Dette er et flott tidspunkt å besøke byen på, når himmelen er fylt med drager i alle størrelser og former og innbyggerne slapper av og har det gøy.


Sanur ligger ca. 20 minutter med bil fra sentrum av Denpasar, på østkysten av Sør-Bali.


Guide til Sanur-stranden


De beste hotelltilbudene i Sanur-stranden

Vis alle de 9 338 overnattingsstedene i Sanur-stranden
The Alantara Sanur by Pramana 498 kr
The Alantara Sanur by Pramana

The Alantara Sanur by Pramana

Jalan Tirta Ening, No. 12, Denpasar
   
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Dette hotellet med et spa ligger i nærheten av stranden og 3 kilometer unna Mertasari-stranden, Sanur-stranden og Pantai Karang-stranden. Sanur nattmarked ligger 2,4 kilometer unna.

  Klumpu Bali Resort 1 452 kr
  Klumpu Bali Resort

  Klumpu Bali Resort

  Jl. Kesari, No. 16B, Denpasar, Bali
    
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Dette resort-hotellet med et spa ligger i nærheten av stranden og 15 minutters gange unna Sanur-stranden og Pantai Karang-stranden. Dessuten ligger Mertasari-stranden og Sanur nattmarked kun 3 kilometer unna.

   Hyatt Regency Bali 1 255 kr
   Hyatt Regency Bali

   Hyatt Regency Bali

   Jl Danau Tamblingan 89, Denpasar, Bali
     
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Denpasar og 3 kilometer unna Sanur-stranden, Pantai Karang-stranden og Mertasari-stranden. Sanur nattmarked ligger 2,3 kilometer unna.

    Swastika Bungalows 417 kr
    Swastika Bungalows

    Swastika Bungalows

    Jl. Danau Tamblingan 128, Denpasar, Bali
      
     3.5 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet ligger i nærheten av stranden og 2 kilometer unna Sanur-stranden og Sanur nattmarked. Dessuten ligger Le Mayeur Museum og Mertasari-stranden kun 3 kilometer unna.

     Puri Santrian 867 kr
     Puri Santrian

     Puri Santrian

     Jalan Cemara 35, Denpasar, Bali
       
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Dette hotellet ligger ved stranden i Denpasar og 15 minutters gange unna Pura Blanjong, Det britiske æreskonsulatet og Frankrikes konsulat. Dessuten ligger Chiles æreskonsulat og Sanur-stranden kun 2 kilometer unna.

      Maya Sanur Resort & Spa 1 962 kr
      Maya Sanur Resort & Spa

      Maya Sanur Resort & Spa

      Jl. Danau Tamblingan No. 89M Batujimbar, Denpasar, Bali
        
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Dette hotellet ligger ved stranden i Denpasar og 10 minutters gange unna Sanur-stranden og Pantai Karang-stranden. Dessuten ligger Matahari Terbit strand og Double Six strand 20 kilometer unna.

       Griya Santrian 863 kr
       Griya Santrian

       Griya Santrian

       Jalan Danau Tamblingan 47, Denpasar, Bali
         
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Dette resort-hotellet, i sentrum, befinner seg ved stranden i Denpasar og 15 minutters gange unna Pantai Karang-stranden, Sanur-stranden og Sanur nattmarked. Dessuten ligger Mertasari-stranden og Bajra Sandhi-monumentet kun 5 kilometer unna.

        Parigata Resort & Spa
        Parigata Resort & Spa

        Parigata Resort & Spa

        Jl. Danau Tamblingan No. 87, Sanur, Denpasar, Bali
          
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Dette hotellet ved stranden ligger midt i hjertet av Denpasar, 0,2 kilometer unna Sanur-stranden og 2,8 kilometer unna Le Mayeur Museum. Dessuten ligger Bajra Sandhi-monumentet og Werdhi Budaya kunstsenter 10 kilometer unna.