Santa Ponsa

Reiseguide
Historiske Santa Ponsa er en perfekt sommerdestinasjon: uberørte strender, blått hav, flotte golfbaner, fornøyelsesparker og fascinerende arkeologiske utgravninger.

Hvis du reiser til Santa Ponsa, kan du koble av fra den daglige rutinen og lade opp batteriene. Santa Ponsa har attraksjoner for enhver smak og slutter aldri å forbause. Byen er et viktig sted i spansk historie, ettersom det var hit kong Jaime I kom for å starte erobringen av Mallorca.

Santa Ponsa er en veldig populær badedestinasjon, noe som reflekteres i det brede utvalget av vannsportsaktiviteter som tilbys ... fra avslappede cruise i bukten til vannski og paraseiling. Mens golfelskere kan tilbringe dagene med sin favorittsport på byens utmerkede baner.

På en langweekend i Santa Ponsa vil du kunne nyte dager med sport, utendørsaktiviteter, hvile og god mat i et uovertruffent miljø. Byen er dessuten kjent for sitt livlige natteliv. Skal du reise til Santa Ponsa, vil du også ha et bredt utvalg av fritidsaktiviteter å velge blant.

Og kulturhistorie har også sin plass på dette lille feriestedet. Blant annet finner du det historiske minnesmerket Cruz de la Conquista de Jaime I. Dette imponerende monumentet med et kors på toppen ble bygget i 1929 for å feire syvhundreårsdagen for erobringen av Mallorca, og tilbyr vakker utsikt over hele kysten. Mens i den arkeologiske parken, Puig de Sa Morisca, som ligger på en høyde, kan du lære alt om jernalderens talayotiske kultur.

Hvis du flyr til Mallorca eller ankommer med båt, er det lett å ta seg videre til Santa Ponsa. Det er flere busslinjer som forbinder sentrum av Palma, havnen og flyplassen med byen. Det kan være en god ide å se etter en pakkereise til Santa Ponsa, slik at du kan bestille hotell og reise sammen. Begynn planleggingen i dag!

Iberostar Selection Jardín del Sol Suites - Adults Only
Iberostar Selection Jardín del Sol Suites - Adults Only
4 out of 5
Huguet de's Far, s/n, Calvia, Mallorca, 7180
Prisen er 1 378 kr per natt fra 16. okt. til 17. okt.
Hvis du bor på dette hotellet ved stranden i Calvià, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 3 utendørsbassenger og 2 restauranter. ...
4,5/5 Wonderful! (950 anmeldelser)
All in all great
"A great stay, with good food, scenery and nice room. The only downside was that the walls could be a little to thin and we could hear our neighbors…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2022

MSH Mallorca Senses Hotel, Santa Ponsa - Adults Only
MSH Mallorca Senses Hotel, Santa Ponsa - Adults Only
4 out of 5
C Lisboa 4, Santa Ponsa, Calvia, Mallorca, 7180
Prisen er 876 kr per natt fra 14. okt. til 15. okt.
Hvis du bor på dette hotellet ved stranden i Calvià, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 4 utendørsbassenger og et spa med ...
4,4/5 Wonderful! (271 anmeldelser)
Flott hotell med perfekt beliggenhet.
"Flott hotell med perfekt beliggenhet. Hyggelig personale både i resepsjon og rengjøringspersonale. Oppgradert rom med en sjelden deilig dusj. God mat både under frokost og middag. Kan anbefales 😊"

Anmeldelse skrevet 7. jul. 2022

H10 Casa del Mar
H10 Casa del Mar
4 out of 5
Gran Via del Puig Major, 2, Santa Ponsa, Calvia, Mallorca, 07180
Prisen er 957 kr per natt fra 25. okt. til 26. okt.
Hvis du bor på dette hotellet ved stranden i Calvià, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 2 utendørsbassenger og 2 bassengbarer. ...
4/5 Very Good! (393 anmeldelser)
"Beliggenheten til hotellet er veldig bra. Vi var familie på 5 fordelt på 2 rom. Hotellet er bra men rommene holdt ikke den standarden man kan forvente. Air condition virket ikke på de rommene vi fikk og de klarte heller ikke å fikse det så nettene ble meget varme. Resepsjonen sa de skulle fikse det ..."

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2017

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Aparthotel Holiday Center
Aparthotel Holiday Center
3.5 out of 5
C/. Ramon de Moncada 40 (Santa Ponsa), Calvia, Balearic Islands, 7180
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med familievennlig profil i Calvià, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost ...
4,3/5 Excellent! (142 anmeldelser)
Helt ok hotell. Relativt billig.
"Helt ok hotell. Ligger ikke langt fra stranda som passer godt for små barn. Stille og rolig. Kort vei til Palma, diverse severdigheter, samt andre strender, for de som har bil. Et stort minus at sengene ikke var særlig gode å ligge på. Hadde vært fordelaktig med aircondition også på soverommet i ..."

Anmeldelse skrevet 9. jul. 2019

Apartamentos Sun Beach
Apartamentos Sun Beach
3 out of 5
Ramón de Moncada 25, Santa Ponsa, Calvia, Balearic Islands, 7180
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Calvià, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en døgnåpen resepsjon og ...
4,2/5 Very Good! (154 anmeldelser)
"Bra utstyrt leilighet. God aircondition. Rent. Sentralt. Mye liv i gata, men leilighet har soverom på baksiden."

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019

MAC Surfing Playa
MAC Surfing Playa
2 out of 5
C/ Rey Jaime I, 83, Santa Ponsa, Calvia, Mallorca, 07810
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Calvià. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et barnebasseng og parkeringsplasser. Gjestene sier i anmeldelsene ...
4,1/5 Very Good! (168 anmeldelser)
Anbefales
"Veldig bra! Rolig sted med kort vei til Strand, sentrum og turområder."

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke

Aktiviteter

Byer nær Santa Ponsa