Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Samana

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Samana

Bahia Principe Luxury Cayo Levantado - All Inclusive
4 out of 5
Isla De Cayo Levantado, Samana, Samana
Hent priser
7.43 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (266 anmeldelser)

"The people were so happy. Everything was clean. I highly recommend for a bit older people. Not much to do for younger once and no entertainment. The food was great, but I must say that I expected better. It was great, but not a wow."…"

Anmeldelse skrevet 13. mar. 2020

Bahia Principe Luxury Cayo Levantado - All Inclusive
Bahia Principe Grand Cayacoa - All Inclusive
4.5 out of 5
Loma De Puerto Escondiao, Samana, Samana
Hent priser
0.64 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (369 anmeldelser)

"Bra opphold på hotellet! Fine rom, veldig god mat, hyggelig og imøtekommende personale. Anbefales! Litt lite område og aktiviteter sammenlignet med andre resorts"…"

Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019

Bahia Principe Grand Cayacoa - All Inclusive
Hotel Bannister by Mint
4.5 out of 5
Carretera Sanchez-Samana, Km 5, Samana, Samana
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 652 kr per natt
2.14 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (209 anmeldelser)
Luxus!

"Helt fantastisk hotell med nydelige faciliteter. Dersom du er ute etter avslappende dager med ren luxus, så er dette plassen! Anbefales på det sterkeste."…"

Anmeldelse skrevet 13. apr. 2019

Hotel Bannister by Mint
Blue Bay Vacation Rentals at Vista Mare
3.5 out of 5
Los Cacaos, Samana, Samana
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 196 kr per natt
9.65 km fra sentrum
Blue Bay Vacation Rentals at Vista Mare
Casa Docia Samana
3 out of 5
Calle Theodore Chasereaux, Samana, Samaná
Prisen er 378 kr per natt
0.45 km fra sentrum
3.6/5Good! (7 anmeldelser)

"Très beau balcon au deuxième. Les chambres sont simple et ont tout ce que les gens ont de besoin."…"

Anmeldelse skrevet 17. mar. 2020

Casa Docia Samana
El valle Lodge
2.5 out of 5
Carretera el valle km1, Samana, Samaná
Hent priser
6.33 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (3 anmeldelser)

"The best place in the world they take care of you like you are family"…"

Anmeldelse skrevet 22. mar. 2020

El valle Lodge
? Paradise ? Retreat ? Fred ? Avslapning ?
Carretera Samana, Xelite Vista Mare, Samana, Samana (province)
Prisen er 1 853 kr per natt
9.64 km fra sentrum
? Paradise ? Retreat ? Fred ? Avslapning ?
Nydelig 3 br, 3 bad Leilighet med Spektakulær Utsikt med Utsikt Over Samana Bay, Basseng
Calle Teodoro Chaseraeux, Apartmentos Del Cerro #A3, Samana, Samana (province)
Prisen er 1 785 kr per natt
0.66 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (4 anmeldelser)
My Family stay.

"Great location !!!!"…"

Anmeldelse skrevet 22. feb. 2020

Nydelig 3 br, 3 bad Leilighet med Spektakulær Utsikt med Utsikt Over Samana Bay, Basseng
Samana Tropical Village
2.5 out of 5
Autopista Nagua, Diagonal a Puerto Bahía, Samana, Samana
Hent priser
0.99 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (8 anmeldelser)

"The owner Dario already greeted us at the parking lot and took us to the check-in. As it was my husband's birthday and the property was not fully packed we were granted a room-upgrade which was awesome! The bamboo house was fantastic and just sitting on the porch and listening to nature and looking ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Samana Tropical Village
Hacienda Cocuyo
3 out of 5
Carretera Samana Palmilla km 5, Monte Rojo, Samana, Samana
Prisen er 948 kr per natt
4.23 km fra sentrum
Hacienda Cocuyo
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Samana
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Samana

Hotell Samana: Drømmer du om et bortgjemt reisemål for din neste tropiske ferie? Er du klar for å føle den varme sanden kile mellom tærne i Samana? Denne drømmeprovinsen i Den dominikanske republikk har massevis av vakre strender, bølgende fjell og stille grotter. Siden Christopher Columbus oppdaget det i 1493, har dette stedet hatt en relativt lav profil. Selv om mange vakre feriesteder og hoteller i Samana ligger på rekke og rad langs lagunene som er omgitt av palmer, er stedet fortsatt preget av mystikk og isolasjon. Drikk kaffe i en europeiskinspirert søylegang mens tusenvis av knølhvaler leker i det fjerne. Dans til merengue-musikk under den ravgule månen. Nyt smaken av kokos i drinken mens de salte bølgene fra Atlanterhavet masserer huden. Expedia gir deg smaken på en ny måte å bestille ferien din på. Følg våre fotspor i sanden for å lære hvordan du kan planlegge den beste ferien noen gang.

Livet er som en sang i Samana

Naturen snakker for seg selv i Samana. Lytt til sangene fra den myke brisen som danser mellom de mange kokospalmene. Hør pusten av flaggermusene som sover inne i de eksotiske grottene. Nyt lyden av det lette regnet som danser på stråtaket til en romantisk strandhytte. Hovedgatene er fulle av fargerike bygninger og enkle attraksjoner. Møt den vennlige lokalbefolkningen på markeder under den daglige rusleturen.

Perfekt vær og flotte hoteller i Samana

Med en gjennomsnittlig årstemperatur på 25 grader er denne delen av Karibia et av verdens mest perfekte reisemål. Det blir noe kjøligere temperaturer i Samana i desember, januar og februar. Mens snøen faller i resten av verden, er vinteren et perfekt tidspunkt for et besøk til disse vakre strendene. Luftfuktigheten er noe større mellom mai og november. Bo på et av hotellene i Samana for å oppleve luksus, ferske kokosdrinker og utsikt over de turkise bølgene hele året.

Aktiviteter i paradis

Hvordan tilbringes tiden i dette skjulte paradiset? Denne delen av Den dominikanske republikk er nesten blottet for turistattraksjoner, og dermed er det avslapping som står øverst på timeplanen. Playa Moron, Playa Bonita og Playa Madama er populære strender. Det er også mulig å ta en spennende hesteutflukt eller bli kjent med lokalhistorien i Taino Park. Ekskursjoner til Bacardi Island er også populært. Kjør til øyas hovedstad via den praktiske motorveien som knytter sammen Samana og Santo Domingo.

Bestill billig overnatting på Best Samana Hotel

Klar til å slappe av uten å sprekke budsjettet? Bruk våre eksklusive rabatter til å kombinere overnattingssted med flyreise til Samana. Våre reiseeksperter er her for å vise deg hvordan du kan bruke våre lukrative avtaler for å få billig hotell i nærheten av de beste lokale strendene. Bruk litt tid i paradis ved å sjekke ut de fantastiske rabattene på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Samana?
Mahona Bed & Breakfast er høyt rangert av Expedia-reisende. Et B&B-hotell kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er B&B La Isleta Apart Hotel og Bahia Principe Luxury Cayo Levantado - All Inclusive også bra valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Samana hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste rombestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan du kanskje avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i Samana.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Samana?
Basert på anmeldelser er Hotel Residence Playa Colibri et populært overnattingssted med 3,5 stjerner. et leilighetshotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokost og gratis wi-fi. To rimelige alternativer er Costarena Beach Hotel og Hotel Residencia del Paseo.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man reiser med barn til Samana?
Castillo Romano er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et B&B-hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et utendørsbasseng og vaskeritjenester. Andre alternativer for familieturen er Bahia Principe Luxury Cayo Levantado - All Inclusive og Hotel La Tortuga. Attraksjoner som Samana Zipline og Marine Life Experience, Cayo Levantado passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk ferie i Samana?
Hotel Bannister by Mint er et overnattingssted 4,5 stjerner. en resort er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med tekjøkken på rommet og spa med full service.
Hva er det beste overnattingsstedet med alt inkludert i Samana?
Bahia Principe Grand Cayacoa - All Inclusive er et overnattingssted 4,5 stjerner, der alt er inkludert. et overnattingssted kan dessuten friste med 4 restauranter samt 3 utendørsbassenger – og er en favoritt blant Expedia-reisende. Andre valgmuligheter for ferien er Bahia Principe Luxury Samana - Adults Only - All Inclusive og Viva Wyndham V Samana - All-Inclusive Resort, Adults Only.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Samana?
Casa Fiore er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. en villa kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en båthavn og kjøkken på rommet. Noen andre alternativer for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Casita Playa Coson og Hotel Alisei.
Hva er det beste hotellet hvis du skal på strandferie i Samana?
Mahona Bed & Breakfast er et populært overnattingssted 3,5 stjerner og strand i nærheten. en resort kan dessuten friste med et utendørsbasseng og et spa med full service. Andre valgmuligheter for strandferien er Viva Wyndham V Samana - All-Inclusive Resort, Adults Only og Sublime Samana Hotel & Residences. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Cayo Levantado strand eller Rincon strand.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Samana?
Sublime Samana Hotel & Residences har 4,5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og 2 barer. Bahia Principe Grand Cayacoa - All Inclusive og Hotel Bannister by Mint er også to eksklusive overnattingssteder for ferien din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Samana?
Bahia Principe Luxury Samana - Adults Only - All Inclusive er et overnattingssted 3,5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et overnattingssted kan blant annet friste med både privat strand og 5 restauranter. Hvis du er på jakt etter et boutique-hotell, kan du også ta en titt på Hotel La Tortuga.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Samana?
Samana har strender, som de besøkende liker godt. Avslappende omgivelser og en bortgjemt beliggenhet er også noe av det som trekker folk til byen. Noen av byens mest populære attraksjoner er Cayo Levantado, Samana-bukten og Cayo Levantado strand. I Samana kan du velge mellom 578 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Samana?
Blant byens kulturattraksjoner finner du Haitian Caraibes kunstgalleri og Samana hvalmuseum. Attraksjoner som Samana Zipline og Marine Life Experience, Cayo Levantado er moro for både store og små. Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet strender og steder som Cayo Levantado, Samana-bukten og Cayo Levantado strand.

Nylige anmeldelser i Samana

Flere reisealternativer