Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Leiligheter i Røros

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Leiligheter i Røros 

3 Roms Overnatting i Røros
Skarpsnoveien 11, Røros, Trøndelag
Hent priser

Denne leiligheten ligger i Røros og 10 minutters gange unna Lysgaard Keramikk og Røros kirke. Roros Church ligger 0,9 kilometer unna. Røros togstasjon ligger ...

3 Roms Overnatting i Røros
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Røros
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Røros

Bergstadens Hotel

Bergstadens Hotel

3.5 out of 5
Osloveien 2, Røros
Prisen er 1 040 kr per natt fra 27. sep. til 28. sep.
3.8/5Good! (597 anmeldelser)

"Sentralt plassert i Røros. Gratis parkering nær hotellet. Kort vei til severdigheter. Rommene trenger oppussing. Det var teppegulv på rommet. Frokosten var veldig bra."…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2020

Bergstadens Hotel
Roros Hotell

Roros Hotell

4 out of 5
An-Magrittsveien 48, Røros
Prisen er 1 300 kr per natt fra 27. sep. til 28. sep.
4.3/5Excellent! (456 anmeldelser)

"Plassering;god parkering ,hadde med hund , var fint opplegg for den , flott frokost"…"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2020

Roros Hotell
Vertshuset Røros

Vertshuset Røros

3 out of 5
Kjerkgata 34, Røros
4.3/5Excellent! (437 anmeldelser)

"Veldig koselig og fint hotell med hyggelig betjening. Skal jeg til Røros igjen er dette hotellet en selvfølge!"…"

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2020

Vertshuset Røros
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det å bo i leilighet i Røros?
Du kan velge mellom 8 hoteller og andre overnattingssteder i Røros. Det er ikke så mange av dem som er leiligheter, men vi vil gjerne hjelpe deg med å finne lignende overnattingssteder. Når du ser etter et sted å bo på Expedia, kan du bruke filtrene til å finne fasiliteter som kjøkken eller vaskemaskin, bekvemmeligheter man ofte finner i leiligheter. Du kan også søke etter lignende overnattingssteder som ferieboliger, hytter eller gjestehus. Hvis du er glad i kulinariske opplevelser, bør du utforske spisestedene mens du er i området.
Frister det mer å bo i en leilighet fremfor på et hotellrom?
En leilighet gir deg muligheten til å kunne lage dine egne måltider. I tillegg pleier de å være større enn tradisjonelle hotellrom. En leilighet er et godt alternativ for de som reiser alene og ønsker å planlegge utfluktene sine i ro og fred, men også for familier som ønsker å føle seg som hjemme.
Hvilken leilighet bør jeg leie for oppholdet mitt i Røros?
Dette er noen av våre reisendes favorittleiligheter i området: 3 Roms Overnatting i Røros: I Røros, 17,4 km fra hjertet av Røros. Funäs Ski Lodge: ligger 42,4 km unna i I Funäsdalen. Byr på både wi-fi og eget spiseområde. Det er dessuten parkering (uten ekstra kostnad) og vaskeritjenester på stedet. Fjällstugan: ligger i I Bruksvallarna, 36,9 km unna. Kan friste med privat boblebad, vaskemaskin/tørketrommel og balkong eller terrasse. Det er dessuten parkering (uten ekstra kostnad) og vaskeritjenester på stedet.
Hva slags vær kan jeg forvente når jeg skal til Røros?
Selv om været bare er én faktor, kan det virkelig påvirke reiseplanene hvis du skal bli i Røros en stund. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 10 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -8 °C. De mest snørike månedene i Røros er februar, april, mars og januar. I løpet av denne perioden faller det i snitt 277 cm snø hver måned.
Hvilke attraksjoner og severdigheter bør jeg besøke i Røros?
Spisestedene er noe av det Røros er mest kjent for. Lysgaard Keramikk er en av de kulturelle attraksjonene i området, mens Roros Church passer fint for familier. Andre severdigheter i byen som du kan besøke, er blant annet Olavsgrunna kobbergruve og Røros kirke.
Hvordan er det best å komme seg til og rundt i Røros?
Har du informasjon om transportmulighetene, kan du spare tid når du kommer frem. Fly til Roros (RRS), som ligger 19,3 km unna. Hvis du vil se deg rundt i området, kan du ta toget fra Røros togstasjon eller Glåmos togstasjon.