Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Riga

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Riga

Finn de beste områdene og bydelene i Riga for aktivitetene du liker best. Les mer om Riga

Hoteller i Riga

Hotel Valdemars
3 out of 5
K. Valdemara iela 23, Riga
Hent priser
1.02 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (263 anmeldelser)

"Veldig hyggelig betjening. God frokost og pluss for gratis kveldsmat også. Litt slitne rom og veldig varmt."…"

Anmeldelse skrevet 5. nov. 2019

Hotel Valdemars
Radisson Hotel Old Town Riga
4.5 out of 5
Zigfrida Annas Meierovica Blvd. 10, Riga
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 518 kr per natt
0.34 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (562 anmeldelser)
Anbefaler hotellet.

"Veldig koselig hotell med flott beliggenhet ift gamlebyen og alle severdigheter. Anbefaler gjerne."…"

Anmeldelse skrevet 5. des. 2019

Radisson Hotel Old Town Riga
Hilton Garden Inn Riga Old Town
3.5 out of 5
Grecinieku 25 Riga, Riga
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 614 kr per natt
0.18 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (61 anmeldelser)

"Hyggelig personalet, fantastisk renhold, flotte rom, veldig god frokost, fantastisk beligenhet. Kort sagt perfekt."…"

Anmeldelse skrevet 14. mar. 2020

Hilton Garden Inn Riga Old Town
Park Inn by Radisson Residence Riga Barona
4 out of 5
40A Krisjana Barona Street, Riga
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 682 kr per natt
1.21 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (130 anmeldelser)

"Vi var på hotellet i 3 netter og hadde det helt supert! God plass, alt du trenger på kjøkken et, romslig bad, stilig interiør. Veldig bra beliggenhet med butikker, restauranter og trikken rett utenfor."…"

Anmeldelse skrevet 7. okt. 2019

Park Inn by Radisson Residence Riga Barona
Wellton Riga Hotel & SPA
4.5 out of 5
Valnu street 49, Riga
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 973 kr per natt
0.41 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (1,149 anmeldelser)

"Fint hotell, god massasje, flott frokost"…"

Anmeldelse skrevet 24. jan. 2020

Wellton Riga Hotel & SPA
Wellton Centrum Hotel & Spa
4 out of 5
33 Kaleju Street, Riga
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 466 kr per natt
0.32 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (1,262 anmeldelser)

"Personalet i resepsjonen var alltid imøtekommende og blide. Fikk ved ankomst lov å sjekke inn tidlig, og pga VIP medlem, mottok jeg kupong på 20% rabatt på alle SPA-behandlinger. Spa behandlingen vi fikk var også utmerket. Rommet var stort nok og ryddig. Beliggenheten er veldig sentralt og det finnes ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. mar. 2020

Wellton Centrum Hotel & Spa
Wellton Riverside SPA Hotel
4 out of 5
11. Novembra Krastmala, 33, Riga
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 488 kr per natt
0.39 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (516 anmeldelser)
Flott hotell med sentral beliggenhet.

"Flott og rent hotell beliggende veldig sentralt til gamlebyen. Veldig fin frokost. Hotellbaren var hyggelig med mulighet for å kjøpe forskjellige matretter. SPA avdelingen var kjempefin hvor man fikk følelsen av litt luksus, eneste minus her var lekende barn med dykkebriller. Ikke det vi forventet ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2020

Wellton Riverside SPA Hotel
Pullman Riga Old Town
5 out of 5
24 Jekaba Street, Riga
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 629 kr per natt
0.38 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (283 anmeldelser)
Fint hotell med god beliggenhet.

"Fint hotell, men litt upraktisk med vask i rommet. Room service hadde pizza og hamburger på menyen, men fikk melding om at det var tomt for pizza da vi forsøkte å bestille. Treningsrommet var lite, men hadde basic utstyr. Det var imidlertid veldig varmt, da AC ikke fungerte effektivt. Svømmebassenget ..."…"

Anmeldelse skrevet 21. mai 2019

Pullman Riga Old Town
Old City Boutique Hotel
4.5 out of 5
10 Teatra Street, Riga
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 287 kr per natt
0.23 km fra sentrum
3.9/5Good! (996 anmeldelser)
God beliggenhet, rent og trivelig

"Vi var to venninner som dro sammen. Bestilte hver vår seng og fikk det. Store senger, men madrassene var ganske harde. Ellers var rommet stort, med fint bad. Stille og rolig område, så vi sov godt. Hotellet lå utrolig sentralt med gåavstand til alt. Frokost inkludert. Helt enkel mat. Vi hadde det ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. okt. 2019

Old City Boutique Hotel
Tallink Hotel Riga
4 out of 5
Elizabetes 24, Riga
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 577 kr per natt
0.87 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (994 anmeldelser)
Nice hotel, but "boring" surroundings

"The hotel is nice, well maintained and comfortable, but quite "standard". The surroundings are old and less maintained buildings pluss some open lots that probably will be buliding sites quite soon. Close to railway station, walking distance to old town."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Tallink Hotel Riga
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Riga
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Riga

Hotell Riga: Riga er hovedstaden i Latvia og ligger flott til ved kysten av Østersjøen. Her finner du alt fra rimelige spa- og hotelltilbud til unike kulturopplevelser. Kankje kan det vise seg å være en god idé å reise hit på kjærestetur. I Riga kan du nemlig kombinere kvalitet med lave priser. Finn for eksempel et billig hotell med en deilig spa-avdeling hvor du og din kjære kan nyte litt kvalitetstid sammen. Er det kulturelt påfyll du er ute etter kan du også enkelt finne et hotell i nærheten av en av Rigas severdigheter. En av disse er Gamlebyen som er fra Middelalderen og vel verdt et besøk dersom du er typen som setter pris på historie og kultur. Den står blant annet på Unescos verdensarvliste, og er et syn du sent vil glemme. Generelt er det ikke vanskelig å finne gode og billige hoteller i Riga, og mange føler de får god valuta for pengene når de besøker byen. En hotellweekend utenfor Norge trenger med andre ord ikke å koste skjorta!

Mange fine og billige hoteller i Riga ligger nede ved vannet, på den ene eller andre siden av elven Daugava. Du finner også billige hoteller midt i de sentrale strøkene, som er et godt utgangspunkt for videre sightseeing.

Spahoteller i Riga

Riga har drøyt 700 000 innbyggere, og lokalbefolkningen er like glad i å gå på spa som turistene. Derfor finnes det mange steder å velge mellom. Du kan booke hotellrom på flere av stedene for å bo på samme sted som du nyter massasjer og behandlinger. Mange drar på høstferie til Riga, for å gå på spa og lade batteriene før vinteren, men en reise til Rigakan inneholde mye mer. Hvis du vil leie bil i Riga er dette mulig, og du kan for eksempel kjøre utenfor bykjernen og besøke en av de vakre strendene.

Historisk liv og røre rett utenfor ditt hotell i Riga

Selv om byen er større enn Oslo, oppleves den av mange som ganske kompakt – og er full av historie. Byen er delt inn i tre bydeler, hvor Gamlebyen i midten utgjør den historiske kjernen. Når du flyr til Riga er det nesten obligatorisk å gå rundt i byen og bare nyte den historiske atmosfæren. Byen ble grunnlagt på 1200-tallet og flere av bygningene står igjen fra denne tiden. Når du har bestilt et hotellrom sentralt i byen, er det aldri langt å gå til en historisk bygning. Underveis i jakten på både store og små kulturskatter, trenger du heller aldri å gå sulten. Gamlebyen er full av hyggelige fortausrestauranter og steder å ta en pust i bakken.

Restauranter og uteliv i Riga

Det er ikke vanskelig å bli mett i Riga. Du finner mat fra alle verdenshjørner, men lokale spesialiteter er også verdt å prøve. Byen har mange restauranter i Middelalder-stil som passer godt til de gamle omgivelsene. Mat og drikke har gunstige priser i Riga, og du kan spise en bedre middag til prisen av en gjennomsnittlig pizza hjemme i Norge. Generelt er det er mye kjøtt og fisk på tallerkenene, lokalt øl til måltidet og rause porsjoner som gjør deg mett. Vanlig tilbehør til maten er surkål og poteter, og en av matspesialitetene er kald rødbetsuppe. Generelt finner du mye tradisjonell bondekost, men Riga henger også med på trendene. Hvis du etter middagen vil utforske nattelivet, finner du en god blanding av brune puber og nattklubber. Ølbrygging har tradisjoner tilbake til forhistorisk tid, og du finner mange steder som serverer øl fra eget bryggeri. En spesialitet du bør prøve er Riga Black Balsam, en brennevin med smak av mange forskjellige utrer, røtter og bær.

Andre severdigheter i Riga

Riga rommer flere spennende kulturopplevelser. For eksempel kan du besøke den latviske nasjonalopera, eller ta med hele familien på Riga Cirkus, det eneste permanente cirkuset som fins i de baltiske landene. Forestillingen foregår i en bygning som ble bygget helt tilbake i 1888, så her kombineres gammel historie med kulturell underholdning for både store og små.

Hotellbestilling: Riga

Når du leter etter et hotell i Riga kan det være til hjelp å bruke en, eller fler av Expedias metoder. Uansett hvilken type hotell og prisklasse du ønsker kan du finne et passende overnattingsalternativ på et hotell i Riga ved å følge en av metodene nevnt nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det området i Riga du foretrekker å bo i.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Riga. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enklere hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Riga for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Riga?
Neiburgs Hotel er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 4,5 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Det tar dessuten bare 13 minutter å gå til Riga hovedmarked. Ifølge anmeldelser fra reisende er Villa Joma Hotel og Hilton Garden Inn Riga Old Town også bra valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Riga hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste rombestillinger kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne gode tilbud i Riga.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Riga?
Basert på anmeldelser er A1 Hotel et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en bar. To budsjettvennlige alternativer er Rixwell Gertrude Hotel og Apart Hotel TOMO.
Hva er det beste hotellet hvis man reiser med barn til Riga?
Rija Domus Hotel er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet vaskeritjenester og gratis wi-fi. Noen andre alternativer for reiser med barn er Primo Hotel og Hotel Baltvilla. Attraksjoner som Riga zoologiske hage og Livu Akvaparks passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for par i Riga?
Grand Palace Hotel - The Leading Hotels of the World er et overnattingssted 5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med romservice døgnet rundt og badekåper. Andre valgmuligheter for en reise med din bedre halvdel er AVALON HOTEL & CONFERENCES og Hotel Bergs - Small Luxury Hotels of the World.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Riga?
Hotel Baltvilla er et hundevennlig overnattingssted. et hotell kan blant annet friste sine menneskelige gjester med spa med full service og gratis wi-fi. Ala Hotel - Hostel er også en valgmulighet hvis du skal ha med kjæledyret ditt.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Riga?
Neiburgs Hotel er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med 3 innendørsbassenger og gratis frokostbuffé. To andre alternativer for strandferien er Villa Joma Hotel og Boutique Spa Hotel Pegasa Pils. Liker du deg ved vannet, kan du ta turen til Jūrmala strand.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Riga?
Neiburgs Hotel har 4,5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og spatjenester. Old City Boutique Hotel og Radisson Hotel Old Town Riga er også to eksklusive overnattingssteder for reisen din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Riga?
Hotel Bergs - Small Luxury Hotels of the World er et overnattingssted 5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. Hotel Justus og Boutique Hotel KRISTOFS er to andre boutique-hoteller.
Hva er det beste overnattingsstedet i Riga for å utforske historiske attraksjoner?
Basert på vår reiseekspertise er Metropole Hotel by Semarah et hotell med 4 stjerner, bar og gratis wi-fi, og er perfekt for historieentusiaster som bestiller på Expedia. Noen andre alternativer i nærheten av historiske severdigheter er Tallink Hotel Riga og St. Peter’s Boutique Hotel. Du kan også besøke kjente landemerker som St. Peters kirke, Den store gildehallen og Melngalvju nams (Svarthodenes hus).

Nylige anmeldelser i Riga

Flere reisealternativer