Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Riga

Leiebil Riga

Bilutleie Riga – Mange nordmenn drar på weekendtur eller en lenger ferie til Riga, en by som har økt i popularitet som feriemål de siste årene. Det kan være veldig greit å ha tilgang til leiebil i Riga, så du enkelt kan komme deg rundt til de forskjellige attraksjonene samt til utkanten av byen.

Når du har bestemt deg for å leie bil i Riga, er det neste spørsmålet hvordan du får tak i en leiebil til en gunstig penge. Det er her søkeverktøyet til Expedia kommer inn. Det gjør det enkelt for deg å finne en billig leiebil i Praha – så du kan bruke pengene dine på annen moro i stedet!

Turen til Riga

Når man skal reise så langt som til Riga, velger de aller fleste nordmenn å ta fly. Hos Expedia finner du enkelt billige flybilletter til Riga, og flyvningene fra Norge lander stort sett bestandig på Riga internasjonale lufthavn. Fra flyplassen inn til Riga sentrum er det omtrent 10 km. Hvis du har planlagt å ha leiebil i Riga, kan det være en god plan å hente leiebilen på flyplassen. Med leiebilen kan du kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Riga.

Hvilken leiebil bør du velge i Riga?

Det kan være lurt å tenke litt over hvilken leiebil i Riga man skal velge, og det er flere faktorer som spiller inn. Riga har ganske god standard på veiene, så det er lett å komme seg frem. Størrelsen på bilen er derfor ikke så viktig. En større bil bruker imidlertid mer bensin og kan være vanskeligere å parkere, så stasjonsvogn eller større leiebil er egentlig bare å anbefale for familier. Kjærestepar som skal leie bil i Riga klarer seg helt fint med en minibil, en bil som er mer økonomisk enn en større bil. Uansett hvilken bil du ender opp med, er du sikret gode priser på leiebilen hos Expedia.

Sightseeing i leiebilen

Riga er kjent for sin flotte arkitektur, og byen er blant annet kjent for å ha Europas største samling med art noveau-bygninger. Med leiebil i Riga kan du kjøre rundt for å se på de flotte byggene. Husk å kjøre forbi Elizabeth Street 10b, hvor du finner et av de aller mest imponerende byggene. Hvis du vil få med deg litt mer av Rigas historie, kan du kjøre for å se byens eldste bygninger, som bare kalles ”De tre brødre”. Disse byggene ble bygget av tre brødre på starten av 1500-tallet, og de ligger i gaten Mazā Pils iela.

Kjør til stranden

Hvis du besøker Riga om sommeren, kan det friste med en tur til den populære stranden i området Vecāķi. Fra sentrum bruker du bare rundt 5 minutter på å kjøre til stranden, men vær oppmerksom på at det kan være litt vrient å finne parkering. Hvis du føler for å få en liten trimtur, kan du sette igjen bilen på hotellet og heller leie deg sykkel for dagen. Sykkelturen tar ikke lang tid, og du trenger ikke bekymre deg for å finne parkering.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Riga

Hva er den beste prisen på leiebil i Riga?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Riga .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Riga?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Riga er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Riga?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Riga?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Riga

Utforsk Riga med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!