Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Riga

Leiebil Riga

Bilutleie Riga – Mange nordmenn drar på weekendtur eller en lenger ferie til Riga, en by som har økt i popularitet som feriemål de siste årene. Det kan være veldig greit å ha tilgang til leiebil i Riga, så du enkelt kan komme deg rundt til de forskjellige attraksjonene samt til utkanten av byen.

Når du har bestemt deg for å leie bil i Riga, er det neste spørsmålet hvordan du får tak i en leiebil til en gunstig penge. Det er her søkeverktøyet til Expedia kommer inn. Det gjør det enkelt for deg å finne en billig leiebil i Praha – så du kan bruke pengene dine på annen moro i stedet!

Turen til Riga

Når man skal reise så langt som til Riga, velger de aller fleste nordmenn å ta fly. Hos Expedia finner du enkelt billige flybilletter til Riga, og flyvningene fra Norge lander stort sett bestandig på Riga internasjonale lufthavn. Fra flyplassen inn til Riga sentrum er det omtrent 10 km. Hvis du har planlagt å ha leiebil i Riga, kan det være en god plan å hente leiebilen på flyplassen. Med leiebilen kan du kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Riga.

Hvilken leiebil bør du velge i Riga?

Det kan være lurt å tenke litt over hvilken leiebil i Riga man skal velge, og det er flere faktorer som spiller inn. Riga har ganske god standard på veiene, så det er lett å komme seg frem. Størrelsen på bilen er derfor ikke så viktig. En større bil bruker imidlertid mer bensin og kan være vanskeligere å parkere, så stasjonsvogn eller større leiebil er egentlig bare å anbefale for familier. Kjærestepar som skal leie bil i Riga klarer seg helt fint med en minibil, en bil som er mer økonomisk enn en større bil. Uansett hvilken bil du ender opp med, er du sikret gode priser på leiebilen hos Expedia.

Sightseeing i leiebilen

Riga er kjent for sin flotte arkitektur, og byen er blant annet kjent for å ha Europas største samling med art noveau-bygninger. Med leiebil i Riga kan du kjøre rundt for å se på de flotte byggene. Husk å kjøre forbi Elizabeth Street 10b, hvor du finner et av de aller mest imponerende byggene. Hvis du vil få med deg litt mer av Rigas historie, kan du kjøre for å se byens eldste bygninger, som bare kalles ”De tre brødre”. Disse byggene ble bygget av tre brødre på starten av 1500-tallet, og de ligger i gaten Mazā Pils iela.

Kjør til stranden

Hvis du besøker Riga om sommeren, kan det friste med en tur til den populære stranden i området Vecāķi. Fra sentrum bruker du bare rundt 5 minutter på å kjøre til stranden, men vær oppmerksom på at det kan være litt vrient å finne parkering. Hvis du føler for å få en liten trimtur, kan du sette igjen bilen på hotellet og heller leie deg sykkel for dagen. Sykkelturen tar ikke lang tid, og du trenger ikke bekymre deg for å finne parkering.

Utforsk Riga

Utforsk Riga med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!