Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Riga

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Riga

Flyvninger til Riga

Riga er hovedstaden og den største byen i Latvia, og et populært reisemål blant nordmenn. Det er mange flyvninger til byen fra en rekke forskjellige flyplasser i Norge. Hvis du benytter deg av Expedia for å finne flybilletten din, er du sikret å betale så lite som mulig for billetten. I tillegg kan du benytte deg av gode tilbud på både hotellrom og leiebil.

Riga er som nevnt et populært feriested for nordmenn, og man kan reise dit fra de fleste flyplasser i Norge. Det er også direkteflyvninger fra mange av de største flyplassene, som Oslo lufthavn, Stavanger lufthavn, Bergen lufthavn og Trondheim lufthavn. Det er imidlertid bare fra Oslo lufthavn at det er jevnlige direkteflyvninger – fra de andre flyplassene er det på det meste et par avganger i uken. Du kan benytte deg av mange forskjellige flyselskaper for å komme deg til Riga, blant annet SAS, Norwegian, airBaltic, Finnair og Lufthansa. Alle flyselskapene flyr til Riga internasjonale lufthavn, siden dette er den eneste internasjonale flyplassen i området.

Riga er en flott by som er kjent for å ha arkitektur i verdensklassen, et sprudlende kulturliv og spennende nattklubber. Mange omtaler Riga som Baltikums bankende hjerte, og byen er en enestående kombinasjon av den elskverdige sjarmen til den gamle verden og de usjenerte fristelser som hører hjemme i nyere tid. Ta en tur til gamlebyen Vecriga, som er den virkelig sjarmøren. Her er det et mylder av trange middelaldergater, torg og smug – alt plassert under gotiske spir og steinfasader.

Flyreiser til Riga fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan alle reisende enkelt finne billige flybilletter til Riga fra flyplassene rundt om i Norge – så husk å sjekke Expedia når du skal bestille billetten din!

En direkteflyvning fra Oslo til Riga tar i overkant av 1 time og 30 minutter, og du kan finne veldig billige flybilletter av denne typen. Fra de andre flyplassene rundt om i Norge må man som oftest regne med i underkant av 2 timer hvis man flyr direkte, og fra 3 timer og oppover dersom man må mellomlande. Som norsk statsborger trenger du ikke visum for å reise til Latvia, men du må ha gyldig pass og reiseforsikring (helsetrygdkort eller privat forsikring). Selv om Latvia er med i Schengen-samarbeidet, er pass eneste godkjente identifikasjon for nordmenn, det holder ikke med førerkort.

Når du bestiller flybilletten din til Riga hos Expedia, er du ikke bare sikret å få en veldig god pris på billetten – du kan også slå til på et av våre pakketilbud som inkluderer hotell og leiebil eller bare hotell.

Flyreiser til Riga internasjonale lufthavn

Riga internasjonale lufthavn er den største flyplassen i de baltiske statene, og ligger omtrent 13 km sørvest for Riga. Flyplassen har hvert år besøk av over 5 millioner flypassasjerer, og ble pusset opp i 2001 i forbindelse med Rigas 800-års jubileum.

Flyplassen ligger som nevnt bare 13 km fra Riga sentrum, og det enkleste er ofte å ta buss eller minibuss fra flyplassen for å komme seg inn til byen. Bussen bruker omtrent 30 minutter inn til sentrum fra flyplassen. Det er også mulig å leie bil på flyplassen, dersom man ønsker litt mer frihet.

Informasjon om flyreiser til Riga

Ankomstflyplass Riga internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode RIX
Ankomstby Riga

Aug 1, 2018

Boarding good