Reiser til Réthymno

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Mest populære reisemål i Réthymno

De mest populære hotellene i Réthymno

Nautilux Rethymno by Mage Hotels
Nautilux Rethymno by Mage Hotels
5 out of 5
Australon Polemiston 23, Rethymno, Crete, 741 33
4,7/5 Exceptional! (58 anmeldelser)
Fantastisk hotell
"Fantastisk hotell. Vi hadde rom med boblebad og det var helt topp. Stort og flott rom. Frokosten var god. Servicen var helt topp!"

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2022

Nautilux Rethymno by Mage Hotels
Theartemis Palace
Theartemis Palace
4 out of 5
Markou Portaliou 26, Rethymno, Crete Island, 74100
4,6/5 Wonderful! (84 anmeldelser)
Bra hotell men maten kunne vært betre!
"Bra hotell og maten var grei nok. Ikke imponert med maten servert på hotell. Det var bra vi bestilte halvpensjon og ikke all-inklusive. Syns at maten utenfør hotell var mye betre. Hotell har bra beliggenhet og nær til butikker og restauranter. Rommet var fin med god seng og fin balkong."

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2020

Theartemis Palace
Grecotel LUX ME White Palace - All Inclusive
Grecotel LUX ME White Palace - All Inclusive
5 out of 5
Kambos Pigis, Adelianos Kampos, Rethymno, Crete Island, 74100
4,4/5 Excellent! (91 anmeldelser)
Fantastisk opphold
"Fantastisk opphold i 10dgr med all inclusive, dvs regningen hadde ikke økt noe når vi sjekket ut og vi hadde flaske med vin til maten hver dag, øl og drinker. Veldig god mat både i bufeet til frokost, lunsj og middag og 4 a la carte restauranten med meget god mat. Betjening var vennlige og uformelle ..."

Anmeldelse skrevet 29. jun. 2022

Grecotel LUX ME White Palace - All Inclusive
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Réthymno?
Skreddersy din egen pakkereise til Réthymno fra så lite som . Velg mellom enhver kombinasjon av leiebiler, flyreiser og hoteller for å skape turen du har drømt om så lenge. Husk også å legge til en opplevelse eller to!
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Réthymno?
En av de enkleste måtene å spare penger på er å slå sammen bestillingene dine hos Expedia. Hoteller, leiebiler, flyreiser og aktiviteter – vi har alt du måtte trenge. Sett sammen en kombinasjon som passer deg og dine behov, så kan du spare stort. Vi er klar over at alle har forskjellige behov og ønsker. Derfor tilbyr vi over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 hoteller i hele verden, så du kan utforme din helt unike reise til Réthymno.Hvor bør man bo i Réthymno? Rethymno er et utmerket sted å besøke. Finn et overnattingssted og opplev alt byen har å friste med, som Fortezza.
Hvilke er de beste hotellene i Réthymno?
Når du ser etter overnattingssteder i Rethymno med bra fasiliteter og god service, bør du se nærmere på Steris Beach og Achillion Palace. Hvis du også har planer om å besøke Mylopotamos, kan du hvile ut på Sensimar Royal Blue Resort & Spa eller Iberostar Creta Panorama & Mare.
Når på året er det best å reise til Réthymno?
Ingen årstider er bedre enn andre for å besøke Réthymno. Men hvis du ønsker å finne et bra tilbud, bør du vurdere å reise i . Hotellprisene ligger på sitt høyeste i . Réthymno er fullt av liv i , så hvis du vil unngå store folkemasser, bør du reise hit i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Réthymno?
Er du på utkikk etter best mulige priser, bør du bestille tidlig. Flyselskapene begynner gjerne å annonsere billetter til en rimelig pris nærmere tolv måneder innen avreise. Hoteller, opplevelser og leiebiler bør også bestilles i god tid, så du har flere valgmuligheter. Hvis du velger å bestille en ferie i Réthymno i siste liten, finner du alltid en rekke gode tilbud på Expedia. Bestill reisen din i dag!
Hva inkluderer en pakkereise til Réthymno fra Expedia?
Leiebiler, flyreiser og hoteller – vi gir deg de beste tilbudene. Du behøver bare å velge din favorittkombinasjon. Etter at du har bestilt, kan du legge til spennende ting som aktiviteter og utflukter. Våre pakkereiser gjør det lett å sette sammen en minneverdig reise til Réthymno.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Réthymno?
Den enkleste måten å organisere reisen din på, er ved å bestille en pakkereise til Réthymno. Du vil også oppnå store besparelser når du kombinerer hotell, flyreiser og leiebil. Og hvorfor ikke legge til en aktivitet eller opplevelse når bestillingen er klar?
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Réthymno hos Expedia?
Ja, absolutt. Expedia har over 500 flyselskaper å velge blant. Med så mange alternativer blir det enkelt å finne et perfekt flyselskap for ferien din i Réthymno.
Kan jeg reise til Réthymno akkurat nå?
Vår reiserådside for COVID-19 er stedet å gå til for å få oppdatert informasjon om karantenekrav og reiserestriksjoner for Réthymno.