Spania kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

RequenaSpain

Requena er en kontrastfylt by. Her får du både en gamleby som har fått status som en historisk og kulturell severdighet og vakker natur som omringer byen.

Ta en ferie i Requena og oppdag det ikoniske middelalderdesignet i nabolaget La Villa, hvor du har muligheten til å se en typisk maurisk bystruktur. Den muslimske arven i byen er tydelig i festningen og Torre del Homenaje, et tårn som nå huser et museum om Festival de Magia. Ta en rusletur langs de smalene gatene i gamlebyen og bli fortapt i det som en gang var de mest ikoniske stedene før i tiden.

Du bør også planlegge et besøk til Palacio del Cid, et palass i gotisk stil som sies å ha vært hjemmet til El Cid. Ta også en tur til kirkene San Nicolás eller Santa María, den eldste kirken i byen og et prakteksemplar på stilarten Gótico Isabelino. Til slutt kan du besøke El Salvador, som fikk status som nasjonalskatt i 1931.

En reise til Requena er ikke fullverdig uten et besøk til de mest karakteristiske stedene i middelalderbyen, som Casa del Arte Mayor de la Seda, et museum hvor du finner silkekunst. Du kan også stikke innom Casa de los Pedrón, et hus med en fantastisk historie, og Callejón de Paniagua, en nydelig, rustikk passasje.

Finn en billig reise til Requena og besøk alle de grønne områdene i byen. Ta en fottur i det nydelige landskapet. Det finnes flere oppmerkede stier langs furuskoger, elver og vingårder.

Velger du å ta en ferie i Requena vil du finne et stort tilbud av flotte overnattingssteder for en billige penge. Du kommer til å elske maten også, med typiske gryteretter og supper som arroz de la matanza – ris og poteter som er kokt langsomt. Dette måltidet er perfekt for å holde på kreftene, slik at du har energi til å sette deg inn i historien til Requena og de gjemte skattene her.

Hva venter du på? Sjekk ut våre pakkereiser til Requena og velg det som passer dine behov og interesser – en ferie i det nydelige Requena-Utiel-distriktet er noe du ikke vil angre på.

De mest populære hotellene i Requena

Hotel-Motel Sol II
Hotel-Motel Sol II
2 out of 5
Prisen er 466 kr per natt fra 30. jan. til 31. jan.

Dette hotellet ligger i Requena og 2 kilometer unna Pago de Tharsys, Requena slott og Museo de Arte Contemporáneo ‘Florencio de la Fuente’. Dessuten ligger Casa ...

4.2/5Very Good! (12 anmeldelser)

"Cumple su función, alojamiento de paso, sin mas pretensiones."…"

Anmeldelse skrevet 9. des. 2019

Hotel-Motel Sol II
Hotel Rural Pago de Tharsys
Hotel Rural Pago de Tharsys
3 out of 5
Prisen er 807 kr per natt fra 20. jan. til 21. jan.

Dette hotellet ligger i Requena og 3 kilometer unna Pago de Tharsys, Requena slott og Museo de Arte Contemporáneo ‘Florencio de la Fuente’. Dessuten ligger Casa ...

4.1/5Very Good! (8 anmeldelser)
Gran atención

"Estuvimos muy cómodos gracias a la atención recibida"…"

Anmeldelse skrevet 19. nov. 2019

Hotel Rural Pago de Tharsys
 Hotel Avenida
Hotel Avenida
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 466 kr per natt fra 19. jan. til 20. jan.

Dette hotellet ligger i Requena og få skritt unna Requena slott og Torre Del Homenaje. Dessuten ligger Casa del Arte Mayor de la Seda og Requena kommunale museum ...

4.2/5Very Good! (31 anmeldelser)
Hotel de paso muy correcto, con personal muy amabl

"Ibamos de paso y decidimos hacer noche en este hotel, en el centro de Requena, el personal de recepción es MUY AMABLE y la habitación estaba bien, muy limpia, aunque hacia un poco de olor a cerrado, pero como estabamos en la 5 planta, abrimos las ventanas y se ventiló y dormimos perfectamente. Totalmente ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. aug. 2020

Hotel Avenida
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ferieboliger i Requena

Casa Rural Petra Requena
Casa Rural Petra Requena
Prisen er 3 570 kr per natt fra 24. jan. til 25. jan.

Denne hytta ligger i Requena og få skritt unna Museo del Vino, Cuevas De La Villa og Plaza de Albornoz. Dessuten ligger Museo de Arte Contemporáneo ‘Florencio ...

5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Casa Petra maravillosa

"Todo ha sido perfecto desde la bienvenida hasta el trato y la casa. Muy buen eleccion"…"

Anmeldelse skrevet 29. nov. 2020

Casa Rural Petra Requena
REQUENA COTTAGE - La Parra 1923 ARV495
REQUENA COTTAGE - La Parra 1923 ARV495

Denne hytta med en historisk profil ligger på fjellet og 3 kilometer unna Museo de Arte Contemporáneo ‘Florencio de la Fuente’, Museo del Vino og Plaza de Albornoz. ...

REQUENA COTTAGE - La Parra 1923 ARV495
XUQ Grupo de Alojamiento Turístico
XUQ Grupo de Alojamiento Turístico
4 out of 5
Poblado Maldonado, 5, Jorquera, Albacete

Denne hytta ligger i Jorquera og 25 kilometer unna Romersk bro, San Andres kirke og Djevelgrottene. Dessuten ligger Alcala del Jucar slott og Club Golf Las Pinaillas ...

XUQ Grupo de Alojamiento Turístico
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
0

Populære aktiviteter i Requena

Byer nær Requena