Billige flybilletter til Nassau

Fly til Nassau

Hvordan finne billige flyreiser til Nassau

Bahamas er vakkert hele året. Både lavsesong og høysesong har stabile temperaturer og vindstille vær, selv under orkansesongen. Flybillettene til Nassau er dyrest om vinteren. Dette er ikke på grunn av temperaturene på øyene; det er på grunn av de lave temperaturene i hjembyene til turistene! For å få de beste tilbudene på Bahamas-ferien kan du se etter billetter til Nassau fra mai til november. Du må også planlegge godt i forveien for å kunne finne billige flyreiser til Nassau. Kjøp billettene til Nassau minst to måneder før du skal reise.

Alternativer ved flyvninger til Nassau

Du finner flybilletter til Nassau fra nesten hvilket som helst sted i USA når du bestiller gjennom Expedia.no. De fleste flyreisene til Nassau krever ett mellomstopp, men du kan velge mellom en rekke alternativer når du bestiller billetter. Expedia.no gir deg alle detaljene du trenger for å kunne gjøre det beste valget basert på dine behov. Hvis du er heldig og skal fly fra Atlanta, Baltimore, Dallas/Fort Worth eller Miami, finner du enkelt direkteflyvninger til Nassau hele året igjennom. Andre store flyplasser tilbyr direkteavganger på sesongbasis. Hvis direktefly er viktig for deg, finner du kanskje dette i turisthøysesongen.

Bestill flybilletter hos Expedia.no

På Expedia.no kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Reiseplanlegging for Bahamas

Øynasjonen Bahamas ligger like utenfor kysten av Florida. Her får du oppleve et tropisk paradis, ikke altfor langt fra USA. Flybillettene til Nassau er billige og lett tilgjengelige, og de fleste flyreiser går nokså raskt. Ved ankomst til Nassau International Airport, også kjent som Lynden Pindling International Airport, kan du benytte deg av buss, taxi eller leiebil for å nå ditt neste reisemål. Du kan også veksle penger på flyplassen og skaffe deg noen bahamiske dollar. De fleste store og små butikker og spisesteder i Nassau aksepterer også amerikanske dollar. Du må også huske å ta med pass. Du kommer ikke inn i Bahamas eller tilbake til USA uten gyldig pass.

Ofte stilte spørsmål