Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hotell i Reading, England

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Reading

The George Hotel
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 763 kr per natt
8.7 km fra sentrum
3.1/5 (92 anmeldelser)
Superb

"Flott engelsk hotell og pub drevet av en indisk familie. Super service og fantastisk indisk mat!"…"

Anmeldelse skrevet 22. jul. 2015

The George Hotel
PREMIER SUITES Reading
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 821 kr per natt
0.21 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (69 anmeldelser)

"Leiligheten var lys og stor, men det var ikke aircondition. Vi bodde i øverst etasje og ute var det nærmere 30 grader, solen stekte rett på vinduene hele dagen. Prøve å ha vinduene åpne for å få litt luft på natta, men duer og måker holdt oss våkne hele natta. Vi fant ikke noe bestikk. Det ble ikke ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2018

PREMIER SUITES Reading
Novotel Reading Centre
Prisen er 821 kr per natt
0.29 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (1,000 anmeldelser)

"Hotellet var veldig bra og hadde en utmerket beliggenhet i forhold til våre planer. Kort avstand til togstasjonen gjorde at vi kom oss til London og Oxford på under en time. Ellers lå hotellet midt i byen med handlegatene kun et kvartal unna. Hotelllet hadde bra fasiliteter, veldig god frukost og ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. mai 2019

Novotel Reading Centre
The Bird In Hand
Hent priser
11.64 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (168 anmeldelser)

"Rooms were spotlessly clean and very comfortable. Staff were friendly and extremely helpful. Food was excellent. We were in Henley for a family wedding and they arranged a taxi to take us to the venue. Would recommend highly."…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

The Bird In Hand
Funky Studio Apartment
Hent priser
0.45 km fra sentrum
Funky Studio Apartment
voco Reading
4 out of 5
Gratis avbestilling
Prisen er 657 kr per natt
3.74 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (707 anmeldelser)
Weekend i Reading

"** Hadde bedt om en dobbelseng. Uten garanti selvfølgelig. Ble ikke imøtekommet. ** Fikk rom. Det var flekker på tepper noen så ut som blod flekker. Utrolig at rengjøringspersonell ikke ser det og ikke supervisor heller? Man leier ikke ut et slik rom uten at det blir gjort rent. ** Klagde og fikk ..."…"

Anmeldelse skrevet 22. jan. 2018

voco Reading
Sure Hotel by Best Western Reading
2 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 306 kr per natt
1.34 km fra sentrum
3.5/5Good! (884 anmeldelser)
If you like Hard beds and cold rooms!

"This is not a Hotel, it is a bed and "breakfast". I stayed 3 nights in connection with a obligation at the University. I have stayed at most of the Hotels in Reading, but the first time at the Hillingdon. I paid extra for the Club dobbeltrom which was newly refurbished, yet outback facing the carpark. ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. nov. 2017

Sure Hotel by Best Western Reading
pentahotel Reading
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 727 kr per natt
0.62 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (993 anmeldelser)
Bra på alle måter

"Flott og stort rom, ingenting å klage på, verken på fasiliteter, estetikk, service eller hygiene."…"

Anmeldelse skrevet 3. mar. 2020

pentahotel Reading
Malmaison Reading
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 810 kr per natt
0.34 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (597 anmeldelser)
Best service I've ever had

"Beautifully furnished hotelrooms and staff that provides the best service I've ever had"…"

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2017

Malmaison Reading
The Great House at Sonning
Prisen er 997 kr per natt
4.51 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (395 anmeldelser)
Wunderbar gelegen

"Es sehr schön gelegenes Hotel. Wir bekamen ein Zimmer-Upgrade und wohnten im Haupthaus. Wegen der Coronar-Restriktionen waren nur sehr wenige Gäste dort und es dürfte kein Frühstück angeboten werden. Da hat den Aufenthalt nicht negativ beeinflusst."…"

Anmeldelse skrevet 23. mar. 2020

The Great House at Sonning
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Reading
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Reading

Hotell Reading: Leter du etter overnatting i Reading? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Reading, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Reading eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Reading, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Reading?
The Bull at Wargrave er høyt rangert av Expedia-reisende. Et gjestegiveri 3,5 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Ifølge anmeldelser fra reisende er Hilton Reading Hotel og The Miller Of Mansfield Goring også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Reading hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste rombestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan det være mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Reading.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Reading?
Basert på anmeldelser er ibis Styles Reading Oxford Rd et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. To rimelige alternativer er Flexistay Reading West Aparthotel og Best Western Reading Calcot Hotel.
Hva er det beste overnattingsstedet for en tur med hele familien til Reading?
Sure Hotel by Best Western Reading er et populært valg for familier på Expedia. Dette hotellet kan blant annet friste med en restaurant og gratis parkering. Andre valgmuligheter hvis du skal reise med barn, er The Cricketers og Holiday Inn Reading South M4 Jct11. Attraksjoner som Lagoona Park og Beale Park passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for par som skal reise til Reading?
De Vere Wokefield Estate er et overnattingssted 3,5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med et innendørsbasseng og golfbane. Andre valgmuligheter for en romantisk ferie er Malmaison Reading og voco Reading.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Reading?
Malmaison Reading er et hundevennlig overnattingssted. et hotell kan blant annet friste sine menneskelige gjester med en restaurant og en bar/lounge. Andre valgmuligheter for deg og kjæledyret ditt er The Miller Of Mansfield Goring og Holiday Inn Reading M4 Jct 10.
Hva er det beste luksushotellet i Reading?
The Penthouse at Hewitt har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. en leilighet kan blant annet friste med en bar og en takterrasse. Malmaison Reading og Holiday Inn Reading M4 Jct 10 er også to eksklusive alternativer for ferien din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Reading?
Elephant Hotel er et overnattingssted 3 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. The Cricketers og Malmaison Reading er to andre boutique-hoteller.
Hva er det beste hotellet for en golfferie i Reading?
The Roseate Reading er et populært overnattingssted 5 stjerner, og er et bra valg hvis du liker golf. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er De Vere Wokefield Estate og voco Reading. Du kan spille golf på Caversham Golf Club i løpet av ferien.
Hva er det beste overnattingsstedet i Reading for å lære mer om lokalhistorien?
Basert på vår reiseekspertise er Bull Inn et gjestegiveri med 4 stjerner, gratis frokost og restaurant, som er perfekt for historieentusiaster som bestiller via Expedia. To andre valgmuligheter hvis du vil lære mer om stedets historie, er Relaxinnz Great Expectations og Blagrave Rooms. Du kan også besøke kjente landemerker som Mapledurham House and Watermill, Reading Abbey Ruins og Minster Church of St Mary the Virgin.

Nylige anmeldelser i Reading

Flere reisealternativer