Storbritannia kan ha innført reiserestriksjoner, inklusive karantene, i forbindelse med koronasituasjonen.

Bilde tatt av Amy Bonner-Davies

Hoteller i Henley-on-Thames

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Filtrer etter

Populære filtre
Hotellklasse
Ditt budsjett
Gjestevurdering
Betalingsmåte
Type overnattingssted
Område
Populære steder
Fasiliteter
Tilrettelegging
Type reise

Hotellguide for Henley-on-Thames

Hotell Henley-on-Thames: Leter du etter overnatting i Henley-on-Thames? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Henley-on-Thames, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Henley-on-Thames eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Henley-on-Thames, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Henley-on-Thames?
The Baskerville er en favoritt blant Expedia-reisende. Dette gjestgiveriet med 4 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er The Cherry Tree Inn og The White Hart også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Henley-on-Thames hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekking. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Henley-on-Thames.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Henley-on-Thames?
The Baskerville er et populært overnattingssted på Expedia, og dette gjestgiveriet med 4 stjerner er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering. Noen andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er The Cherry Tree Inn og Badgemore Park B&B and Golf Club. Attraksjoner som Legoland Windsor og Pinewood Studios ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk tur til Henley-on-Thames?
Hotel du Vin & Bistro Henley-on-Thames er et overnattingssted med 4 stjerner, og dette hotellet er en favoritt blant par. Det kan blant annet friste med sengetøy av topp kvalitet og en restaurant. Andre valgmuligheter for en romantisk tur er The Cherry Tree Inn og The White Hart.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Henley-on-Thames?
Red Lion Hotel er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. Dette hotellet kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og en bar/lounge. Andre valgmuligheter for deg og kjæledyret ditt er The Stag and Huntsman og The Baskerville.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Henley-on-Thames?
The Cherry Tree Inn har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. Fristelsene på dette gjestgiveriet inkluderer blant annet en restaurant og en bar. Hotel du Vin & Bistro Henley-on-Thames og The White Hart er også to eksklusive alternativer for ferien din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Henley-on-Thames?
The White Hart er et overnattingssted med 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. Dette gjestehuset kan friste med blant annet gratis parkering.
Hvilke overnattingssteder i Henley-on-Thames har basseng?
Phyllis Court Club: Overnattingsstedet har gratis frokost, innendørsbasseng og restaurant.

Nylige anmeldelser i Henley-on-Thames

Flere reisealternativer