Praha 2Praha

Bilde av Nove Mesto fasiliteter samt bukt eller havn

Opplev den romantiske byen Praha 2. Her finner du flotte restauranter og historiske steder. I tillegg kan du se kjente severdigheter som Dansehuset og Vysehrad-slottet.

De mest populære hotellene i Praha 2

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Park Inn Hotel Prague
Park Inn Hotel Prague
4 out of 5
Svobodova 1961/1, Praha
661 kr
per natt
5. jan.–6. jan.

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Praha 2 og 15 minutters gange unna Vysehrad-slottet og Dansehuset. Dessuten ligger Praha konferansesenter ...

4.5/5Fantastisk! (1,401 anmeldelser)

"Fantastisk service og god frokost, rene rom og gode senger"…"

Anmeldelse skrevet 6. jul. 2019

Park Inn Hotel Prague
Radisson Blu Hotel, Prague
Radisson Blu Hotel, Prague
5 out of 5
Zitna 8, Praha, Praha
1 142 kr
per natt
22. des.–23. des.

Dette hotellet ligger i Praha 2 og 10 minutters gange unna Karlsplassen, Lucerna-passasjen og Wenzelsplassen. Dessuten ligger Det tsjekkiske nasjonalmuseet og ...

4.6/5Enestående! (78 anmeldelser)

"Every thing was good about it just when checking the reception wanted to charge me again which I reminded her that I already paid and she noticed and apologies to me, also they were very kind and helpful. I think the system should be clear that their is be no place for mistake. Overall very nice ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. nov. 2019

Radisson Blu Hotel, Prague
Mamaison Residence Downtown Prague
Mamaison Residence Downtown Prague
4 out of 5
Na Rybnicku 5, Praha
718 kr
per natt
10. des.–11. des.

Dette hotellet med et spa ligger i Praha 2 og 10 minutters gange unna Karlsplassen, Det tsjekkiske nasjonalmuseet og Wenzelsplassen. Dessuten ligger Lucerna-passasjen ...

4.5/5Fantastisk! (70 anmeldelser)
Storby ferie i Praha

"Flott tur i en flott by"…"

Anmeldelse skrevet 2. jul. 2016

Mamaison Residence Downtown Prague
Novotel Praha Wenceslas Square
Novotel Praha Wenceslas Square
4 out of 5
Katerinska 38, Praha
695 kr
per natt
6. jan.–7. jan.

Dette hotellet ligger i Praha 2 og 10 minutters gange unna Det tsjekkiske nasjonalmuseet og Wenzelsplassen. Dessuten ligger Praha statsopera og Lucerna-passasjen ...

4.1/5Veldig bra! (916 anmeldelser)
Høy standard. Parkering. Glutenfri frokost

"Flott hotell med høy standard. Parkering i kjelleren. Meget god frokost (også med glutenfrie alternativer). Ca. 25 minutter å gå til Karlsbroen. Vennlig personale. Anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019

Novotel Praha Wenceslas Square
Le Palais Art Hotel Prague
Le Palais Art Hotel Prague
5 out of 5
U Zvonarky 1, Praha
1 092 kr
per natt
6. jan.–7. jan.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Praha 2 og 2 kilometer unna Jan Palach-minnesmerket, Det tsjekkiske nasjonalmuseet og Praha statsopera. Dessuten ligger ...

4.7/5Enestående! (548 anmeldelser)
Fantastisk hotell!!

"Beliggenheten var super.Et stille og rolig område, men samtidig veldig sentralt.Gåavstand til karlsbroen, gamlebyen, restauranter og shoppingområde! Rommene var store og fine, frokosten var bra, hyggelig og serviceinnstilt personale og barnevennlig. Kan anbefale dette hotellet på det varmeste! Jeg ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2018

Le Palais Art Hotel Prague
MH Suites Palace
MH Suites Palace
4 out of 5
Hálkova 7, Praha
536 kr
per natt
11. des.–12. des.

Dette hotellet ligger i Praha 2 og 10 minutters gange unna Det tsjekkiske nasjonalmuseet, Wenzelsplassen og Praha statsopera. Dessuten ligger Lucerna-passasjen ...

4.5/5Fantastisk! (279 anmeldelser)
Bra beligenhet

"Bra beligenhet, fine rom men kanskje litt harde puter og seng. Spiste ikke frokost på hotellet siden utvalget var litt lite og det kostet 12 Euro pr. pers."…"

Anmeldelse skrevet 26. aug. 2019

MH Suites Palace

Populære severdigheter i Praha 2

Dansehuset
Bilde av Dansehuset

Dansehuset

4/5(13 anmeldelser)

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker Dansehuset, en velkjent plass i Praha full av historie. Dette kulturelle området har både teatre og templer du bør oppleve.

Vysehrad-slottet
Bilde av Vysehrad-slottet

Vysehrad-slottet

4/5(2 anmeldelser)

Vysehrad-slottet er et godt besøkt museum i Praha med en fascinerende bakgrunn. Dette kulturelle området har en imponerende katedral du bør oppleve, eller du kan bli med på aktiviteter som omvisninger.

Karlsplassen
Bilde av Karlsplassen

Karlsplassen

4/5(7 anmeldelser)

Opplev naturen i Praha med en tur til det flotte grøntområdet Karlsplassen. Dette kulturelle området har teatre og interessante museer du bør oppleve.

Det nye rådhuset
Bilde av Det nye rådhuset

Det nye rådhuset

5/5(1 anmeldelse)

Gå tilbake i tid og lær mer om lokalhistorien med en tur innom Det nye rådhuset i Praha. Dette kulturelle området har teatre og interessante museer du bør oppleve.

Namésti Míru
Bilde av Namésti Míru

Namésti Míru

Gå tilbake i tid og lær mer om lokalhistorien med en tur innom Namésti Míru (Fredstorget) i Praha. Dette kulturelle området har teatre og interessante museer du bør oppleve.

National Memorial to the Heroes of the Heydrich Terror
Bilde av National Memorial to the Heroes of the Heydrich Terror
trover-bilde tatt av Rob Hancock

National Memorial to the Heroes of the Heydrich Terror

Pass på at du har tid til de lærerike utstillingene i National Memorial to the Heroes of the Heydrich Terror, et museum med en rikholdig historie, under reisen din til Praha. Dette kulturelle området har både kunst og en imponerende katedral du bør oppleve.

Toppaktiviteter i Praha 2

Tur med sightseeingbuss i Praha, i tillegg til fotturer
Bilde av Tur med sightseeingbuss i Praha, i tillegg til fotturer

Tur med sightseeingbuss i Praha, i tillegg til fotturer

222 kr

Oppdag historiske Praha i ditt eget tempo med et ubegrenset antall turer med sightseeingbusser. Med en 24- eller 48-timersbillett kan du utforske alle de viktigste landemerkene, deriblant Strahov-klosteret, Dansehuset, St.

Heldags sightseeingtur med cruise og lunsj
Bilde av Heldags sightseeingtur med cruise og lunsj

Heldags sightseeingtur med cruise og lunsj

632 kr

Prahas livlige historiske sentrum kan skilte med brosteinsbelagte gater, sjarmerende plasser og utallige kirkespir – alt langs elvebreddene til Vltava. Oppdag den tsjekkiske hovedstadens viktigste landemerker med buss, til fots og med båt på denne heldagsturen som inkluderer en deilig lunsj.

Tur til Praha slott
Bilde av Tur til Praha slott

Tur til Praha slott

119 kr

Se verdens største slott fra middelalderen, som har raget høyt over byen siden 800-tallet, og beundre det fantastiske interiøret. Pust inn frisk luft i langstrakte grønne hager og nyt den flotte utsikten over byen nedenfor og over vannet.

Folklore-forestilling og middag med ubegrenset drikke
Bilde av Folklore-forestilling og middag med ubegrenset drikke

Folklore-forestilling og middag med ubegrenset drikke

527 kr

Feire i ekte tsjekkisk stil i herksapelige omgivelser, siden forestilling ligger i nærheten av et lite slott og en romantisk, tradisjonell landsby. Dansere, musikere og vittige komikere underholder deg med sine fargerike og levende forestillinger hele natten.

Tur til Kutná Hora med først i køen-adgang til Beinkirken i Sedlec
Bilde av Tur til Kutná Hora med først i køen-adgang til Beinkirken i Sedlec

Tur til Kutná Hora med først i køen-adgang til Beinkirken i Sedlec

417 kr

Gå tilbake i tid i den UNESCO-vernede kulturelle og arkitektoniske perlen, Kutná Hora. Gå forbi køene og besøk den makabre beinkirken i Sedlec, beundre de imponerende gotiske pregene i den mektige St. Barbaras-kirken, og føl deg som en kongelig gjest i den tidligere kongelige residensen.

Lunsjcruise på Vltava
Bilde av Lunsjcruise på Vltava

Lunsjcruise på Vltava

326 kr

Praha deles av elven Vltava, og elvebreddene yrer med imponerende severdigheter. Nyt av en overdådig lunsjbuffé og panoramautsikt når du glir forbi ikoniske landemerker som borgen i Praha, Karlsbroen og nasjonalteateret på dette avslappende dagscruiset som også har et band som spiller musikk om bord.

Andre områder i Praha

Nove Mesto
Nove Mesto som viser kulturarv, jernbaneelementer og by

Nove Mesto

Kjent for Monumenter, Romantisk, Historiske bygninger

4.5/5(33 anmeldelser)

Nove Mesto kan friste med blant annet spennende butikker, og du bør også få med deg kjente attraksjoner som Lucerna-passasjen og Det tsjekkiske nasjonalmuseet. For å se mer av Praha er det bare å hoppe på metroen på Karlovo Namesti stasjon eller I. P. Pavlova stasjon.

Vinohrady
Namésti Míru fasiliteter samt høstfarger

Vinohrady

Kjent for Familievennlig, Middag, Romantisk

4/5(2 anmeldelser)

God mat er én av grunnene til at mange reiser til Vinohrady, og mens du er i byen, bør du ta turen til Praha statsopera. For å utforske mer kan du hoppe på metroen på Jiřího z Poděbrad stasjon eller Namesti Miru stasjon.

Stare Mesto
Tsjekkia som viser by, nattbilder og torg eller plass

Stare Mesto

Kjent for Historiske bygninger, Romantisk, Museer

4.5/5(38 anmeldelser)

Spennende butikker er noe av det Stare Mesto er kjent for. Du bør også få med deg populære attraksjoner som Den astronomiske klokken i Praha og Det gamle torget, og for å komme deg rundt er det bare å hoppe på metroen fra Staromestska stasjon.

Smíchov
Smíchov, Praha, Tsjekkia
trover-bilde tatt av Travel Bug

Smíchov

Kjent for Romantisk, Skyskrapere, Familievennlig

3.5/5(3 anmeldelser)

Spennende butikker er bare én av grunnene til at mange liker Smíchov, og for å se mer av Praha er det bare å hoppe på metroen på Andel stasjon eller Smichovske Nadrazi stasjon. Du bør også prøve å få med deg populære attraksjoner som Staropramen bryggeri og Nový Smíchov kjøpesenter.

Praha 1
Praha fasiliteter samt by

Praha 1

Kjent for Historiske bygninger, Monumenter, Slott

4/5(25 anmeldelser)

Praha 1 har mye å by på, blant annet spennende butikker og kjente kunstgallerier. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Klementinum-Prague nasjonalbibliotek og Karlsbroen, og hopper du på metroen på Staromestska stasjon eller Malostranská stasjon, kan du utforske mer av byen.

Josefov
Josefov fasiliteter samt historisk arkitektur

Josefov

Kjent for Shopping, Historiske bygninger, Romantisk

4.5/5(5 anmeldelser)

God mat er noe av det som trekker folk til Josefov, og mens du er i byen, kan du få med deg populære attraksjoner som Den gamle-nye synagogen og Gammel jødisk kirkegård.