Pisa

Hoteller i Pisa

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Pisa

AC Hotel Pisa by Marriott
4 out of 5
Via Delle Torri, 20, Pisa, PI
Gratis avbestilling
505 kr
per natt
23. nov.–24. nov.
3.9/5Veldig bra! (570 anmeldelser)
Anbefales!

"Rent, pent og moderne hotell med de fasilitetene en måtte trenge... Det holder standard til AC hotel og det reflekteres gjennom dets service. Attpåtil er parkering gratis, så det scores det fullt for."…"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019

AC Hotel Pisa by Marriott
Hotel Galilei
4 out of 5
Via Darsena 1, Angolo Via Aurelia, Pisa, PI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
828 kr
per natt
16. nov.–17. nov.
3.7/5Bra! (586 anmeldelser)
Hotell med kort avstand til flyplassen

"Vi bodde en natt på dette hotellet i Pisa. Avstanden til flyplassen var kort. Området hotellet lå på, var ikke av det beste. For å kunne gå til byen måtte man krysse en veldig trafikkert vei uten fotgjengerfelt. Rommet var greit, men hotellet bar generelt preg av at det ikke var nyoppusset. Betjeningen ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Hotel Galilei
B&B Hotel Pisa
3 out of 5
Via Scornigiana 1, Pisa, PI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
483 kr
per natt
23. nov.–24. nov.
4/5Veldig bra! (665 anmeldelser)
Helt topp!

"Besøkte B&B Hotel en natt som en del av en bilferie i Europa og hadde en veldig god opplevelse med hotellet. Personalet kunne Engelsk, alt var relativt nytt og moderne, god plass til parkering av bilen, god frokost og en kort kjøretur til det skjeve tårnet. Alt i alt et helt supert hotell til vårt ..."…"

Anmeldelse skrevet 26. jun. 2019

B&B Hotel Pisa
Grand Hotel Bonanno
4 out of 5
Via Carlo Francesco Gabba, 17, Pisa, PI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
714 kr
per natt
18. nov.–19. nov.
3.9/5Veldig bra! (1,942 anmeldelser)

"God service og renhold, men er ett slitt hotell. Virker som det generelt er vanskelig å finne ett hotell i Pisa med høy standard. Veldig greit hvis man bare har en natt i Pisa, cirka 10 minutter å gå til tårnet."…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019

Grand Hotel Bonanno
Grand Hotel Duomo
4 out of 5
Via Santa Maria 94, Pisa, PI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
829 kr
per natt
25. nov.–26. nov.
3.7/5Bra! (1,257 anmeldelser)
Great location

"Great location, only 150 meters from Pisa Tower."…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Grand Hotel Duomo
Hotel Alessandro Della Spina
3 out of 5
Via Della Spina Alessandro 5/7/9, Pisa, PI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
513 kr
per natt
19. nov.–20. nov.
4.4/5Utmerket! (557 anmeldelser)

"Kunne ikke hvert bedre, følte meg som hjemme hos mor. Dette var virkelig ett sted å anbefale til alle!"…"

Anmeldelse skrevet 9. jul. 2019

Hotel Alessandro Della Spina
NH Pisa
4 out of 5
Piazza Stazione 2, Pisa, PI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
725 kr
per natt
8. des.–9. des.
3.9/5Veldig bra! (1,348 anmeldelser)

"Hotellet ble opplevd som et riktig vellykket valg for et kort besøk til Pisa. Hovedattraksjonen for oss var Mirakelplassen med tilhørende bygninger, inkludert en "trøartur" opp i toppen av Det Skjeve Tårn, som "oppvarming" før den senere bestigningen av kuppelen i Santa Maria del Fiore katedralen ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. jun. 2019

NH Pisa
Hotel La Pace
3 out of 5
Viale Gramsci 14 - Galleria B, Pisa, PI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
415 kr
per natt
11. des.–12. des.
3.8/5Bra! (1,066 anmeldelser)
Couple 60 +

"The room was good and the service at the reception excellent.The breakfast served everything you wish and was perfect. The only thing you could complain of was " the area around" the hotell, but when you were inside the hotell you wear in a perfect place. We can recommend this hotell, nearly to ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. nov. 2018

Hotel La Pace
Allegroitalia Pisa Tower Plaza
5 out of 5
via Caduti del Lavoro, 46, Pisa, PI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
887 kr
per natt
1. des.–2. des.
3.8/5Bra! (1,019 anmeldelser)

"Breakfast: salmon was placed in the warm sun. Most of warm meal was dryed out. So this is not the best meal. Big nice room. Very good aircondition. Good parking. Pool ok."…"

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2019

Allegroitalia Pisa Tower Plaza
Hotel Pisa Tower
3 out of 5
via Andrea Pisano 23, Pisa, PI
871 kr
per natt
6. des.–7. des.
4.3/5Utmerket! (525 anmeldelser)

"Nært det skjeve tårn og gåavstand til sentrum. Shuttle til flyplass var bra."…"

Anmeldelse skrevet 3. sep. 2019

Hotel Pisa Tower
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Pisa
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell Pisa: Finn deg et billig hotell i Pisa i det historiske sentrum eller nær elven Arnos bredder, og bli bedre kjent med den sjarmerende hjembyen til Galileo Galilei. Pisa har en strategisk beliggenhet i det sentrale og vakre Toscana, nær gode transportforbindelser både til lands og til sjøs.

For mange er Pisa byen selve innfartsåren til Toscana, på grunn av flyplassen som ligger like utenfor byen. Med et hotellrom i Pisa kan du besøke det skjeve tårnet, kanskje et av verdens mest ikoniske byggverk. Etter å ha sett dette vidunderet med egne øyne kan du gå ut og utforske resten av byen.

Pisa hadde sin storhetstid på 1100- og 1200-tallet, da dette var en av de største handels- og sjøfartsbyene i Middelhavsområdet. Byen var et sentrum for arkitektur og kunst, og mange av dens flotteste bygg ble reist på denne tiden. Flere av disse finner du på Piazza dei Miracoli, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Uansett hvor du finner deg overnatting i Pisa, har du det det meste i gangavstand. I tillegg til det verdenskjente tårnet bør du besøke katedralen i Pisa, den storslåtte kirkegården Camposanto Monumentale og baptisteriet. Deretter kan du se nasjonalmuseet i Palazzo Reale og det moderne kunstmuseet i det karakteristiske Palazzo Blu. Sant’ Antonio Abate-kirken kan skilte med et stort veggmaleri av den kjente amerikanske graffitikunstneren Keith Haring. Byens andre stortorg, Piazza dei Cavalieri, var et politisk midtpunkt i middelalderens Pisa. Her kan du blant annet se bygningen Palazzo dell’Orologio, som ble nevnt i Dantes Inferno. Universitetet i Pisa ble grunnlagt allerede i 1343, og har en tilhørende akademisk botanisk hage som er Europas eldste.

Toscana er verdenskjent for sin utsøkte mat og vin, og det kan du nyte godt av i Pisa. Takket være beliggenheten nær havet, elven og det fruktbare innlandet kan du smake på både sjømat og kjøttretter. Du kan innlede måltidet med en typisk kikertsuppe eller smake på utsøkt lokalprodusert skinke, salami og ost. Fra elven og sjøen hentes det muslinger og ål. En annen spesialitet fra området er trøffel. Til å ledsage måltidet kan du velge en av de verdenskjente vinene som produseres i nærområdet. Hvis du vil finne ut mer om de lokale vinene eller bare er glad i god vin, kan du ta turen til områdene litt utenfor byen, der blant annet den berømte Chianti-vinen produseres.

Om du vil kjøpe med deg et postkort eller en replika av det skjeve tårnet, finner du nok av suvenirbutikker og selgere omkring tårnet. Videre har byen to store handlegater, Corso Italia og Borgo Stretto. Den førstnevnte har de kjente kjedene, mens den andre har mer eksklusive forretninger. Hvis du tilfeldigvis befinner deg i Pisa den andre helgen i måneden (bortsett fra juli og august), bør du legge turen innom antikvitets- og håndsverksmarkedene som finner sted på ulike steder rundt omkring i byen for å gjøre et varp. Byens hovedmarked, Mercato delle Vettovaglie, er åpent fra mandag til lørdag, og her selges det frukt og grønt, matprodukter og blomster.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Pisa

Nylige anmeldelser i Pisa