Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Viareggio

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Viareggio

Villa Tina
3 out of 5
Via Aurelio Saffi, 2, Viareggio, LU
Hent priser
0.7 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (68 anmeldelser)
Bra beliggenhet.

"Nydelig bygning, og bra beliggenhet. Enkel standard på rommet, men helt fint for de tre nettene vi bodde der. serviceminded personale."…"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2018

Villa Tina
Stella del Mare
2 out of 5
Via Leonardo Da Vinci 14, Viareggio, LU
Prisen er 589 kr per natt
0.17 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (26 anmeldelser)
Meget bra hotell!

"Fantastisk opphold i Viareggio!"…"

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2015

Stella del Mare
B&B Casa Fornaciari
Via Leonardo da Vinci, 88, Viareggio
Hent priser
0.2 km fra sentrum
B&B Casa Fornaciari
Elegant Leilighet med Fantastisk Terrasse, 50 Meter fra Sjøen
Hent priser
0.59 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Mooi groot appartement aan de zee

"Dit appartement is heel groot en mooi met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het mooiste is het enorme balkon met 8 persoons eettafel en ligbedden met uitzicht op zee. Alles is aanwezig: wasmachine, afwasmachine, koffiezetapparaat, beddengoed, handdoeken, badhanddoeken. Ook schoonmaakmiddelen, toiletpapier, ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. aug. 2019

Elegant Leilighet med Fantastisk Terrasse, 50 Meter fra Sjøen
Grand Hotel Royal, BW Premier Collection by Best Western
4 out of 5
Viale Giosue' Carducci, 44, Viareggio, LU
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 181 kr per natt
0.67 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (356 anmeldelser)

"Nydelig klassisk hotell midt på promenaden i Viareggio. God frokost, fint hageområde og basseng. Fin strand som hotellet har avtale med - "Annita"."…"

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2019

Grand Hotel Royal, BW Premier Collection by Best Western
Fullstendig Renovert Tre-roms Leilighet med air Condition og Alle Fasiliteter
Hent priser
0.82 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (20 anmeldelser)
Schöne Wohnung

"Wir wurden von Signora Anna, der Hausverwalterin freundlich empfangen. Zum Glück gibt es online Übersetzer, denn sie spricht nur italienisch. Die Wohnung ist gut gelegen. Man kommt zu fuß überall hin. Die öffntlichen Verkehrsmittel (Bus und Bahn) sind auch nicht weit. Es gibt Einkaufsmöglichkeiten ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Fullstendig Renovert Tre-roms Leilighet med air Condition og Alle Fasiliteter
Villa Rosy
3 out of 5
Viale Guglielmo Marconi 315, Torre del Lago Puccini, Viareggio, LU
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 709 kr per natt
5.96 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (44 anmeldelser)

"Lovely place. Personal service. Nice breakfast. Would go qgain."…"

Anmeldelse skrevet 16. feb. 2020

Villa Rosy
Mercure Viareggio
4 out of 5
Viale Einaudi, Viareggio, LU
Prisen er 1 139 kr per natt
2.3 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (332 anmeldelser)
Cheap, but still bad value for the money...

"Towels for one person in our double room when we arrived. It took one hour from we called the reception until we got an extra towel. TV in the room did not work. Lightswitches were full of grease. Decent breakfast buffet included. Hotel is right next to a very traficated road, and too far from the ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. jun. 2019

Mercure Viareggio
Bosco Verde Camping
Hent priser
5.94 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (36 anmeldelser)

"Ottima posizione ottima comunicazione tanto servizi"…"

Anmeldelse skrevet 2. sep. 2019

Bosco Verde Camping
Hotel Residence Esplanade
4 out of 5
Piazza Puccini 18, Viareggio, LU
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 775 kr per natt
1.25 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (463 anmeldelser)

"Fornøyd med oppholdet. Bra service, god frokost. Pluss for at det var tynn dyne isteden for bare laken og pledd. Balkong ifm rommet. Nærme strand og greit med parkering."…"

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2019

Hotel Residence Esplanade
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Viareggio
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Viareggio: Viareggio er kanskje mest kjent for sitt sprudlende og fargerike karneval, men hvis du reiser dit utenom karnevalet og fastetiden, møtes du i stedet av et sjarmerende feriested ved kysten som kan by på blant annet badested med koselige promenader, interessante museer og avslappende underholdning for hele familien. Byen er også et utmerket utgangspunkt for å utforske den fantastiske regionen Toscana.

Det er enkelt å finne billig overnatting i Viareggio som passer de fleste behov. Byen har et godt utvalg av overnattingssteder som strekker seg langs stranden og knytter sammen Viareggio med badestedene lenger nord. Tilbudet består i hovedsak av en- til firestjerners hoteller.

Ditt fly til Viareggio går sannsynligvis til Pisa internasjonale lufthavn (PSA), ca. tre mil fra Viareggio, eller til Firenze lufthavn (FLR), knappe ti mil unna. Fra den nærmeste av de to flyplassene kan du ta bussen direkte til Viareggio. Planlegger du å leie bil i Viareggio, eller hvis du lander på en flyplass som ligger lenger unna, kan du selvfølgelig bestille en bil som venter på deg når flyet lander.

Finn billig overnatting i Viareggio

Det sier ofte at det er dyrt å feriere i Viareggio, et rykte som lever videre fra en tid da det først og fremst lå luksushoteller langs det krystallklare vannet, og det kun var den italienske eliten som ferierte der. I dag er det hovedsakelig middelklassen som ferierer i Viareggio, noe som har ført til at hotellutvalget har blitt mer variert. Vil du spare penger på overnatting, kan du for eksempel velge et hotell med en eller to stjerner. Disse enkle og hjemmekoselige hotellene ligger som oftest nær stranden og har vanligvis egen restaurant, men få andre ekstra fasiliteter.

Med familien på hotell i Viareggio

Viareggio har blitt et populært reisemål for barnefamilier, og dette merkes på hotelltilbudet. To- og trestjerners hotellene tilbyr ofte romslige familierom, og det er heller ikke uvanlig at ett eller to barn kan bo gratis når de eksisterende sengene brukes. Aldersgrensen for dette tilbudet er vanligvis fem år. Enkelte hoteller har imidlertid en lavere aldersgrense, så det kan være lurt å sjekke hva som finnes av tilbud før du bestiller. Mange av hotellene med tre og fire stjerner tilbyr også barnepass til en overkommelig pris, slik at de voksne har mulighet til å nyte en romantisk middag for to.

Ta en luksuriøs hotellweekend i Viareggio

Tidligere var det stort sett overklassen som reiste på ferie til Viareggio, så hvorfor ikke planlegge din egen luksusferie i samme ånd? Velg et firestjerners luksushotell på stranden, med elegante rom som er stilfullt innredet med øye for detaljer. Disse hotellene har minst én restaurant, men det er ikke uvanlig at det finnes flere, så du kan velge hvilken type kulinarisk opplevelse du ønsker for dagen. Firestjerners hoteller i Viareggio kan vanligvis by på oppvarmet basseng eller avslappende spabehandlinger, som massasje eller aromaterapi, og noen har til og med private treningsfasiliteter der du kan starte dagen med en forfriskende treningsøkt.

Luksus og budsjett går vanligvis ikke hånd i hånd, men hvis du foretrekker et prisvennlig trestjerners hotell, kan du likevel nyte litt luksus på turen ved å velge et flott, moderne hotell med basseng og barnepass.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Viareggio?
Grand Hotel Royal, BW Premier Collection by Best Western er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Det tar dessuten bare 2 minutter å gå til Viareggio strand. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Grand Hotel Principe di Piemonte og Mercure Viareggio også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Viareggio hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellreservasjoner er refunderbare hvis du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan det være mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i Viareggio.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Viareggio?
Basert på anmeldelser er Hotel Residence Esplanade et populært overnattingssted. et hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Et annet bra valg for en budsjettvennlig ferie er Hotel Liberty.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Viareggio?
Hotel Residence Esplanade er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og minigolf. Andre valgmuligheter for reiser med barn er Hotel Tirrenia og Hotel Liberty. Parco Giochi Bim Bum Bam er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for par i Viareggio?
Hotel President er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med massasje på rommet og en restaurant.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Viareggio?
Hotel Butterfly - We Suite er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og en bar/lounge. To andre valgmuligheter for deg og kjæledyret ditt er Grand Hotel Principe di Piemonte og Hotel Bella Riviera.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis du skal på strandferie i Viareggio?
Grand Hotel Royal, BW Premier Collection by Best Western er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Andre bra overnattingssteder nær stranden er Hotel Katy og Grand Hotel Principe di Piemonte. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Viareggio strand eller Spiaggia della Lecciona.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Viareggio?
Palace Hotel har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med privat strand i nærheten og 2 restauranter. Hotel Residence Esplanade og Hotel Plaza e de Russie er også to eksklusive overnattingssteder for reisen din.
Hvordan er det å overnatte i Viareggio?
Reisende med fokus på luksus liker seg svært godt i Viareggio, men alle besøkende er garantert å finne noe som faller i smak her. Turister som besøker byen, kan også glede seg over marinaen, cocktailbarene og skogsområdene. Viareggio strand, Det skjeve tårn og Forte dei Marmi-stranden er noen av de mest populære attraksjonene i området. I Viareggio kan du velge mellom 305 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Viareggio?
Villa Argentina, Villa Puccini og Galleria d’Arte Moderna e Contemporanea er noen av kulturattraksjonene i byen. Her finner du dessuten severdigheter som Statue av Burlamacco, Piazza Shelley og Krigsminnesmerket i Viareggio. Viareggio strand, Lago di Massaciuccoli og Pineta di Ponente er noen eksempler på byens vakre natur.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Viareggio?
Hvis du vil se mer av områdene i nærheten, kan du ta et av togene som går fra Viareggio stasjon eller Viareggio Torre del Lago Puccini stasjon. Det offentlige transportnettverket i Viareggio er muligens litt begrenset, så det er nok enklest å komme seg rundt med bil.
Hvordan er været i Viareggio?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 23 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 10 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Viareggio er 890 mm.

Nylige anmeldelser i Viareggio

Flere reisealternativer