Pinto

Reiseguide
Natur og moro for alle i en av Spanias største temaparker: Pinto byr på dette og mye mer i gåavstand til Madrid.

Ved første øyekast skiller Pinto seg kanskje ikke ut fra de andre byene rundt Madrid. Men byen byr på alt fra historiske monumenter til interessant natur som kan utforskes fra sykkelsetet. Og ikke glem den morsomme temaparken Parque Warner Madrid, bare tolvkilometer unna, som er den perfekte unnskyldningen for å ta hele familien med på en velfortjent weekendtur til Pinto.

Temaparken Parque Warner Madrid ligger i San Martin de la Vega og gir både unge og gamle sjansen til å fordype seg i en spennende fantasiverden med severdigheter som er inspirert av filmer, superhelter og tegnefilmfigurer. Du kan også besøke Juan CarlosI Park uten å forlate byen. Her er det lekeplasser for de minste og ulike aktiviteter for barna. Her ligger også kulturparken Arqueopinto, hvor hele familien kan lære om forhistorisk tid på en morsom måte.

Naturelskere og syklister er heller ikke glemt. Her er tre merkede sykkelruter som lar deg utforske Pintos landskap og natur mens du titter på dyrkede åkrer og lokal fauna og flora. Du kan også se nærmere på historiske monumenter, for eksempel kirken Santo Domingo de Silos fra 1500-tallet og Torre de Éboli, hvor flere kjente personer var fengslet. To av dem var Manuel Godoy og prinsessen av Éboli, som ga tårnet navnet sitt.

Overnattingstilbudet i byen er rimelig, så det er lurt å finne rimelige reiser til Pinto og bruke byen som base for å besøke temaparken Parque Warner Madrid eller ta en storbyferie i Madrid. Du kan også besøke andre byer i nærheten, som Valdemoro og Aranjuez. Byen ligger omtrent 24kilometer sør for Madrid. Reiser du luftveien, kan du leie en bil ved Barajas lufthavn og kjøre direkte til Pinto.

Har du lyst å oppdage området rundt Madrid og kose deg i en av Spanias beste temaparker, kan du bestille en pakkereise til Pinto i dag.

Hotel Riu Plaza España
Hotel Riu Plaza España
4 out of 5
C/ Gran Via, 84, Madrid
Prisen er 1 825 kr per natt fra 23. jun. til 24. jun.
1 825 kr
per natt
23. jun.–24. jun.
Hvis du bor på dette hotellet med miljøsertifisering i Madrid, får du 4-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), ...
9,2/10 Wonderful! (3 259 anmeldelser)
Veldig sentralt.
"Effektiv innsjekking. Store fine rom med flott utsikt. Stor, grei frokostsal med mye plass. Fantastisk bar på toppen."

Anmeldelse skrevet 18. sep. 2022

Hotel Riu Plaza España
Zleep Hotel Madrid Airport
Zleep Hotel Madrid Airport
3 out of 5
Avenida de Aragón 402, Madrid
Prisen er 576 kr per natt fra 9. jul. til 10. jul.
576 kr
per natt
9. jul.–10. jul.
Hvis du bor på dette hotellet i Madrid, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: frokost (mot betaling), treningssenter og ...
8,6/10 Excellent! (902 anmeldelser)
"Great nights stay, easy and very clean."

Anmeldelse skrevet 16. jun. 2024

Zleep Hotel Madrid Airport