Reiser til Nur-Sultan 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Nur-Sultan og spar

Oppdag områdene i Nur-Sultan

Finn de beste områdene og bydelene i Nur-Sultan for aktivitetene du liker best. Les mer om Nur-Sultan

De mest populære hotellene i Nur-Sultan

Sheraton Nur-Sultan Hotel
Sheraton Nur-Sultan Hotel
4.5 out of 5
Syganak Street 60/1, Nur-Sultan, Z05T6B0
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 083 kr per natt fra 30. okt. til 31. okt.
4,5/5 Wonderful! (13 anmeldelser)
Great Hotel
"Great value for your money. The rooms are very nice, the food at the restaurants is good and the spa services are of high quality."

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2022

Hilton Astana
Hilton Astana
5 out of 5
Sauran Street 46, Nur-Sultan, 010000
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 715 kr per natt fra 15. okt. til 16. okt.
4,6/5 Wonderful! (60 anmeldelser)
Grand hotel in a great location, just few hiccups
"A beautiful hotel in a great location. Room was spacious, bed comfortable. As hotel is big, you need to be careful which lift you use to have it closest to your room. Reception did not advise me that and i ended up dragging my heavy suitcases quiet a long way. Mini bar was empty (even though at check ..."

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2022

The Veil
The Veil
5 out of 5
Zhalayyri street 4, Nur-Sultan, 10000
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 697 kr per natt fra 1. nov. til 2. nov.
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Nur-Sultan?
Mindre enn du kanskje trodde. Du kan få priser fra bare . Ved å sette sammen hotell, flyreise og leiebil til en skreddersydd pakkereise er ferien til Nur-Sultan bare noen klikk unna.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Nur-Sultan?
Finn en flyreise som passer bra for deg. Når du deretter legger til overnatting i bestillingen, kan du se hvor mye penger du sparer. Så enkelt er det! Med en pakkereise til Nur-Sultan kan du spare stort på det neste eventyret ditt, og Expedia kan tilby alt fra overnattingssteder og flyreiser til utflukter og aktiviteter. Med over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 hoteller i alle deler av verden å velge fra, skorter det ikke på valgmuligheter.
Når på året er det best å besøke Nur-Sultan?
Det kommer helt an på hva som er viktigst for deg. De aller beste prisene finner du som regel i , mens prisene gjerne er som høyest i . Det er flest besøkende i Nur-Sultan i . Er du på utkikk etter en roligere ferie, så er den beste tiden å komme hit på.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Nur-Sultan?
Det kan være vanskelig å forutse hva som er det beste tidspunktet for å kjøpe flybilletter, men vanligvis er det best å være ute i god tid. Mange internasjonale flyreiser på Expedia er tilgjengelige opptil tolv måneder i forveien. Hvis du er ute i siste liten, kan du ta det helt med ro. Rabatterte priser tilbys av og til kun få uker innen avreisedato.
Hva inkluderer en pakkereise til Nur-Sultan fra Expedia?
Flyreiser, hoteller og leiebiler – i den kombinasjonen du ønsker. Det er ditt valg. Uansett om du skal reise til Nur-Sultan med familien eller med gode venner, så finnes det en pakkereise som passer din stil. Etter at du har bestilt, kan du også legge til noen utflukter.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Nur-Sultan?
Du kan oppnå store besparelser når du setter sammen en pakke med fly, hotell og leiebil på ett og samme sted. Så hvorfor ikke spare både penger og tid? Uansett om du planlegger en romantisk helg eller et familieeventyr, bør du sjekke ut våre pakkereiser.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Nur-Sultan hos Expedia?
Expedia har tilgang til over 500 flyselskaper i hele verden, så det kan du. Det er bare å velge flyselskapet du foretrekker og sette sammen en ferietur til Nur-Sultan.
Kan jeg reise til Nur-Sultan akkurat nå?
Du kan finne oppdatert informasjon om reiserestriksjoner, karanteneregler og mye annet for Nur-Sultan ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19.

Populære steder å besøke