Billige flybilletter til Penang

De beste byene å besøke i Penang

Billige flyreiser til Penang

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 4 730 kr for enveisflyvninger og 1 224 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

AirAsia
AirAsia
AirAsia
Scoot
AirAsia
Scoot
AirAsia
AirAsia
Scoot
Singapore Airlines
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Swiss International Air Lines

Fly til Penang

Skal du fly til Penang eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Penang. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Penang eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Penang eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Penang som følge av COVID-19?
Hvis du ennå har til gode å bestille billetter, bør du lese gjennom vilkårene og betingelsene til flyselskapene du vurderer. Er reisen til Penang allerede bekreftet, kan du gå til kundeserviceportalen vår. Der er det praktisk informasjon om hvordan du kan se hvilke retningslinjer som gjelder for deg i forbindelse med COVID-19, og hva du kan gjøre videre.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Penang med fleksible regler for endring?
Nå om dagen er fleksibilitet i forbindelse med reiser avgjørende. Derfor har vi tilføyd alternativet <<Ingen gebyrer for endring>> på siden vår, så det blir lettere å få frem rimelige, fleksible flyturer til Penang. Innstillingen finner du i menyen til venstre, under overskriften <<Fleksible regler for endring>>.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Penang under COVID-19?
COVID-19 har nok resultert i en rekke endringer i reiserutinene våre, men vi er fortsatt lystne på å se verden. Her kommer noen tips om hvordan du lettere kan håndtere den nye virkeligheten når du reiser.

 • Innen du bestiller billetter, burde du undersøke om det er noen reiserestriksjoner – både på avreisestedet og dit du skal. Sørg for å holde deg oppdatert ved å gå innom myndighetenes nettsider regelmessig og i god tid før du reiser.
 • Behold munnbindet på overalt der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli bedt om å ta vekk munnbindet et øyeblikk for at de skal kunne identifisere deg.
 • Hvis du ikke blir spesifikt bedt om det, skal du ikke gi ombordstigningskortet til flyplasspersonalet. Du må i stedet skanne det i leseren for å registrere det og deretter vise det til kontrolløren for bekreftelse.
 • Én beholder med antibac er nå lov å ha med i håndbagasjen i visse land. Den må ikke være større enn 350 ml, og den skal sjekkes i sikkerhetskontrollen før du går om bord.
 • Legg personlige eiendeler som mobil, nøkler og mynter i håndbagasjen i stedet for i bakken i sikkerhetskontrollen, så reduserer du antallet personer som tar på tingene.
 • Hold all mat for seg og utenfor håndbagasjen i sikkerhetskontrollen. Ved gjennomlysing er det mindre sannsynlig at vekteren behøver å åpne vesken din hvis du har lagt maten i gjennomsiktige poser i boksen.

Hvordan finner jeg billige billetter til Penang?
En god strategi for å finne rimelige billetter er å ha fleksible reisedatoer. Først søker du etter fly til Penang, så trykker du på <<Fleksible datoer>> over treffene for å se prisene på de nærliggende datoene. Dessuten bør du bestille god tid i forveien. Som et eksempel på prisnivået kan vi fortelle at den laveste prisen til Penang de siste sju dagene var 1 224 kr.
Hvor mye koster en flyreise til Penang?
Flyreiser én vei med avreise fra Amman (AMM) har i løpet av de siste sju dagene kostet helt ned i 4 730 kr. I samme periode har flybilletter tur-retur til Penang ligget på mellom 1 224 kr og 2 493 kr. Får du øye på et tilbud, bør du bestille så fort som mulig – den slags priser pleier ikke å vare!
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Penang?
Penang (PEN-Penang internasjonale flyplass) er hovedflyplassen for de som reiser til Penang. Ca. 1802 fly lander her i måneden.
Hva er prisen på en flybillett til Penang?
Flyturer til Penang lå på mellom 1 224 kr og 2 493 kr de siste sju dagene. Som oftest får du et bedre tilbud jo tidligere ute du er med bestillingen.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Penang?
Skal du til Penang, er det mest økonomisk å reise i måneden februar. Prisene er som regel høyest i sommermånedene og i julen, så det er lurt å unngå disse månedene hvis du kan.
Hvor lang tid tar det å fly til Penang?
For å få en idé om hvor lang tid det tar å reise med fly til Penang, kan du sjekke ut disse gjennomsnittlige flytidene for noen populære ruter:

 • Fra Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur internasjonale flyplass) til Penang (PEN-Penang internasjonale flyplass): 1 t
 • Fra Subang (SZB-Sultan Abdul Aziz Shah) til Penang (PEN-Penang internasjonale flyplass): 1 t
 • Fra Johor Bahru (JHB-Senai internasjonale flyplass) til Penang (PEN-Penang internasjonale flyplass): 1 t og 10 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Penang?

 • Hvis du begynner eventyret i den spennende byen Butterworth, så får du et tilsynelatende uendelig utvalg av severdigheter å besøke, og Tow Boo Kong Temple Butterworth er bare én av dem. Ikke glem å sjekke ut det pulserende nattelivet, prøve lokale delikatesser og få med deg litt shopping når du er i byen.
 • Når det er tid for å pakke til reisen, er det greit å vite hva slags vær som venter deg. Butterworth er kjent for å ha et tropisk regnskogklima, men du bør å sjekke det lokale været for å få en bedre idé om temperaturene under besøket ditt.

Når er det best å reise til Penang?
En populær tid å dra til Penang og den store byen Bukit Mertajam på er i løpet av de livlige månedene . Sommeren her begynner 20. Juni, og du kan glede deg til en gjennomsnittstemperatur på mellom 77Fº (25Cº) og 89Fº (32Cº) om du reiser dit da. Det varme været er ideelt for å reise rundt til byens attraksjoner.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Penang på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Penang.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Penang som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Penang, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Penang!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Penang under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Penang tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Penang, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.