Billige flybilletter til Tibet

De beste byene å besøke i Tibet

Fly til Tibet

Skal du fly til Tibet eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Tibet. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Tibet eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Tibet eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Tibet som følge av COVID-19?
Kundeserviceportalen vår er stedet når du har spørsmål om reiser. Det gjelder også endring og avbestilling av flybilletter i forbindelse med COVID-19. For at du skal føle deg trygg, anbefaler vi at du leser alle reglene og vilkårene til flyselskapet du helst vil bruke, før en faktisk bestilling.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Tibet med fleksible regler for endring?
For tiden er fleksibilitet i forbindelse med reiser helt sentralt. Nettopp derfor har vi tilføyd søkefunksjonen <<Ingen gebyrer for endring>> på siden vår, så det blir lettere å finne billige, fleksible flybilletter til Tibet. Innstillingen finner du på venstre side, like nedenfor <<Fleksible regler for endring>>.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Tibet under COVID-19?
I disse dager opplever vi store endringer som følge av koronautbruddet, ikke minst når det gjelder reiser. Få med deg tipsene her før du flyr til Tibet:

 • Undersøk om det er noen reiserestriksjoner der du reiser fra eller dit du skal, før du bestiller billetter. Du bør også kontrollere om det finnes noen regler å følge når du har kommet fram, slik som krav om medisinsk undersøkelse.
 • Ha på deg munnbindet overalt der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli spurt om å fjerne munnbindet et øyeblikk for at du skal kunne identifisere deg.
 • I stedet for at du gir boardingkortet ditt til vekterne, må du holde det inntil leseren selv og så vise det til kontrolløren for bekreftelse.
 • Én flaske med antibac er nå tillatt å ha med i håndbagasjen i enkelte områder. Den må ikke være større enn 350 ml, og den skal sjekkes i sikkerhetskontrollen før du går om bord.
 • For å redusere antallet personer som tar på tingene dine når du går gjennom sikkerhetskontrollen, bør du legge personlige eiendeler, for eksempel nøkler, mobil og lommebok, i vesken istedenfor på brettet.
 • Tar du med deg mat gjennom sikkerhetskontrollen, bør du legge den for seg i gjennomsiktige poser på brettet. Da er det mindre sannsynlig at vekteren må gå gjennom håndbagasjen for å sjekke innholdet.

Hvordan finner jeg billige billetter til Tibet?
En veldig god strategi for å finne frem til et billig fly er å ha fleksible reisedatoer. Begynn med å søke etter fly til Tibet, så velger du <<Fleksible datoer>> over treffene for å se en oversikt over prisene på de nærliggende datoene. Dessuten bør du bestille god tid i forveien. Som et eksempel på prisnivået kan vi fortelle at den laveste prisen til Tibet de siste sju dagene var .
Hvor mye koster en flyreise til Tibet?
Flyreiser én vei med avgang fra () har i løpet av de siste sju dagene kostet så lite som . I samme tidsrom har flybilletter tur-retur til Tibet variert mellom og . Har du sett et godt tilbud, bør du ikke nøle – priser som disse varer ikke evig!
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Tibet?
Flyr du til Tibet, kan du velge blant mange flyplasser. Nedenfor ser du tre av dem:

 • Lhasa (LXA-Gonggar) – 2353 flyvninger per måned.
 • Nyingchi (LZY-Nyingchi Mainling) – 373 flyvninger per måned.
 • Bangda (BPX) – 251 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Tibet?
De siste sju dagene kostet flyturer til Tibet mellom og . Prisene pleier å øke over tid, så ikke nøl med å bestille hvis du vil sikre deg de beste tilbudene.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Tibet?
Februar er den ideelle måneden hvis du vil bestille rimelige flybilletter til Tibet. Husk at det som regel er dyrest å reise om sommeren.
Hvor lang tid tar det å fly til Tibet?
For å få en idé om hvor lang tid det vil ta å reise med fly til Tibet, kan du sjekke ut disse gjennomsnittlige flytidene for for noen av de mest populære rutene:

 • Fra Chengdu (CTU-Shuangliu internasjonale flyplass) til Lhasa (LXA-Gonggar): 2 t og 24 min
 • Fra Chongqing (CKG-Jiangbei internasjonale flyplass) til Lhasa (LXA-Gonggar): 2 t og 50 min
 • Fra Xi’an (XIY-Xianyang internasjonale flyplass) til Lhasa (LXA-Gonggar): 3 t og 16 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Tibet?

 • Begynn ferien din i Tibet i den spennende byen Lhasa. Det er mye å finne på her – fra store severdigheter som Potala-palasset til mat, shopping, underholdning og mye mer.
 • Lhasa har et tundraklima. Før du reiser er det likevel en god idé å undersøke hva slags vær som forventes under oppholdet ditt. Uansett om det er sol eller regn, er det alltid smart å være godt forberedt.
 • Når du vil oppleve mer av regionen, kan du sette deg bak rattet i en av våre rimelige leiebiler og dra til Shannan. Denne byen ligger rundt 160 km sør for Lhasa og har mange kjente severdigheter, inkludert Samye kloster.

Når er det best å reise til Tibet?
Lhasa, den mest folkerike byen i Tibet, er et spennende sted å utforske året rundt. Liker du ikke kaldt vær? Da bør du legge turen hit fra 20. Juni og utover for å oppleve sommeren, når gjennomsnittstemperaturen er mellom 46Fº (8Cº) og 68Fº (20Cº). er tiden når Lhasa er livligst.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Tibet på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Tibet.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Tibet som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Tibet, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Tibet!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Tibet under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Tibet tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Tibet, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.