Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Tur til Nordøstregionen

Planlegger du en reise til Nordøstregionen? Vår reiseguide for Nordøstregionen er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Nordøstregionen. Les videre for å skape din pefekte reise til Nordøstregionen.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Nordøstregionen så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Nordøstregionen og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Nordøstregionen for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Nordøstregionen venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Nordøstregionen for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Nordøstregionen, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Nordøstregionen. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Nordøstregionen kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Nordøstregionen enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Nordøstregionen. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Nordøstregionen, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Nordøstregionen ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Nordøstregionen og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Nordøstregionen. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Nordøstregionen

Vis alle de 194 overnattingsstedene i Nordøstregionen
Hótel Laxá 1 385 kr
Anmeldelse skrevet 17. aug. 2018
Mer informasjon
 
Hótel Laxá

Hótel Laxá

Vid Olnbogaas, Myvatn
   
  4,5 av 5
  3.0 av 5.0 Stjerner

  Et veldig flott hotell i flotte omgivelser

  Fosshotel Myvatn 1 998 kr
  Anmeldelse skrevet 25. jul. 2018
  Mer informasjon
   
  Fosshotel Myvatn

  Fosshotel Myvatn

  Grímsstaoir, Skutustaoahreppur, Myvatn
    
   4,7 av 5
   3.0 av 5.0 Stjerner

   Nydelige omgivelser og moderne, stilig hotel.

   Icelandair Hotel Akureyri 937 kr
   Anmeldelse skrevet 25. mar. 2016
   Mer informasjon
    
   Icelandair Hotel Akureyri

   Icelandair Hotel Akureyri

   Thingvallastraeti 23, Akureyri
     
    4,5 av 5
    3.5 av 5.0 Stjerner

    Reception and bar share the same counter, and during happy hour, checkin was not a pleasant start for our stay. Unfriendly staff, and no smile whatsover. Will not stay at this hotel again.

    Icelandair Hotel Myvatn 1 636 kr
    Anmeldelse skrevet 15. apr. 2019
    Mer informasjon
     
    Icelandair Hotel Myvatn

    Icelandair Hotel Myvatn

    Reynihlid, Myvatn, Norðurland eystra
      
     4,5 av 5
     3.5 av 5.0 Stjerner

     Eksepsjonelt hyggelig betjening som ga veldig gode tips om ting å gjøre i lokalområdet. Morsom og tiltalende innredning i fellesområdene, deilig å kunne sitte i baren om ettermiddagen med happy-hour etter lang dag med kjøring, foto og severdigheter. God frokost.

     Hotel Kea by Keahotels 1 260 kr
     Anmeldelse skrevet 8. jun. 2018
     Mer informasjon
      
     Hotel Kea by Keahotels

     Hotel Kea by Keahotels

     Hafnarstraeti 87-89, Akureyri
       
      4,3 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Sentralt beliggende hotell, god service, god frokost.

      Fosshotel Husavik 1 556 kr
      Anmeldelse skrevet 11. jul. 2015
      Mer informasjon
       
      Fosshotel Husavik

      Fosshotel Husavik

      Ketilsbraut 22, Husavik
        
       4,4 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       En natt på dette hotellet. Hotellet bærer preg av elde og slitasje. Wifi fungerte ikke. Ellers var rommet stort og greit og sengene gode. Fin beliggenhet midt i Husavik.

       Hotel Edda Akureyri 674 kr
       Anmeldelse skrevet 1. jul. 2017
       Mer informasjon
        
       Hotel Edda Akureyri

       Hotel Edda Akureyri

       Thorunnarstraeti, Akureyri, Norðurland eystra
         
        3,9 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Fint hotell i flotte omgivelser! Den delen av hotellet vi bodde på har tidligere vært et skoleinternat, så her var det felles dusj og toalett i korridoren. Det fremsto som velholdt og rent, med tomannsrom. Frokosten var bra. Det var ikke heis i den delen av hotellet vi bodde på.

        Sæluhus Hotel Apartments & Houses 926 kr
        Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019
        Mer informasjon
         
        Sæluhus Hotel Apartments & Houses

        Sæluhus Hotel Apartments & Houses

        Sunnutröð 2, Akureyri
          
         4,5 av 5
         3.5 av 5.0 Stjerner

         Die Unterkunft war sehr sauber und mit der kleinen gut ausgestatteten Küche hat es und an nichts gefehlt. Wir würden sofort wieder kommen. An manchen Stellen sollten ein paar kleine Schönheitsreparaturen durchgeführt werden um diese schönen Appartements zu erhalten.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.