Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Tur til Husavik

Planlegger du en reise til Husavik? Vår reiseguide for Husavik er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Husavik. Les videre for å skape din pefekte reise til Husavik.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Husavik så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Husavik og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Husavik for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Husavik venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Husavik for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Husavik, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Husavik. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Husavik kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Husavik enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Husavik. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Husavik, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Husavik ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Husavik og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Husavik. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Husavik

Vis alle de 86 overnattingsstedene i Husavik
Fosshotel Husavik 1 381 kr
Anmeldelse skrevet 11. jul. 2015
Mer informasjon
 
Fosshotel Husavik

Fosshotel Husavik

Ketilsbraut 22, Husavik
   
  4,4 av 5
  3.0 av 5.0 Stjerner

  En natt på dette hotellet. Hotellet bærer preg av elde og slitasje. Wifi fungerte ikke. Ellers var rommet stort og greit og sengene gode. Fin beliggenhet midt i Husavik.

  Vestmannsvatn Guesthouse 610 kr
  Anmeldelse skrevet 13. aug. 2019
  Mer informasjon
   
  Vestmannsvatn Guesthouse

  Vestmannsvatn Guesthouse

  Fagraneskot, Husavik
    
   5,0 av 5
   2.5 av 5.0 Stjerner

   Die Unterkunft ist sehr gemütlich eingerichtet und läd zum Entspannen ein. Die gute Ausstattung der Mini-Küche bietet alles was man zum Wärmen von Speißen braucht und ausreichend Besteck/Teller/Tassen/Schüsseln. Bad, WC und Schlafzimmer sind sehr sauber. Die warmen Getränke (Tee, Kaffee, etc.) stehen ...

   Guesthouse Brekka 1 004 kr
   Anmeldelse skrevet 16. aug. 2019
   Mer informasjon
    
   Guesthouse Brekka

   Guesthouse Brekka

   Hvammavegur, Aðaldalur, Husavik, Norðurland eystra
     
    4,5 av 5
    3.0 av 5.0 Stjerner

    Tres bien pour une étape entre Mytvaten et Husavik. Attention : l'hébergement est à 28km d'Usavik et 18km du premier restaurant.

    Camp Boutique Original North 1 339 kr
    Anmeldelse skrevet 11. aug. 2019
    Mer informasjon
     
    Camp Boutique Original North

    Camp Boutique Original North

    Vað Þingeyjarsveit, Husavik, Northeastern Region
      
     4,8 av 5
     2.5 av 5.0 Stjerner

     The tent was amazing, exactly like the pictures and very clean, the staff was friendly and helpful when asked about dining options. There was heating in the room and the setting was beautiful in front of a river. My kids loved the experience of glamping!

     Skógar Sunset Guesthouse 961 kr
     Anmeldelse skrevet 13. mai 2019
     Mer informasjon
      
     Skógar Sunset Guesthouse

     Skógar Sunset Guesthouse

     Skógar 2, Kísilvegur, Husavik
       
      4,8 av 5
      3.0 av 5.0 Stjerner

      Tout est parfait (literie, localisation, aménagements...)

      Arbol Guest House 972 kr
      Anmeldelse skrevet 26. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      Arbol Guest House

      Arbol Guest House

      Ásgarðsvegi 2, Husavik
        
       4,3 av 5
       2.0 av 5.0 Stjerner

       Trato excelente, la casa está genial. Sitio para aparcar

       Laxhús Laxamýri 1 428 kr
       Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019
       Mer informasjon
        
       Laxhús Laxamýri

       Laxhús Laxamýri

       Norðausturvegur, Husavik
         
        5,0 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Logement atypique Utilisation optimum de la surface d’un cube avec de grandes baies vitrées. Terrasse individuelle, calme, vue, .,. Magnifique endroit

        Laxardalur Cabin 1 579 kr
        Anmeldelse skrevet 15. aug. 2019
        Mer informasjon
         
        Laxardalur Cabin

        Laxardalur Cabin

        Árhólar, Husavik, Norðurland eystra
          
         4,9 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Komfortable hytter, avsidesliggende til i et dalføre, nord for Laugar. Ligger på en gård med sauehold. Det siste stykket går på grusvei. da vi var der hadde det regnet kraftig over flere dager og veiene hadde vært enklere å komme seg frem på med en 4wd med høy klaring, da vår lille leiebil nesten ...

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.