Billige flybilletter til Naxos

Fly til Naxos

Skal du fly til Naxos eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Naxos. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Naxos eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Naxos eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Naxos?
Hvis du har valgt å fly, trenger du ikke å velge flyplass. Byen har nemlig bare én – Naxos (JNX-Naxos nasjonale flyplass).
Hvor langt er det til JNX fra sentrum av Naxos?
Naxos (JNX-Naxos nasjonale flyplass) ligger bare en kort kjøretur fra det pulserende livet i sentrum av Naxos. Den ligger 3 km fra sentrum av byen.
Kan jeg fly til Naxos nå?
Tar du en titt på vår reiserådside for COVID-19, finner du nyttig informasjon om restriksjonene som gjelder for Naxos, før du setter deg på flyet. Det legges ut informasjon om alt fra karantenekrav til råd fra helsemyndighetene, så du skal være oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Naxos?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Naxos, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Naxos med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Naxos, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Naxos?
Flyr du til Naxos, ankommer du JMK eller JNX. Den første ligger 35 km fra sentrumsområdet, mens den andre ligger 3 km unna.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Naxos?
24 flyselskaper flyr til Naxos fra 42 flyplasser i hele verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Naxos?
Naxos mottar flest flyvninger fra Aegean Airlines, Sky Express og Volotea. Aegean Airlines er det mest valgte flyselskapet, og Gkázi er byen de fleste reisende kommer fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Naxos?
Det er mye mer komfortabelt å fly til et sted når det ikke er stopp underveis. Hvis du skal reise til Naxos, så finnes det rundt 263 direkteflyvninger ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Naxos avreise fra?
Mange reisende reiser fra flyplasser i Gkázi, Kerameikós og Pangrati når de flyr til Naxos.
Hvor lang tid tar det å fly til Naxos?
Hvis du reiser fra Gkázi, får du en flytur på omtrent 42 min før du ankommer Naxos. Fra Kerameikós tar det vanligvis 42 min, og fra Pangrati tar flyturen 42 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Naxos så rimelig som mulig?
Vi kjenner alle noen som alltid er heldige og finner utrolig billige flybilletter uansett hvor de skal. Har du lyst til å vite hvordan de klarer det? De er tidlig ute med å bestille. Ikke stopp der. Du bør også finne ut om reisemålet har flere enn én flyplass. Billettprisene kan nemlig variere avhengig av hvilken flyplass du velger. Husk dessuten å sammenligne billettpriser på tvers av flyselskaper. Og helt til slutt: Bestill tidlig hvis du finner en god pris. Prisene kan nemlig endres når som helst! Med gode råd og litt flaks kan de rimelige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Naxos?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyreisen din til Naxos gå lett som en plett eller virke ekstra lang. Her har du noen tips som hjelper deg med å få en uforglemmelig ferie.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Det å fly kan være en god opplevelse hvis du pakker med deg de riktige tingene. Først er det lurt å pakke grunnleggende toalettsaker som deodorant og tannbørste samt rene sokker og noe gøy å lese. Så kan du finne et sted i kofferten eller bagen til elektroniske enheter, ladere, daglige medisiner og for eksempel en nakkepute. Og sist, men ikke minst – husk å ta med pass, reisepapirer og penger.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Sjekk at du ikke har en lommekniv nederst i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt, er eksplosiver eller lett antennelige stoffer som blekemidler og aerosolbokser samt væske og gelé i beholdere med plass til med enn 100 milliliter.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Den smale midtgangen på flyet er ikke stedet for motevisninger. Du bør kle deg lagvis med komfortable klær og huske å ta med en genser ettersom det kan være litt kjølig i kabinen når flyet er i luften. Flate, lukkede sko er også anbefalt.
  • Mange har hørt om dyp venetrombose (DVT), en blodpropptilstand som forårsakes av lange perioder med stillesitting. Det er imidlertid forskjellige ting du kan gjøre for å redusere sjansene for å få det. Du kan ta på et par kompresjonssokker, holde deg hydrert samt bevege på ben og føtter når du kan. Ta noen runder i kabinen eller gjør noen enkle øvelser mens du sitter i setet.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Naxos?
Hemmeligheten er å gjøre alt klart før man står i sikkerhetskontrollen på flyplassen. På den måten er du om bord på flyet til Naxos før du rekker å blunke. Følg disse nyttige tipsene for å få en god start på reisen:

  • Det første du må gjøre er å vise ombordstigningskort og pass til de som jobber i sikkerhetskontrollen. Ha dette lett tilgjengelig, så du ikke lager kø.
  • Røntgenmaskinen er neste steg. Tøm lommene for alt som antakeligvis piper i metalldetektoren. For eksempel øretelefoner eller hodetelefoner samt yttertøy. Alt dette må plasseres på båndet og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Alle elektroniske duppeditter, inkludert laptop og telefon, må også skannes.
  • Har du med deg en ny eau de cologne? Det går fint. Så lenge beholderen ikke er større enn 100 milliliter og er lagt i en gjennomsiktig pose, kan du ha den med deg i håndbagasjen.
  • Har du på riktig fottøy, kan du spare verdifulle minutter. Tursko må ofte tas av og sendes alene gjennom røntgenmaskinen. Har du på lette joggesko, kan du ofte beholde dem på.
  • Du kan ikke ha med skarpe gjenstander på flyet. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller pakke dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Naxos
Ankomstflyplass
Mykonos nasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode
JMK
Ankomstby
Mykonos
Pris tur-retur
884 kr