Narbonne

Reiseguide
Narbonne fasiliteter samt elv eller bekk og bro

Denne rolige og familievennlige kystbyen i Sør-Frankrike kan friste med spennende historie og en rik kulturarv.

Narbonne ligger ved middelhavskysten i den franske regionen Languedoc og kan by på massevis av attraksjoner og aktiviteter for hele familien. Det er som sagt mye å finne på her, og på en reise til Narbonne kan du blant annet slappe av på stranden, gå turer langs kanalen, besøke bymarkedet og delta på forskjellige arrangementer.

Narbonne var regionhovedstad under romertiden, og du kan lære mer om byens spennende fortid gjennom de mange museene som finnes her. Du kan dessuten laste ned en gratis guide på smarttelefonen, som gir deg oversikt over byens museer og andre attraksjoner. Hvis du reiser til Narbonne, må du prøve byens kulinariske spesialiteter, som blant annet omfatter viner med AOC-betegnelsen fra vingårder i området rundt byen.

For gastronomiske opplevelser er Les Halles de Narbonne stedet å besøke. Den flotte markedsbygningen åpnet dørene i 1901, og i dag består ferskmarkedet av rundt 70 salgsboder. Her kan du for eksempel prøve bouchons du Languedoc, som er en tradisjonell søt kake fra Narbonne. Mens du går rundt, kan du observere den livlige stemningen og titte på de forskjellige råvarene som selges og senere tilberedes på kjøkkener rundt om i byen.

Narbonnes landemerke er Cathédrale Saint Just et Saint Pasteur de Narbonne. Den gotiske katedralen fra 1300-tallet er en av de største i Sør-Frankrike og dominerer bybildet fullstendig der den ruver høyt over de andre bygningene. Da katedralens kirkeskip skulle bygges, stod det en romersk mur på stedet, og derfor har ikke kirken noe skip.

Narbonne har en rik kulturhistorie, og det holdes forskjellige arrangementer og teaterforestillinger her hele året. Du kan delta på noen av de mange gatearrangementene og musikkfestivalene, som gjerne holder på hele natten. Av arrangementer som holdes i byen, finner du alt fra kabareter og selskapsdans til konserter i et gammelt kloster og DJ-forestillinger på stranden.

På Narbonne Plage Beach Resort kan du sjekke hva som står på programmet i denne kystbyen. Du kan ta tog fra Paris eller fly til Marseille og deretter kjøre til Narbonne for å utforske den sørlige delen av Frankrike.

Discover neighborhoods in Narbonne

Villa Ambrosia
Villa Ambrosia
Quai de Lorraine, 3 Allee Ambrosia, Narbonne, Occitanie
Prisen er 1 336 kr per natt fra 26. jan. til 27. jan.
Dette gjestehuset med et spa ligger i Anatole France og 10 minutters gange unna Narbonne katedral og Narbonne Hotel de Ville. Dessuten ligger Canal de la Robine ...
4.7/5 Exceptional! (67 anmeldelser)
Excellent séjour à 2 pas de centre de Narbonne
"Un excellent accueil, un cadre très agréable et confortable, nous avons passé une excellente nuit. Au matin, nous avons beaucoup apprécié les produits faits maison, yaourts et pancakes au petit déjeuner."

Anmeldelse skrevet 17. aug. 2021

Villa Ambrosia
ibis budget Narbonne Est
ibis budget Narbonne Est
2 out of 5
29 rue Demoge, ZAC Bonne Source, Narbonne
Prisen er 424 kr per natt fra 6. feb. til 7. feb.
Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Bonne Source og 15 minutters gange unna Narbonnaise en Méditerranée regionale naturpark og Narbonne Arena. ...
4.1/5 Very Good! (166 anmeldelser)
"Bien situé, proche de l'Arena (nous y sommes allés à pied) et proche du quartier historique. Bon accueil, petit déjeuner très bien."

Anmeldelse skrevet 18. des. 2021

ibis budget Narbonne Est
Château de la Prade
Château de la Prade
CHATEAU DE LA PRADE CHEMIN BOUGNA, Narbonne
Dette gjestehuset med et spa ligger i nærheten av stranden og 5 kilometer unna Narbonne katedral, Narbonne Hotel de Ville og Canal de la Robine. Dessuten ligger ...
4.2/5 Excellent! (14 anmeldelser)
"Très bonne literie, baignoire avec jets"

Anmeldelse skrevet 9. okt. 2021

Château de la Prade
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
La Cathédrale à Portée de Main !
La Cathédrale à Portée de Main !
2 Impasse Corneille, Narbonne, Occitanie
Prisen er 1 347 kr per natt fra 26. jan. til 27. jan.
Denne leiligheten ligger i Cité og få skritt unna Narbonne Hotel de Ville, Canal de la Robine og Narbonne katedral. Dessuten ligger Les Halles de Narbonne og ...
5/5 Exceptional! (4 anmeldelser)
Perfect central hideaway!
"Well equipped, comfortable apartment which had everything we needed for our 3 night stay in Narbonne. Great location in the middle of the town. Our host was very helpful and everything was explained well with easy to follow instructions. Highly recommended."

Anmeldelse skrevet 16. nov. 2021

La Cathédrale à Portée de Main !
Zenitude Hôtel - Résidences Narbonne Centre
Zenitude Hôtel - Résidences Narbonne Centre
4 out of 5
Prisen er 605 kr per natt fra 27. jan. til 28. jan.
Denne leiligheten ligger midt i hjertet av Narbonne og 10 minutters gange unna Narbonne katedral, St. Paul Serge basilika og Lapidaire Narbonne-museet. Dessuten ...
4/5 Very Good! (847 anmeldelser)
Nice place to stay
"Great place to stay."

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2019

Zenitude Hôtel - Résidences Narbonne Centre
Iles du Gua Suites
Iles du Gua Suites
4 out of 5
Prisen er 1 536 kr per natt fra 8. feb. til 9. feb.
Dette leilighetshotellet ligger midt i hjertet av Narbonne og 2 kilometer unna Narbonne katedral, Narbonne Hotel de Ville og Canal de la Robine. Dessuten ligger ...
4.5/5 Wonderful! (216 anmeldelser)
Flott hotel, med spesiell beliggenhet.
"Hotellet var veldig flott. Med en spesiell beliggenhet ved en kanal og sluse. Forholdsvis kort spasertur til sentrum. Eneste - ikke noen servering utover frokost, så litt kjedelig på kvelden, men dette var i oktober."

Anmeldelse skrevet 14. okt. 2013

Iles du Gua Suites
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Narbonne

Byer nær Narbonne