Naples

Reiseguide
Naples Pier fasiliteter samt landskap og sandstrand i tillegg til en stor gruppe med mennesker

Naples er noe av det vakreste som den sørvestlige delen av Florida kan by på. Byen er full av flotte strender og kunst og kultur.

Velkommen til Naples, som er et tropisk og attraktivt reisemål med krystallklart vann og et livlig sentrum. Siden den raske veksten i 1960-årene har denne byen i Collier County vært et populært sted blant besøkende som vil oppleve naturen, utforske de kulturelle landemerkene og få med seg de nydelige solnedgangene over Mexicogolfen.

Du kan tilbringe morgenstunden langs byens 11 kilometer lange kyststrekning som er fylt med strender. Ta med deg piknikkurven og nyt den medbragte maten i et skyggefullt område i Delnor-Wiggins Pass State Park, eller kjøl deg ned med en dukkert i havet. Deretter kan du dra videre nordover til Barefoot Beach, som er det perfekte stedet for å dykke, samle skjell eller fiske i de nærliggende mangrovene.

I Naples Botanical Garden kan du se det beste av det naturen har å by på, som blant annet Floridas palmetto. Frister det med en dagstur ut i naturen, kan du dra til Audubon Corkscrew Swamp Sanctuary og utforske de 5 665 hektarene med sypresskog.

Etter å ha sett en del av regionens flora kan du bli bedre kjent med dyrene i Naples Zoo at Caribbean Gardens. Om ettermiddagen kan du spille en runde golf på en av byens mange baner eller utforske shoppingområdene i sentrum langs 3rd Street South og 5th Avenue South. Du kan lære mer om Naples' historie om du tar turen til Palm Cottage med sine gjenstander fra 1800-tallet, eller du kan dra til Collier County Museum, som byr på spennende oppfinnelser og lærerike utstillinger. Gå ikke glipp av den fantastiske utsikten ved solnedgang mens du slapper av eller fisker ved den hundre år gamle Naples Pier.

Opplev den kunstneriske siden ved Naples gjennom en danse- eller musikkforestilling i kultursenteret Artis—Naples. Utforsk de omfattende utstillingshallene og den spektakulære arkitektoniske designen til The Baker Museum før du tar turen til Daniel’s Pavilion for en dose standup.

Naples ligger ca. 2 timer med bil vest for Miami. Du kommer deg raskt rundt i denne utstrakte byen med bil, og det finnes rimelige parkeringsplasser overalt. På behagelige kvelder kan du finne deg en trendy bar ved stranden i Naples og planlegge den neste spennende dagen.

Discover neighborhoods in Naples

Bayfront Inn Fifth Avenue
Bayfront Inn Fifth Avenue
3.5 out of 5
1221 5th Ave S, Napoli, FL
Prisen er 2 362 kr per natt fra 2. des. til 2. des.
Dette hotellet ligger i Redevelopment Area og få skritt unna Gordon River, Fifth Avenue South og Tin City. Dessuten ligger Naples Beach og Naples Pier kun 3 ...
4.2/5 Very Good! (979 anmeldelser)
"Flott beliggenhet men teppene på rommene må byttes ut. De lukter og er skitne. Bør være kjøleskap på rommet. Bad og seng var toppers"

Anmeldelse skrevet 7. jul. 2019

Bayfront Inn Fifth Avenue
Naples Grande Beach Resort
Naples Grande Beach Resort
4.5 out of 5
475 Seagate Drive, Napoli, FL
Prisen er 3 544 kr per natt fra 12. des. til 12. des.
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Pelican Bay og 15 minutters gange unna Clam Pass Park og Waterside Shops. Dessuten ligger Vanderbilt Beach og Mercato ...
4.2/5 Very Good! (1,406 anmeldelser)
Bra hotel
"Flott hotel, ligger helt greit plasert. Drøy km ned til stranda, men du blir kjørt begge veier med golfbil👌 bra basseng og fasiliteter"

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2019

Naples Grande Beach Resort
Ramada by Wyndham Naples
Ramada by Wyndham Naples
3 out of 5
1100 Tamiami Trail N, US 41, Napoli, FL
Prisen er 935 kr per natt fra 9. des. til 9. des.
Dette hotellet med golfmuligheter ligger i Coquina Sands og 15 minutters gange unna Naples reservat og Coastland Center. Dessuten ligger Lowdermilk Beach Park ...
4/5 Very Good! (963 anmeldelser)
"Super strand i gangavstand."

Anmeldelse skrevet 18. feb. 2020

Ramada by Wyndham Naples
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
SpringHill Suites by Marriott Naples
SpringHill Suites by Marriott Naples
3 out of 5
3798 White Lake Blvd, Napoli, FL
Prisen er 1 446 kr per natt fra 5. des. til 5. des.
Dette leilighetshotellet ligger i Rural Estates og 15 kilometer unna Fifth Avenue South, Naples zoologiske og karibiske hage og Tin City. Dessuten ligger Naples ...
4.4/5 Wonderful! (790 anmeldelser)
Comfortable and pleasant suites
"We had a pleasant and comfortable stay. The staff was friendly and service minded, and our room was nice and clean."

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2019

SpringHill Suites by Marriott Naples
Bellasera Resort
Bellasera Resort
4 out of 5
221 9th St S, Napoli, FL
Prisen er 3 002 kr per natt fra 6. des. til 6. des.
Dette leilighetshotellet for romantiske reiser ligger i Old Naples og 10 minutters gange unna Fifth Avenue South og Tin City. Dessuten ligger Naples Beach og ...
4.7/5 Exceptional! (1,722 anmeldelser)
Meget bra hotell
"Veldig bra hotell. Fikk gratis oppgradering og tidlig innsjekk. Flotte leiligheter med «alt». Gratis shuttle service. Gratis parkering. God restaurant og hyggelig betjening. Meget bra opphold."

Anmeldelse skrevet 30. nov. 2019

Bellasera Resort
GreenLinks Golf Villas at Lely Resort
GreenLinks Golf Villas at Lely Resort
3 out of 5
7995 Mahogany Run Lane, Napoli, FL
Prisen er 1 958 kr per natt fra 2. des. til 2. des.
Dette leilighetshotellet med et spa ligger i en forstad, 1,8 kilometer unna Flamingo Island Course - Lely Resort og 15 kilometer unna Naples botaniske hage og ...
4.7/5 Exceptional! (490 anmeldelser)
Supert sted
"Store og flotte leiligheter. Tennisbaner, treningsrom og basseng var veldig bra. Vi fikk låne utstyr i resepsjonen, og personalet var vennlig og imøtekommende. Flott plass, og nærhet til butikker og bare en liten kjøretur til Naples og stranden."

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2018

GreenLinks Golf Villas at Lely Resort
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Naples

Byer nær Naples