Leiligheter i Myre

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards

Søk blant 2,900,000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Populære Leiligheter i Myre 

Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Myre
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Myre

Bø Art Studio
3.5 out of 5
Bøness, Sortland, Nordland, 8404
4,3/5 Excellent! (3 anmeldelser)
"The property is well appointed and very nicely curated in a beautiful setting. The proprietor is very friendly and extremely helpful. For us it served as a very nice base while we explored the area for a few days. What is not immediately obvious from the photos is that this property is right next ..."

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019

Bø Art Studio
Hus med fantastisk utsikt!!
Sortland, Nordland
4,9/5 Exceptional! (52 anmeldelser)
Great house
"The house was wonderful. The views are dramatic. The amenities are perfect. Remi was extremely helpful with everything."

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2016

Hus med fantastisk utsikt!!
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Leiligheter i Myre

Antall gjesteanmeldelser
Overnatting
23
Laveste pris
1 720 kr
Høyeste pris
1 720 kr

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det å bo i leilighet i Myre?
Det er 7 overnattingssmuligheter i Øksnes, men kun et fåtall av dem er leiligheter. Vi kan hjelpe deg med å finne andre overnattingssteder som kan minne om leiligheter.
Har du mer lyst til å bo i en leilighet fremfor på et hotellrom?
En leilighet gir deg muligheten til å kunne lage dine egne måltider. I tillegg pleier de å være større enn tradisjonelle hotellrom. En leilighet er et godt alternativ for par som ønsker å bo unna de største turistfellene, men også for familier som ønsker å føle seg som hjemme.
Hvilken leilighet er best for reisen min til Myre?
Her ser du en av de mest populære leilighetene i området: Velkommen til Nyken Resort - ved starten av Dronningruta!: I Øksnes, 8,5 km fra hjertet av Myre. Kan friste med balkong og peis.
Hvordan blir været på ferien min i Myre?
Selv om været bare er én av flere faktorer, kan det virkelig påvirke reiseplanene hvis du skal bli i Myre en stund. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 11 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -1 °C. Den årlige nedbørsmengden for Myre er i snitt 733 mm.
Hva bør jeg få med meg Myre?
Du kan besøke severdigheter som Flatrakervassdraget og Meløya mens du er området.
Hvordan er det best å komme seg til og rundt i Myre?
Har du informasjon om transportmulighetene, kan du spare masse tid når du kommer frem. Fly til Stokmarknes (SKN-Skagen), som ligger 37,7 km unna sentrum. Hvis du vil se mer av området, kan det lønne seg å leie bil.

Nylige anmeldelser i Myre
Expedia-verifiserte anmeldelser