Reiser til Mykonos by 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Strandferie i Mykonos by

Gled deg til en skikkelig strandferie i Mykonos by. Når du besøker Mykonos by, kan du blant annet ta en romantisk spasertur, nyte den flotte sjøutsikten og samle skjell og steiner. Mange turister tar turen til Megali Ammos-stranden, som ligger 1 kilometer fra sentrum av byen. Ta en titt på våre pakkereiser til Mykonos by for å få mer ut av reisebudsjettet!

Dette bør du vite om Mykonos by

De mest populære hotellene i Mykonos by

Poseidon Hotel & Suites
Poseidon Hotel & Suites
4 out of 5
Mykonos Town, Mykonos, Mykonos Island, 84600
4,6/5 Exceptional! (1 002 anmeldelser)
Perfekt beliggenhet, svært hyggelig betjening
"Perfekt beliggenhet , svært hyggelig personale og en pris som er OK"

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2016

Poseidon Hotel & Suites
Adel Private Suites
Adel Private Suites
4 out of 5
Evagelistraki, New Ring Road, Mykonos, Mykonos Island, 84600
3,9/5 Very Good! (43 anmeldelser)
"Beautiful accommodation, friendly and helpful staff, amazing outlook over the private pool to the Aegean sea, walking distance to the old town and the best breakfasts to set you up for the day!"

Anmeldelse skrevet 22. okt. 2022

Adel Private Suites
Mykonos Beach Hotel
Mykonos Beach Hotel
3 out of 5
Megali Ammos, Mykonos, Mykonos Island, 84600
4/5 Very Good! (365 anmeldelser)
Opplevelse av Mykonos Beach hotell.
"Personale var flinke oog greie. Rommet/leiligheten manglet kjøleskap da vi ankom, måtte be spesielt om å få dette på plass. Dårlig. Safen på romnet var defekt, ingen vilje til å få den reparert. Manglende lys på balkongen ble først fikset etter 2 dager. Frokosten bra men veldig enkel/lite utvalg. ..."

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2019

Mykonos Beach Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Mykonos by?
Lev livet i Mykonos by fra en så lav pris som . Vi har et bredt utvalg av flyreiser, hoteller og leiebiler som passer dine behov. Du kan få enda bedre tilbud hvis du legger til et par sightseeingturer til din pakke.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Mykonos by?
Med våre pakkereiser til Mykonos by kan du bestille alt du behøver for å sette sammen en reise – på ett og samme sted. Du kan finne tilbud på alt fra flyreiser og overnattingssteder til utflukter og aktiviteter, og du kan spare mye penger på å kombinere de ulike delene. Med over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder rundt om i verden å velge fra, burde det ikke være vanskelig å finne det du vil ha.
Når på året er det best å reise til Mykonos by?
Det kan være fordeler ved å legge ferieturen til Mykonos by i . Det er som regel denne tiden på året du finner de beste tilbudene, mens er den dyreste tiden å bestille på. Hvis du setter pris på det yrende livet i høysesongen, bør du besøke Mykonos by i . I de roligere månedene kan du styre unna de største folkemengdene.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Mykonos by?
Reisende kan stort sett finne internasjonale flyreiser på Expedia opptil et år innen avreise. Er du sent ute med å bestille? Hvis du er heldig, kan du fremdeles finne en rimeligere billett bare noen uker innen du skal reise.
Hva inkluderer en pakkereise til Mykonos by fra Expedia?
Hoteller, flyreiser og leiebiler – du finner alt her. Hos Expedia kan du lage din pakkereise til Mykonos by etter egne ønsker og behov. Du trenger bare å bestemme deg for hva du trenger. Når du har bestilt, kan du legge til aktiviteter og utflukter. Jo mer du bestiller, desto større besparelser.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Mykonos by?
Den enkleste måten å organisere reisen din på, er ved å bestille en pakkereise til Mykonos by. Du vil også oppnå store besparelser når du kombinerer hotell, flyreiser og leiebil. Og hvorfor ikke legge til en utflukt eller aktivitet når du er ferdig med bestillingen?
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Mykonos by hos Expedia?
Ja, det kan du gjøre. Vi samarbeider med over 500 flyselskaper i verden, for at du skal kunne skreddersy ferieturen din til Mykonos by ut ifra din reisestil.
Kan jeg reise til Mykonos by akkurat nå?
For å få den mest oppdaterte informasjonen om reiser til Mykonos by kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Her finner du informasjon om reiserestriksjoner, karantenekrav og mye mer.

Populære steder å besøke

Aktiviteter